Mama Helenki
i Aniki :D
MH pwoeidz jk teraz w wawie pogoda bo widze ze mam waitr od ciebie.rozpogodzi sie troche?
no własniegdzie?
![]()
U mnie pełne zachmurzenie

A link musiałam, wykasować przy zmianie suwaczków. Zaraz się poprawię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH pwoeidz jk teraz w wawie pogoda bo widze ze mam waitr od ciebie.rozpogodzi sie troche?
no własniegdzie?
![]()
jaki skwar jaki skwar?? w porownaniu do wczoraj to zimaWitam w upal
Ludzie jak skwar z rana co bedzie w poludnie
Ja mam dzis spotkanko z fotografem i mysle wybrac sie troche na basen ewewntualnie zakupki
Musze kupoic sobie torebke bo mi ucho odpadlo
Zuzkus wszystkiego dobrego i kolejnych lat udanego malzenstwa
jaki skwar jaki skwar?? w porownaniu do wczoraj to zima
poki jest chłodno wietrze mieszkaniepotem zamyam sie na 3 spusty zeby tego ciepla nie wpuszczac
Zuzkus wszystkiego dobrego![]()
U mnie pełne zachmurzeniei cały czas mokro, niedawno jeszcze padało
A link musiałam, wykasować przy zmianie suwaczków. Zaraz się poprawię![]()
ah... zapomnialam ze Ty mas okna na wschodjak slonce swieci mi tu w okna i mam rolety opuszczone to i tak goracoa co bedzoie w poludnie
od bgalkonu bedzie grzalo a tam rolet nie ma
dopiero goraco bedzie4
masakra jak za tydzien bedzie taki upal jak ja w tej kiecce sie nie ugotuje to bedzie extra![]()