Betka85
Fanka BB :)
no to co ty gadasz ze jesteś gruba ja mam 161 cm to dopiero te 70 kg na mnie wyglądaBernatko wzrostu mam 168 cm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to co ty gadasz ze jesteś gruba ja mam 161 cm to dopiero te 70 kg na mnie wyglądaBernatko wzrostu mam 168 cm

:-)Hanka na bank opcja z bliźniakami 

;-)Andzia a ja dla Ciebie pierogi z jagodami klejedziewczyny - ale pić będę jutro a dziś też zmykam bo muszę obiadek zrobić (rybka - na endo;-)) i się pakować na wyjazd - M przyjdzie z pracy i śmigamy
do poniedziałku - lub wtorku
trzymam kciuki - Zajączku za Ciebie i Madziu za Ciebie i za wszystkie testujące
Buziaki dla Was:-)

.................... poprostu bez komentarza.................A co do mocnych słów... niech powiem że przez pierwsze trzy miesiące sie nie odzywała (jak się dowiedziała)... teraz zażądała wymeldowana się z jej mieszkania (nie mamy swojego - wynajmujemy) a sama 34 lata temu oddała mnie do domu dziecka, z którego zabrała mnie rodzina zastępcza z której ona zabrała mnie jak miałam 8 lat... i tak się to toczy dziwnieGeneralnie ma mi za zle że mi się układa (jestem z kimś, kochamy się, praca ok...) i nie cierpię jak ona w samotności...

Dziekuje.................... poprostu bez komentarza.................
przykro mi ,że musisz przez to przechodzić, choć nauczyłaś sie z tym zyć , każda taka sytuacja powoduje a raczej przypomina pewnie ogromny żal.............
buziaczek dla ciebie :**
najważniejsze że wszystko u ciebie dobrze ;-)
pewnie jesli potrzebujesz to jak najbardziej....Dziekuje
Kilka lat terapii swoje robi ale czuje ze jeszcze chyba pojde po dokladke![]()
:-)W to nie watpiei pamietaj że Ty będziesz najwspanialsza mama pod słońcem:-)

ło matko!! ale mi sie teraz przypomniało!!!

a ja szłam z kims.... boshe juz nie pamietam więcej... ale teraz mi sie przypomniało nie wiem czemu ?????

ło matko!! ale mi sie teraz przypomniało!!!
passingby ty mi sie śniłaś jakos po naszej osattniej rozmowe tu na BB
to nic ze nie wiem jak wyglądasz , ale w moim śnie miałaś wygląd jakiejs dziewczyny i stałas w oknie z brzucholema ja szłam z kims.... boshe juz nie pamietam więcej... ale teraz mi sie przypomniało nie wiem czemu ?????
![]()

:-)Ja też siębie nie poznaję, chyba sobie musze zmienić na tamten bo sie odnaleźć nie mogię:-)Siema, siema![]()
Kurka wodna, Zajc nie poznalam Cie z tym nowym avataremPrzychodze tu codziennie ale siedze w krzakach. Nie chce przed zabiegiem za duzo myslec o staraniach i w ogole, zeby sie mniej stresowac. Wiem, ze w czasie stymulacji bede Wam tu pewnie marudzic non-stop, ze az kazdy bedzie mial mnie dosc wiec poki co robie Wam wakacje, hihihi;-)
Tak, czy inaczej nie opuscialam watku i ciagle z Wami wszystko przezywam.
O Bosze dobrze że lodówkę trzeba posprzątać będę miała kogo truć

mmmmm pyszota.
Hanki gołąbki...AAAAAAAAAA nie mówiłam CI robiłam je. Były pyyychaaaa