reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
na migrene nie stawiam, bo u mnie to jak jest to sie ruszac nie moge i mam zaburznia wzroku....wiec to odpada, pogoda jest OK....to chba tez odpada....fasolka zaczej niemozliwe, BAAAAAARDZO bym sie zdziwila
Hmmm a moze jednak.
Czasem tak sie zdaża,że mimo wszelkich przeciwności losu sie udaje ot taka niespodzianka.
No a jeśli jednak nie Fasolka to
może powinnas skonsultowac sie z lekarzem? :sorry:

na migrene nie stawiam, bo u mnie to jak jest to sie ruszac nie moge i mam zaburznia wzroku....wiec to odpada, pogoda jest OK....to chba tez odpada....fasolka zaczej niemozliwe, BAAAAAARDZO bym sie zdziwila

no tak ja sie pojawilam to BB sie wyciszylo, dzialam jak zaraza hahahaha
kochaniutka........ Babo tez się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdziwiła :tak::-D:-D

podrzuc do mnie ja z wielka checia, nie mam raczek do takich rzeczy, pierogi, kopytka i takie tam u mnie tylko z paczki
Myszko a kurierem czy gołebiem wolisz dostawę?;-):-DBo juz pakuję :-)U mnie tez kiedyś tylko z paczki ale ja zawzieta jestem i tak długo kombinowałam aż sie nauczyłam.Oczywiście to nie to samo co babcie moje robiły ale zawsze satysfakcja ze mimo wszystko sama umiem

Ostatnia edycja:
Wiem, ze moze dzis bede brzmiala jak tyko na NIE ale u nas (w UK) lekarze nie wnikaja w problem wszystkich odsylaja z tym samym lekiem, strata czasu.

Nie martwcie sie, ja twarda kobieta BEDE ZYC ;-)

Marzenko jak samopoczucie?
Jakie plany na weekend bez meza?
a dziekuje kochan, samopoczucie dzis zdecydowanie lepsze......
wlasnie nie wiem co mam robic...:-( sprzatnelam całą chałupe.... wyprasowałam wszytsko cotylko sie dalo i siadlam i nie wiem co robic.....:-( chyba skocze poz iemniaczki zrobie placki ziemniaczane :sorry:
A TAK WOGOLE TO GDZIE JEST BOBO...dawno jej nie widzialam...
no wlsnie nie wiem gdzie ona sie podziala.... pochwalila sie i uciekla....:confused2:

reklama
Do góry