Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczęła Anika, potem Helena wstała na siku, a potem jakiś debil zaczął kosić trawę o 6 rano 

Dziewczyny nie śpią, Helena buduje drogę od samego rana 
Udało mi sie wystawic pierwsze ubranka na allegro
BLUZECZKI H&M I C&A PLUS KAPELUSIK H&M (696818036) - Aukcje internetowe Allegro
Reszte sprobuje pozniej lub jutro;-):-)
, aż żałuję że mam tyle ciuchów dla Aniki 
dziewczynki wpadłm powiedzieć dobranoc
nie posiedzę z wami bo dopiero wróciłam z pracy lecę pod prysznic i lulu bo jutro na 6.30 do 20 więc lepiej wypocząć bo zapierdziel będzie
papatki kochane![]()

KurczeNajpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełnoPrasowania multum
Prania tyle samo czeka
Masakra jakaś!
A dal taty dużo zdrówka 
Mam nadzieję, że się potem troszke przejaśni 

słońce ju praży od samego rana :-)

czasem jeszcze wczesniejsze 

DASZ RADE a co z twoim tata cos powaznego?KurczeNajpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełnoPrasowania multum
Prania tyle samo czeka
Masakra jakaś!

hej laseczki, czytam i czytam i końca nie widać

w międzyczasie mnie dwa razy wylogowało bo ja robię kilka rzeczy jednocześnie
no to teraz macie fajnie, wszystko jest na niehi hi Helenka taka samochodziara?????????
a ja @dostałam na ten uał jak znalazł
hej agunia?????coś ty taka zapracowana????
a mój antoszka nauczył pokazywać się NIE tak fajnie kręci głową i co najlepsze wie kiedy tego użyćpodchodzi do kwiatka ja mówię toni nie wolno a on
nie chce jeść ja mówię no mały jeszcze łyżeczkę a on
śmiesznie to wygląda
![]()

musi to rzeczywiście fajnie wyglądać
po prostu synio mamusiA tak szybko znikam bo Kubek taki przydupas się zrobił że cały czas ze mną musi być, próbuję go oduczyć pomału bo będę miała przechlapane![]()

a to zaproszenie to dokąd? bo ja jakoś nie mam dokładnego adresuZapraszam na NK;-),zobaczcie jak Jul się za tatem stęsknił
.

hej, fajnie, że już jesteś, mam nadzieję że troszkę odpoczełąś i dobrze że z dzidzią okWitam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...
ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni...
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec
caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc
odezwe sie jak sie ogarne![]()

ode mnie też wszystkiego naj naj naj, choc spóźnione to szczere jak najbardziejA my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:--
-(

a ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane
a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie
chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć

No z facetami tak już jest.teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaja ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane
a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie
chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane
. A ja Cię doskonale rozumiem z tymi gośćmi. My mamy małe mieszkanie ale jak gdzieś chcieliśmy jechać to zawsze się ktoś przypałętał i nigdy sami nie mogliśmy a teraz mało miejsca i mam w nosie ściskać się w aucie nie będziemy. A to jadą i potem marudzą a jedziemy już do domu a spadać na drzewo. Dobra to ja jużAgnes123 jeździsz do tesco? Interesuje mnie czy w chiroko są przeceny. I wogulę czy jest tam coś ciekawego

dziękibardzo rzadko jestem w tesco tak więc nie pomogę bo nie mam pojęcia czy są tam jakieś przeceny ale zdaje mi się ze od 1 sierpnia jest najwięcej przecen![]()