reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc Dziewczynki,

Witam sie i zmykam zaraz lezec, wykreca mnie we wszystkie strony, nie mam sil Was przeczytac i wszystkim odpisac wiec tylko po lebkach:

odnosnie wagi moje kochane ciazowe kolezanki wszystkie Was bije na leb szyje i Ciebie Olcia i Kingus bo u mnie 10kg na pusie :-)

Hania - ja obstawiam blizniaki i mooooocno trzymam kciuki :-)

PM - doczytalam o tescie :-( troszku smutno ale to pewnie wina dietki, mi @ zanikla calkowicie kiedys jak za duzo juz schudlam w krotkim czasie

Zajac - cien cienia cieniem goni :-) jest nadzieja, czekam na wynik betki :-)

Reszte poczytam jak dojde do siebie, dzis znow poszlam spac o 5, poza tym o 9 wylaczyli prad wiec nic nie szlo zrobic a wczoraj przezylam koszmar bo przez moje osiedle przeszedl huragan autentycznie :szok: nigdy nie najadlam sie tyle strachu i juz wiem co to znaczy ze wystarczy czasami pare min...u nas trwalo to minute moze dwie...stol na balkonie solidny polamany latal :szok: doniczki pospadaly, kwiaty polamane...a ja sama w domu i jak tylko zobaczylam chmure i co sie dzieje jak ludzie uciekaja biegiem zamykac okna...a tu nic:no: okno zaczelo mi wyrywac, w domu wszystko fruwalo, firany jezdzily same, Wice tylko krzyknelam by biegla do pokoju swojego bo tam pierw zamknelam i sie zamknela a ta oczy jak talary, wystraszona i w ryk ze sie boi <nie dziwie sie, sama bylam przerazona> i walczylam z tym oknem i balkonem i nie szlo zamknac bo wyrywalo z zawiasow ta wichura, szyby w oknie telepaly i co ja dociskam to mnie odrzucalo do tylu a bylam sama i nie mial kto pomoc, ale w koncu sie udalo, za to pokoj jak pobojowisko przez wichure ktora wpadla przez okno ... masakra, rano poszlam z mala do przedszkola to takie big drzewo zlamane w pol prosto na wyjscie z przedszkola i chodnik, z careforu odpadl napis i wszedzie syf, galezie itp....brrr jak zyje nie widzialam jeszcze takiego wiatru, taka w sumie mala traba przeszla bo widzialam jak szla i wsio po drodze wciagala smieci, deski itp wszystko latalo az cud ze nie wybilo okien bo uderzylo dwa razy, dzis z balkonu zbieralam dziwne rzeczy nei moje a stol do wywalenia, dodam ze taki ciezki ze 2 osoby musza niesc a wczoraj latal jak piorko ....

Nic lece sie polozyc bo juz muli jak posiedze i mdli...buziaki

reklama
a dziekuje kochan, samopoczucie dzis zdecydowanie lepsze......
wlasnie nie wiem co mam robic...:-( sprzatnelam całą chałupe.... wyprasowałam wszytsko cotylko sie dalo i siadlam i nie wiem co robic.....:-( chyba skocze poz iemniaczki zrobie placki ziemniaczane :sorry:

no wlsnie nie wiem gdzie ona sie podziala.... pochwalila sie i uciekla....:confused2:
O ja a ja mam takiego lenia że szok :szok:
ale postanowiłam jutro pójsc w Twoje ślady :tak: posprzatam,popiorę i ...
zrobie moje ulubione placki ziemniaczane na obadek-UWIELBIAM
:-D:-D:-D

jezu-Olesia-33-z nieba mi spadlam...to nic ze nad Kentem;-)
Mam pytanie do ciebie-czy macie te wyniki Twojego M????
Moj dzis odebral robone tu badanie nasienia i inaczej to wyglada niz te wyniki z Polski...mam kilka pytan w tek sprawie-masz te wyniki moze??? czy Wy robiliscie ze skierowania GP czy specjalisty?

Buziaki tak wogole...ja dzis 3 godziny rano mialam takie zawrotu glowy, ze maz mnie trzymal jak buzie rano w laziece mylam bo tak mi wszystko swirowalo i krecilo sie wokol...jakby nie to ze mam 2 dzien @ to tez bym juz chyba podejrzenia miala:-)))

Witam sie!!!!

Zajac-jak tam leci? Dawaj zraz znac po betce...ja sie zalozyc moge ze jest malenstwo, na bank!!!!

Badaicka...malpoludzie ty jeden....teraz jeszcze jagody, tak, jagody????? A czlowiek na obczyznie, jedynie borowki amerykanskie kupic tu moge i dupa bedzie a nie pierogi...posylaj nam ale juz!!!!

Passinby...nie smutaj sie sytuacja zmatka...zycze Ci sily i wytrwalosci! i ciesze sie ze dzidzia ma sie dobrze!!!!!

Kingus-rowniez super wiesci od ginka...5 kg-to jestes wzorowa jak na razie:-))))

Olica-super zakupki dla malutkiej:-)))

usciski dla Marzenixx, Kapryski i Hankiiiiiiiiiiiii!!!!!! Dioble jeden-uda sie na bank, ja obstawiam blizniaki:-) ale jak bedziesz miec wiecej to sie podzielisz, co?????

