reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Loree no pewnie,że tak dziecko samo sobie wybierze termin ;-)Najprościej chyba skorzystac z kalkulatorów na głównej stronie BB. I tam mozna zaznaczyć jaka jest długość cyklu.
A potem i tak z usg wychodzą inne terminy a dziecko rodzi się wtedy jak ma ochotę
Kropeczko biedactwo odpoczywaj i oby jutro było lepiej!
Kaprycha nie daj się! Pamietaj : Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!
Samiec Twój wróg!
Mam nadzieję,że są oprócz mnie tutaj inne wiekowe kobiety, które wiedzą o co chodzi!
Uciekam dziewczynki.
Dobranoc
He,he,he seksmisja

P
patrysia*
Gość
ajć nie martw się nie jesteś sama mi hormonki zadziałały i mój M także dostał po nosie

To moze niech Patrysia zapiszę Cie juz na wizytę wkońcu do jednego G chodzicie,nie?Przyjedziesz i odrazu bedziesz mogła iśc
u nas się nierestruje jak idziesz prywatnie tylko poprostu jedziesz ustawiasz się w kolejke a wtedy to gin powie jej kiedy kolejna wizyta

badaicka
Paulusia i Filipek
Aaaa to spokou nas się nierestruje jak idziesz prywatnie tylko poprostu jedziesz ustawiasz się w kolejke a wtedy to gin powie jej kiedy kolejna wizyta![]()

Dobra teraz znikam naprawdę.
P
patrysia*
Gość
Aaaa to spoko,bo do niektórych mimo że prywatnie to i tak trzeba sie zarejestrować
Dobra teraz znikam naprawdę.
no wiem i to mi się wydaje że nie zafajne

Najprościej chyba skorzystac z kalkulatorów na głównej stronie BB. I tam mozna zaznaczyć jaka jest długość cyklu.
A potem i tak z usg wychodzą inne terminy a dziecko rodzi się wtedy jak ma ochotę
Kropeczko biedactwo odpoczywaj i oby jutro było lepiej!
Kaprycha nie daj się! Pamietaj : Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!
Samiec Twój wróg!
Mam nadzieję,że są oprócz mnie tutaj inne wiekowe kobiety, które wiedzą o co chodzi!
Uciekam dziewczynki.
Dobranoc
Nie no nie wytrzymie. Jakie wiekowe??? To trzeba miec ze 100lat zeby znac Maksia i Albercika??Tos nas zalatwila, siostro!

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Cześć dziewczyny!!!
Co tu tak pusto!!!!!!!!!
wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tu tak pusto!!!!!!!!!
wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej bernardko , chociaz ty tu jestes hehe;-)ja jestem Marzenko. ale nic nie pisze bo takie pustki tutaj dziś.
jak tam samotność?/ kiedy M wraca Twój??
Powiem Ci że ju ze dawno nie czułam sie taka samotna jak w ten wekend..

Moj małż wraca chyba dzisiaj w nocy albo jutro rano....

Przez cały wekend siedziałamw domu, bez makijazu , w niewymytych włosach...

A co u Ciebie ?

reklama
Podziel się: