reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nie bylo mnie pare dni, bo troche zdychalam wciaz nie jest super ale trzeba do przodu.
Szybko przelecialam wszystkie posty i WIELKIE GRATULACJE DLA NOWYCH FASOLEK (Zajaczek, Madzia pewnie tez dolaczy do tego grona :-)). Hanka 3mam kciuki za blizniaki.

reklama
Witaj Księzniczko
Jak dziś humorek?

lekko do d....y, nie czuje sie "soba", wiecznie zmeczona, spie po 8-9 godzin i nic mi to nie daje, wczoraj poscili mnie wczesniej z pracy bo bylam nie do zycia polozylam sie spac na 3 godz. a potem o 21 i wstalam o 9 rano:szok: Nic mnie nie boli, zadnych objawow przeziebienia tylko ten bol czaszki od czasu do czasu i ZMACZENIE

lekko do d....y, nie czuje sie "soba", wiecznie zmeczona, spie po 8-9 godzin i nic mi to nie daje, wczoraj poscili mnie wczesniej z pracy bo bylam nie do zycia polozylam sie spac na 3 godz. a potem o 21 i wstalam o 9 rano:szok: Nic mnie nie boli, zadnych objawow przeziebienia tylko ten bol czaszki od czasu do czasu i ZMACZENIE
Kochanie a może Ty masz bóle migrenowe? a zmeczenie to od pogody?
albo..moze jednak jeden samotny ninja postanowił zawalczyć :happy:

Kochanie a może Ty masz bóle migrenowe? a zmeczenie to od pogody?
albo..moze jednak jeden samotny ninja postanowił zawalczyć :happy:

na migrene nie stawiam, bo u mnie to jak jest to sie ruszac nie moge i mam zaburznia wzroku....wiec to odpada, pogoda jest OK....to chba tez odpada....fasolka zaczej niemozliwe, BAAAAAARDZO bym sie zdziwila

no tak ja sie pojawilam to BB sie wyciszylo, dzialam jak zaraza hahahaha

reklama
Do góry