reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A wyniki-no te teraz sa super! pieknie i w normie...ale nie mamy tej budowy sprawdzonej i chyba trzeba bedzie w kraju zbadac raz jeszcze...a moze ja za bardzo panikuje...? ale Lolitka nastraszyla mnie ze troche....ze przy zlej morfologii sa poronienia, ryzyko ciaz pozamacicznych, dzieci niepelnosprawne itd....i teraz to sie boje bez badania nawet myslec o przytulankach....

Normalnie kopne i pozniej poprawie. Przy zlej morfologii nie ma ryzyka ciaz pozamacicznych, innego niz te przy dobrej morfologii. !!!! Zla morfologia to przyczyna tego, ze nie dochodzi do zaplodnienia . To glownie sie przy uszkodzeniach glowki. Moze tez dojsc do zaplodnienia, ale wtedy czesto dochodzi do wadliwej embriogenezy i stad pozniejsze poronienia.

O reszcie nie mysl....

Dzień dobry :-)
lekko do d....y, nie czuje sie "soba", wiecznie zmeczona, spie po 8-9 godzin i nic mi to nie daje, wczoraj poscili mnie wczesniej z pracy bo bylam nie do zycia polozylam sie spac na 3 godz. a potem o 21 i wstalam o 9 rano:szok: Nic mnie nie boli, zadnych objawow przeziebienia tylko ten bol czaszki od czasu do czasu i ZMACZENIE
Jakieś przesilenie Cię dopadło. A może jakiś basenik dla relaksu?

odnosnie wagi moje kochane ciazowe kolezanki wszystkie Was bije na leb szyje i Ciebie Olcia i Kingus bo u mnie 10kg na pusie :-)
Jeszcze troszkę mi zostało i pewnie Cię dogonię :-D:-D

Buziaki tak wogole...ja dzis 3 godziny rano mialam takie zawrotu glowy, ze maz mnie trzymal jak buzie rano w laziece mylam bo tak mi wszystko swirowalo i krecilo sie wokol...jakby nie to ze mam 2 dzien @ to tez bym juz chyba podejrzenia miala:-)))
Takie zawroty głowy są najgorsze.

to lece placuszki robic , wpadne później , buziolki :**
Zostało coś??;-);-)

narazie nie znikne z forum postaram sie pomagac osobom potrzebującym mej pomocy..
No ja myślę :tak::tak:

dam znac jak dotrze do mnie........
Ja chyba jeszcze nie gratulowałam a więc robię to teraz GRATULUJĘ :-D:-D:-D

A to My w 24 tygodniu :-)
Śliczny brzuszek:tak:

odlozylismy tylko inseminacje poki co na 3 miechy,staramy sie teraz konkretniej bo wczesniej omijalismy cykle bo np,nie mielismy ochoty...teraz nie ma bata!
w polsce M powtarza badakna,ja robie hormonki bo nigdy nie mialam i chce pomonitorowac cykl,zobaczyc jak moje pecherze czy w ogole pekaja cholery jasne....
Widzę, że masz konkretny plan działania, super;-);-)

a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
Ej dołkom mówimy nie.
Proszę nie przesadzać jesteś młodą, piękną kobietą i na pewno znajdziesz super faceta kiedy będziesz najmniej się tego spodziewać;-);-)

Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,
GRATULUJĘ :-):-):-)

Madzia drogą oficjalną zostałaś wywalona z sexownych Lachonów do sekcji Ciężarówek. Przyjmij oficjalne gratulacje oraz kwiaty. A tak na poważnie serdecznie gratuluje małolacie, iiny klimat to i inne dymanko.
:-D:-D:-D:-D:-D

Pochwalic sie chce, ze zostalam ciotka klotka po raz kolejny-dzis mojego kuzyna-zwanego przeze mnie braciszkiem-zona urodzila slicznego synka:-)
KINGUS-na zgage jedz migdaly, przegryzaj kilka dziennie...lagodza zgage i sa naturalne i zdrowe! Mialam napisac to przedtem ale mi umknelo....
Super:-):-)
Dzięki jadłam ale nie pomogły i musiałam się lekiem poratować ale w nocy była cisza;-)

wstawać babeczki bo ja już na nogach i po śniadaniu miałam dzis pracować na dworze ale pada deszcze i mam wolne przy najmniej do puki nie przestanie
:tak:
Ja wstałam o 9 :tak:

Czesc dziewczyny mam takie pytanko spoznia mi sie miesiaczka 2 dni ( a nigdy sie nie spozniala), zrobilam dzis test ale wyszedl negatywny, tylko nie byl z pierwszego moczu CZY MU WIEZYC ???????? :-(
Powtórz test za kilka dni a jak znowu będzie negatywny to możesz się do ginekologa wybrać.

Obiecałam - wstawiam
Super, gdzie kupiłaś???

:szok::szok::szok: nawet mnie nie strasz.....:zawstydzona/y: mój tez jest alergikiem i tez bierze zyrtec i różne takie , ibuprom na zatoki .........i czesto o tym mysle czy cos moglo sie przez to popsuc....... pójde sprawdzić to się dowiem.....:-(
Mój tak samo i dodatkowo się odczula.

My już po śniadanku, obejrzeliśmy alternatywy 4 a teraz M bierze się za sprzątanko a później wyciągam go do sklepu.
Jak leżę na boku to Kinia się tak śmiesznie od łóżka odpycha :-D:-D

Miłego weekendu :-):-):-)

Witajcie dziewczyny. Mam pytanko. Moja znajoma dowiedziała się że jest w ciąży będąc już w 3 miesiacu. Mówiła ze totalnie zmylił ja okres który dostawała regularnie . I teraz pytanie czy pojawia sie wtedy tylko jakies plamienie czy może wystąpić również obfita miesiaczka ,która w moim przypadku trwała dwa dni i na tym się skonczyło. Od dwóch dni mdli mnie i piersi powiększyły sie znacznie ale nie bola mnie .

Zostało coś??;-);-)

Mój tak samo i dodatkowo się odczula.

My już po śniadanku, obejrzeliśmy alternatywy 4 a teraz M bierze się za sprzątanko a później wyciągam go do sklepu.
Jak leżę na boku to Kinia się tak śmiesznie od łóżka odpycha :-D:-D
kochana cos tam zostało, dla ciebie zawsze :***
no mój dawno temu odczulal przez 4 lata i nic to nie dalo, ale teraz i tak ma mniejsze ojawy niz kiedys, jakby coraz lepiej bylo.....

kinia to będzie pewnie "żywe sreberko":-D

reklama
Do góry