reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Najprościej chyba skorzystac z kalkulatorów na głównej stronie BB. I tam mozna zaznaczyć jaka jest długość cyklu.
A potem i tak z usg wychodzą inne terminy a dziecko rodzi się wtedy jak ma ochotę:-D:-D:-D

Kropeczko biedactwo odpoczywaj i oby jutro było lepiej!

Kaprycha nie daj się! Pamietaj : Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!
Samiec Twój wróg!

Mam nadzieję,że są oprócz mnie tutaj inne wiekowe kobiety, które wiedzą o co chodzi!
Uciekam dziewczynki.

Dobranoc
Loree no pewnie,że tak dziecko samo sobie wybierze termin ;-)
He,he,he seksmisja :-D:-D:-D lubię ten film :tak:

Znikam kochane do łózka własnie poprztykałam się z Pawłem i nawrzeszczałam z tego wszystkiego na Paule :-:)-:)-(

Dobranoc i chyba raczej do poniedzialku

ajć nie martw się nie jesteś sama mi hormonki zadziałały i mój M także dostał po nosie:zawstydzona/y::-p

To moze niech Patrysia zapiszę Cie juz na wizytę wkońcu do jednego G chodzicie,nie?Przyjedziesz i odrazu bedziesz mogła iśc

u nas się nierestruje jak idziesz prywatnie tylko poprostu jedziesz ustawiasz się w kolejke a wtedy to gin powie jej kiedy kolejna wizyta:tak:

Aaaa to spoko:laugh2:,bo do niektórych mimo że prywatnie to i tak trzeba sie zarejestrować :baffled:
Dobra teraz znikam naprawdę.

no wiem i to mi się wydaje że nie zafajne:baffled:ja np.jade jak potrzebuje i jade na taka godz.gdzie wiem miejwięcej że będe pierwsza i 2 razy z rzędu udało mi się być pierwsza:-D:rofl2:ps.ja tez niedługo pójde lulu :tak:

Najprościej chyba skorzystac z kalkulatorów na głównej stronie BB. I tam mozna zaznaczyć jaka jest długość cyklu.
A potem i tak z usg wychodzą inne terminy a dziecko rodzi się wtedy jak ma ochotę:-D:-D:-D

Kropeczko biedactwo odpoczywaj i oby jutro było lepiej!

Kaprycha nie daj się! Pamietaj : Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi!
Samiec Twój wróg!

Mam nadzieję,że są oprócz mnie tutaj inne wiekowe kobiety, które wiedzą o co chodzi!
Uciekam dziewczynki.

Dobranoc

Nie no nie wytrzymie. Jakie wiekowe??? To trzeba miec ze 100lat zeby znac Maksia i Albercika??Tos nas zalatwila, siostro!:-p Dobranoc

ja jestem Marzenko. ale nic nie pisze bo takie pustki tutaj dziś.
jak tam samotność?/ kiedy M wraca Twój??
hej bernardko , chociaz ty tu jestes hehe;-)
Powiem Ci że ju ze dawno nie czułam sie taka samotna jak w ten wekend..:zawstydzona/y: juz chcę zeby sie skończył bo oszaleje......
Moj małż wraca chyba dzisiaj w nocy albo jutro rano....:zawstydzona/y: ale mozliwe że się wyszykuje dzis i wyskocze autkiem do niego do Kołobrzegu chociaż na chwilke:tak:
Przez cały wekend siedziałamw domu, bez makijazu , w niewymytych włosach...:tak::confused2: czuje sie jak zapyziała kura domowa....:-( trza sie dzis otrząsnąć!

A co u Ciebie ?:sorry:

reklama
Do góry