Nareszcie sie ochlodzilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak sie ciesze!!!!
Padam na pysk

Dominik tak mi dzisiaj dal popalic,ze jak plakal to ja razem z nim,bo nie wiedzialam co mu jest.Nosilam Go,kladlam na plecach,na brzuchu,w bujaku,chcialam dac cycka,wykapalam i nic

Wkoncu zaczelam Go nosci "na lemura" a pozniej usidala z nim i tak lekko noga trzepalam i usnal spal...UWAGA...moze 20 min i to by bylo na tyle

Przez caly dzie to jego najdluzsza drzemka plus dwie po 5 min moze
U nas tez burza przeszla.I nie mielismy pradu

Nagle w jednym momencie sie zrobilo ciemno i taka wichura i pioruny walily

M siedzial przy oknie i sie zachwycal,ze nigdy takich nie widzial,ze to nie spotykane itd

Normalnie jak male dziecko...a kiedy siedzial przy oknie z aparatem i chcial zdjecie zrobic piorunom i hehe co wylaczyl aparat,bo myslal ze juz sie burza skonczyla to pioruny walily

adusia...ja mam problem duzego biustu chyba od zawsze...w 1 gim dziewczyny mnie przezywaly silikon a ja sie zakrywalam duuuzymi podkoszulkami i mialam straszne kompleksy.Nie cwiczylam na wf bo wiadomo jak z takimi duzymi cycami a teraz...Teraz mam to w d....Jestem jaka jestem.Zreszta nie przejmuje sie nikim.W rodzinie tez zawsze zartowali zreszta do dzisiaj zartuja tylko im akurat wybaczam,bo wiem jacy sa

Wiec kobieto nie przejmuj sie,zacznij nosic bluzki,ktore pokaza atuty,bo to sa wlasnie uroki kobiety!!!!!!!!!!!!Mowie Ci to ja ktora tez ma duuuuze mleczarnie.nosze teraz 75G;-)
witam nowa kwietniowke:-)
Gabi super zdjecia
nesa powodzenia w pracy!!My tez kupujemy kanape tylko narazie nie mozemy znalesc takiej jak chcemy.
spaczyna i jak twoj skarbek po zabiegu??Buziaki w stopki dla maluszka
a co do tego raid do kontaktow...tesciowie maja sklep chemiczno-kosmetyczny i wlasnie maja w nim to i wczoraj tesc mowil,ze przyniesie nam zeby komary nas nie zjadly no i M mowil,ze nie wie czy to moze byc u nas a tesc powiedzial,ze moze...hmm...jesli to jest to bezzapachowe to wydaje mi sie,ze moze byc,bo to tylko na owady dziala chyba.
No i nie wiem co jeszcze...ide sac,bo jestem wykonczona i komary mnie zjedza za chwile...brrr...A tak wogole z moich planow wczesniejszych zeby poprac troche,wyprasoac i pochowac wyprasowane rzeczy oczywiscie nic nie wypalilo i zostaje mi na jutro
Dobrej nocki