reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Standardowo podpinam się pod życzenia. Ja nigdy nie miałam koszmarów a teraz dzień w dzień. Dzisiaj w nocy zeżarły mnie robale, takie oślizgłe wyłaziły ze mnie glisty jakieś nawet nie powiem skąd .Horror brrrrr...Dzień w dzień mam takie straszne sny a najgorsze że zawsze je pamietam. Dziecko śniło mi się raz a raczej potworek płci żeńskiej że urodziłam i nie wierzyłam że to moje:szok: Ale co mam nie spać?
:-D

reklama
ANULKA u mnie przeszły juz wcześniej :tak:jedynie mam tak dzień że się słabiej poczuje a jade dłużej autem a mam do tego pusty załądek to wtedy skręca ale mało kiedy mi się tak zdarza:tak:o ile wiem to z bliźniakami dłużej trwaja mdłości wymioty a nawet czasami przez całą ciąże ale to nie jest powiedziane że u każdej tak jest;-)

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantek wszystkiego najlepszego :-)

Witajcie dziewczyny:-) Anusia to i tak super, że w 17 tyg jeszcze wchodzisz w jeansy:-) Ja j estem w 14 wczoraj miałam i obawiam się, że już niedługo może być ciężko się w nie wbić:-) Nie przytyłam jeszcze nic ani brzucha zbytnio nie widać ale jakaś taka spuchnięta się czuje i ciasnawo mi było.
A co do snów to ja jeszcze nie miewam żadnych z dziećmi, a obawy pewne mam bo wkońcu siedzą we mnie bliźniaki!!Pewnie przyjdą i sny i nie przespane noce jak kopać zaczną!! A macie może jeszcze mdłości w 14 tyg? Bo mi co rano jakoś niedobrze. Jest dużo lepiej ale i tak coś nie chce przejść całkiem..Miłego dzionka:tak:

Jesli chodzi o mdlosci to ja mam nadal. Sa dni, ze mam je caly dzien i wtedy bardzo sie mecze, a niekiedy kilka razy mnie lapia.

ANULKA u mnie przeszły juz wcześniej :tak:jedynie mam tak dzień że się słabiej poczuje a jade dłużej autem a mam do tego pusty załądek to wtedy skręca ale mało kiedy mi się tak zdarza:tak:o ile wiem to z bliźniakami dłużej trwaja mdłości wymioty a nawet czasami przez całą ciąże ale to nie jest powiedziane że u każdej tak jest;-)

Patrysia nie dołuj mnie:-) Ja cały czas mam nadzieję, że to minie niedługo ale co rano się budzę i dziwnie mi jakoś. Właśnie już tak sobie zaczęłam myśleć podwójna ciąża podwójne dolegliwości..ale staram się jakoś z tym żyć:-) Dobrze, że chociaż już mi minęło zmęczenie i śpię po pół dnia.. Pozdrowienia.

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantek wszystkiego najlepszego :-)

Dziękuję:-):-):-)

Jesli chodzi o mdlosci to ja mam nadal. Sa dni, ze mam je caly dzien i wtedy bardzo sie mecze, a niekiedy kilka razy mnie lapia.

No właśnie ja też ale najmocniej rano. I najgorzej jak pusty żołądek a jeszcze jest gorąco..masakra!!!no i przy jeździe autem powróciła mi straszna choroba lokomocyjna:-( Miejmy nadzieję, że to ostatnie dni i będzie dobrze;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny, wpadłam tylko na chwilkę się powitać i pożegnać bo wyjeżdżam na tydzień w góry odpocząć. Mam za sobą stresujące kilka dni i odpoczynek dobrze mi zrobi szkoda tylko że bez mojego M. Mam nadzieję że przetrwam spokojnie tą rozłąkę :-( ponieważ dawno nie mieliśmy takiego długiego rozstania :-( 3majcie się cieplutko i dbajcie o siebie :tak: za tydzień wrócę to do was zajrzę i spróbuję nadrobić zaległości jeśli będzie to możliwe ;-) pozdrawiam

Witajcie dziewczyny:-) Anusia to i tak super, że w 17 tyg jeszcze wchodzisz w jeansy:-) Ja j estem w 14 wczoraj miałam i obawiam się, że już niedługo może być ciężko się w nie wbić:-) Nie przytyłam jeszcze nic ani brzucha zbytnio nie widać ale jakaś taka spuchnięta się czuje i ciasnawo mi było.
A co do snów to ja jeszcze nie miewam żadnych z dziećmi, a obawy pewne mam bo wkońcu siedzą we mnie bliźniaki!!Pewnie przyjdą i sny i nie przespane noce jak kopać zaczną!! A macie może jeszcze mdłości w 14 tyg? Bo mi co rano jakoś niedobrze. Jest dużo lepiej ale i tak coś nie chce przejść całkiem..Miłego dzionka:tak:

Anulka co do mdloscie to musze cie pocieszyc ze nie jestes sama mamy ten sam wiek ciazy a u mnie mdlosci to sie chyba dopiero zaczynaja w czwartek az w szpitalu wyladowalam bo ibelek to chyba ze 30 razy obejmowalam, a mdli mnie caly czas, lekarka powiedziala ze u niektorych kobiet w ciazy blizniaczej mdloscie zaczynaja sie od drugiego trymestru :wściekła/y: a ja myslalam ze najgorsze juz za mna. a co do tycia to u mnie brzuszka tez jeszcze nie widac i bez problemu mieszcze sie we wszystkie ciuszki:tak: no ale w naszym wypadku jak juz tez brzuszek zacznie rosnac to pozniej z dnia na dzien bedzie tzreba kupowac cooooraz wieksze ubranaka:sorry:

cześć dziewczyny, wpadłam tylko na chwilkę się powitać i pożegnać bo wyjeżdżam na tydzień w góry odpocząć. Mam za sobą stresujące kilka dni i odpoczynek dobrze mi zrobi szkoda tylko że bez mojego M. Mam nadzieję że przetrwam spokojnie tą rozłąkę :-( ponieważ dawno nie mieliśmy takiego długiego rozstania :-( 3majcie się cieplutko i dbajcie o siebie :tak: za tydzień wrócę to do was zajrzę i spróbuję nadrobić zaległości jeśli będzie to możliwe ;-) pozdrawiam

miłego odpoczynku:-)szczerze też wybrałabym sie w góry odpocząc:sorry:

Dla wszystkich Ani najlepsze zyczenia:-)U mnie słoneczko od rana ,chłopaki pojechali razem dzis na zlot ,a ja nie wiem co ze soba zrobic bo mi sie nudzi.Wczoraj dostałam od męża indiański amulet ,który ma chronić naszego maluszka-aż mnie tym rozczulił:-)Miłej niedzieli ciężaróweczki:-)

A jak mój M jest w domu jakaś robie się rozleniwiona tzn.jak on jest w pracy to ja rano pomyje odrazu obiadek szykuje itp.a jak on jest to gary są brudne do obiadku robienia mi się nie pali i takie tam:eek::baffled:no ale wkońcu trzeba iść robić ten obiad i potem pomyć ach jak mi się nie chce:sorry:

reklama
Wszystkiego najleprzego dla wszystkich Aniulek .J a polozylam niunie spac a sama zabieram sie za siebie czyli maseczka i relaks .Co do snow to ja jeszcze nie mam.

Do góry