Betka85
Fanka BB :)
no to co ty gadasz ze jesteś gruba ja mam 161 cm to dopiero te 70 kg na mnie wyglądaBernatko wzrostu mam 168 cm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to co ty gadasz ze jesteś gruba ja mam 161 cm to dopiero te 70 kg na mnie wyglądaBernatko wzrostu mam 168 cm
Andzia a ja dla Ciebie pierogi z jagodami klejedziewczyny - ale pić będę jutro a dziś też zmykam bo muszę obiadek zrobić (rybka - na endo;-)) i się pakować na wyjazd - M przyjdzie z pracy i śmigamy
do poniedziałku - lub wtorku
trzymam kciuki - Zajączku za Ciebie i Madziu za Ciebie i za wszystkie testujące
Buziaki dla Was:-)
.................... poprostu bez komentarza.................A co do mocnych słów... niech powiem że przez pierwsze trzy miesiące sie nie odzywała (jak się dowiedziała)... teraz zażądała wymeldowana się z jej mieszkania (nie mamy swojego - wynajmujemy) a sama 34 lata temu oddała mnie do domu dziecka, z którego zabrała mnie rodzina zastępcza z której ona zabrała mnie jak miałam 8 lat... i tak się to toczy dziwnieGeneralnie ma mi za zle że mi się układa (jestem z kimś, kochamy się, praca ok...) i nie cierpię jak ona w samotności...
Dziekuje.................... poprostu bez komentarza.................
przykro mi ,że musisz przez to przechodzić, choć nauczyłaś sie z tym zyć , każda taka sytuacja powoduje a raczej przypomina pewnie ogromny żal.............
buziaczek dla ciebie :**
najważniejsze że wszystko u ciebie dobrze ;-)
pewnie jesli potrzebujesz to jak najbardziej....Dziekuje
Kilka lat terapii swoje robi ale czuje ze jeszcze chyba pojde po dokladke![]()
W to nie watpiei pamietaj że Ty będziesz najwspanialsza mama pod słońcem:-)
ło matko!! ale mi sie teraz przypomniało!!!
passingby ty mi sie śniłaś jakos po naszej osattniej rozmowe tu na BB
to nic ze nie wiem jak wyglądasz , ale w moim śnie miałaś wygląd jakiejs dziewczyny i stałas w oknie z brzucholema ja szłam z kims.... boshe juz nie pamietam więcej... ale teraz mi sie przypomniało nie wiem czemu ?????
![]()
Ja też siębie nie poznaję, chyba sobie musze zmienić na tamten bo sie odnaleźć nie mogię:-)Siema, siema![]()
Kurka wodna, Zajc nie poznalam Cie z tym nowym avataremPrzychodze tu codziennie ale siedze w krzakach. Nie chce przed zabiegiem za duzo myslec o staraniach i w ogole, zeby sie mniej stresowac. Wiem, ze w czasie stymulacji bede Wam tu pewnie marudzic non-stop, ze az kazdy bedzie mial mnie dosc wiec poki co robie Wam wakacje, hihihi;-)
Tak, czy inaczej nie opuscialam watku i ciagle z Wami wszystko przezywam.
O Bosze dobrze że lodówkę trzeba posprzątać będę miała kogo truć