Bernadka-ja ci zaraz dam...jeszcze raz napiszesz, ze jestes gruba, brzydka albo cos....normalnie wybiore sie i wybije to z tej pieknej glowki!!!!!

OlaPM....co kombinujesz???

AndziaS-udanego wyjazdu!!!!!!

ufff wysylam zeby mi Olesia33 nie uciekla zanim wysle....

Kroptusia...ale szczescie ze dalas jakos rade i tak sie to skonczylo a nie gorzej....ja sobie wole nawet nie wyobrazac co sie w kraju dzialo...ogladam i czytam ale az ciarki po plecach leca...:no:
Odpoczywaj Slonko i lez!!!! Buziaki!!!!

Jestem Kropeczko, pierwsze badania mielismy od GP i zostaly u GP, drugie skierowanie od specjalisty ale jeszcze nie zrobione wiec wiele ci nie pomoge.

Marzenko a gdzie mezus wybyl????
a mężuś do pracy pojechał do kołobrzegu na Sunrise i będzie dopiero w niedziele wieczorkiem....:zawstydzona/y:
O ja a ja mam takiego lenia że szok :szok:
ale postanowiłam jutro pójsc w Twoje ślady :tak: posprzatam,popiorę i ...
zrobie moje ulubione placki ziemniaczane na obadek-UWIELBIAM :-D:-D:-D
ja wczoraj miałam takiego lenia okropnego........ więc dzis nagoniłam:-D
ja uwielbiam placki ziemniaczane ale zimne!! a najlepsze sa na drugi dzien z rana podsmażone z jajkiem :-D mniammmmmmm ale mi slinka cieknie:laugh2:

witaj kropeczko :** i krotpusiu :***

Olesia a dlaczego ich Wam nie wydali? nasze wyniki tez od razu poszly do GP, ale dzis maż mial wizyte i poprosil o nie i mu wydrukowali. A pamietasz wogole co badali...bo u nas poprzednio na badaniach w Polsce byla tez badana morfologia...czyli budowa zolnierzykow...a tu tego nie zbadali:-((( mamy bad. ogolne-wyglada, ilosc, objetosc, ruchliwosc... i wszystkie te wyniki sa bardzo dobre...wiec witaminki chyba pomogly...ale nie wiemy dalej co z morfologia:wściekła/y:
A dlaczego dostaliscie kolejne skierowanie od specjalisty????

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczynki,
Reszte poczytam jak dojde do siebie, dzis znow poszlam spac o 5, poza tym o 9 wylaczyli prad wiec nic nie szlo zrobic a wczoraj przezylam koszmar bo przez moje osiedle przeszedl huragan autentycznie :szok: nigdy nie najadlam sie tyle strachu i juz wiem co to znaczy ze wystarczy czasami pare min...u nas trwalo to minute moze dwie...stol na balkonie solidny polamany latal :szok: doniczki pospadaly, kwiaty polamane...a ja sama w domu i jak tylko zobaczylam chmure i co sie dzieje jak ludzie uciekaja biegiem zamykac okna...
O Lord! Co za koszmar!
A mój maz mówi,że w całej Polsce takie sensacje :szok:

Badaicka...malpoludzie ty jeden....teraz jeszcze jagody, tak, jagody????? A czlowiek na obczyznie, jedynie borowki amerykanskie kupic tu moge i dupa bedzie a nie pierogi...posylaj nam ale juz!!!!
Prosze bardzo zapakowane i do wysyłki

reklama
Czesc Dziewczynki,
Witam sie i zmykam zaraz lezec, wykreca mnie we wszystkie strony, nie mam sil Was przeczytac i wszystkim odpisac wiec tylko po lebkach:

Nic lece sie polozyc bo juz muli jak posiedze i mdli...buziaki
jezuuuu Kroptusia, ale miałas sajgon!!! szczerze współczuje bo sama 3 lata przez to przechodziłam. w naszej miejscowości jeszcze dachy fruwały... Połóż ty się Skarbie i odpoczywaj....
Zajac-jak tam leci? Dawaj zraz znac po betce...ja sie zalozyc moge ze jest malenstwo, na bank!!!!
.
Cześć Kropeczka!!!!!! nareszcie:-):-) Co Wam lekarz powiedział????? Ja betkę mam w poniedziałek - najwcześniej. nie szalej:-):-)
O A pamietasz wogole co badali...bo u nas poprzednio na badaniach w Polsce byla tez badana morfologia...czyli budowa zolnierzykow...a tu tego nie zbadali:-((( mamy bad. ogolne-wyglada, ilosc, objetosc, ruchliwosc... i wszystkie te wyniki sa bardzo dobre...wiec witaminki chyba pomogly...ale nie wiemy dalej co z morfologia:wściekła/y:
A dlaczego dostaliscie kolejne skierowanie od specjalisty????
No to dobrze Słońce!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!! Szkoda że nie mieliście morfologi. ale skoro te się poprawiły to już duzy sukcs!!!

Do góry