reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ehhh te chlopy Nastepnym razem Ty mu odwal taki numera ja sie wkurzyłammielismy z M oglądać dziś jakis filmik,Oliwka teraz usnęła i on stwierdził że chce mu się już spać że to już za póxno ze dzis nie będzie oglądał
a ja się już nastawiłama niech spada,nie odzywam się do niego,wiecznie spiący,nic nie mozna z nim zrobić bo wiecznie zmeczony i chce spać.cholery mozna dostac z takim facetem
no to sie wyżaliłam,już mi lepiej na serduchu![]()
oby tata szybko wrocil do zdrowia, siostrze zeycze szybkiego poroduKurczeNajpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełnoPrasowania multum
Prania tyle samo czeka
Masakra jakaś!
no to mowiesz ze non stop gosciehej laseczki, czytam i czytam i końca nie widać
w międzyczasie mnie dwa razy wylogowało bo ja robię kilka rzeczy jednocześnie
no to teraz macie fajnie, wszystko jest na niemusi to rzeczywiście fajnie wyglądać
po prostu synio mamusi
a to zaproszenie to dokąd? bo ja jakoś nie mam dokładnego adresu
hej, fajnie, że już jesteś, mam nadzieję że troszkę odpoczełąś i dobrze że z dzidzią ok![]()
ode mnie też wszystkiego naj naj naj, choc spóźnione to szczere jak najbardziej
teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaja ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane
a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie
chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane

czekamy na fotyWitam!
Melduję, że wróciliśmy z Francji i dziś w nocy jedziemy nad morze! :-)
Jestem absolutnie zauroczona Francją i zakochałam się w Paryżu - jest cudowny!
Dziś nie mam czasu, więc większa relacja jak wrócę! Wtedy też pochwalę się zdjęciami.
Madziulanatasza, zadzwonię do ciebie jutro i się umówimy na kawkę! :-):-):-):-):-) To opowiesz mi, co się tutaj dzieje, bo nie dam rady doczytać
Buziaki dziewczynki! ;-)
Za tydzień wracam do was na stałe!![]()

trzymamy juz kciukiwitam :-) melduję sie bo mnie dawno nie bylo pewnie co niektóre cioteczki sie za mną stęsknilyJakos mi te dni leca i na nic nie mam czasu jak pisalam zakupilismy samochod i troche było załatwień z tym zwiazanych z to obiad a to jakies spacery zakupy pranie sprżatnie czyli szara codziennośc
Powiem szczerze ze troche sie wyciszylam i nie szarpia mnie nerwy Teraz trochę czasu bo malzonek poszedl do pracy a dzieciak i oglądają chwilowo bajkę oby do wieczora
Gabi nie chce spac juz w swoim lozeczku spi z Zuzia na wersalce i nie wiem czy wróci do łozeczka czy go juz zlozyć
Na razie nie jeżdzilam samochodem bo brak prawka blokujeale mam nadzieję zdac 5 sierpnia
motywacja jest Powiem szczerze ze duzy i ciezki nasz opelek
ale mysle ze z czasem dam rade Na razie postaram sie nadrobić i częsciej zaglądac POZDRAWIA M :-)
piekny dzionek:-)A ja dzis fajnie czas spędziłam z Oliwcią
duzo czasu jej dzis poswięciłam.Bylismy dwa razy na spacerze i dwa razy uciekaliśmy przed gigantyczna ulewą
w domciu rysowałysmy razem zaczynają jej wreszcie wychodzić kółka
potem lepilismy z plasteliny,Oliwka nauczyła sie lepić kółka
czytalismy książeczki ponad 40min az mnie buzia już boli
było budowanie wiezy z klocków,wreszcie Oliwka zaczęła sam abudowac a nie tylko burzyć moje budowle,i super jej to wychodziło.
była dzis bardzo grzecznato musze jej przyznać :-)
potem troszkę poszalałysmy z balonami
a teraz Oliwcia oglada wieczorynke a ja mam chwile dla siebie :-)
dowikla a moze on sie tak zachowuje bo się nudzi,do tej pory pół dnia był w przedszkolu a teraz to odeszło i nie umie sobie zorganizowac sam czasu.
Asia super że zajrzałaśwnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.
![]()
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ ANKI KTÓRA MA DZISIAJ URODZINY 100 LAT
![]()
Witam,
Ja byłam wczoraj z dziewczynkami na działcePogoda była niezła, nie za goraco i nie za zimno. A po działce Helenka pojechałado babci na noc
Ale i tak sie nie wyspałam bo Niki marudziła
Ciuchów jeszcze nie przecenili, a ostatnio była promocja na Huggiesykupiłam sobie 2, za 90szt 42zł
Wzięłam dwie paczki i mam na cały miesiąc
Ja miło słyszeć same dobre wieści
Do sklepu na wystawę
A dla wszystkich świętujących dzisiaj ogromniaste buziaki odemnie
Anka26, Anabuba, Dowikla, Malinka, Myszunia Ściskam was mocnoA Anike wyściskałam osobiście
![]()
dziekuje:-)DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZISIAJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTOW WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ.ZDROWKA,SZCZESCIA I MILOSCIBUZIAKI DLA WSZYSTKICH A DLA CIEBIE ANKA BUZIAKI RAZY 2:-);-)
ja tez lezaca bylamwitam- ja dopiero wstałam po wczorajszej imprezie u Anki:-):-):-):-):-):-)
fajnie było:-)
źle sie czuje ide sie położyc![]()

dziekuje dziekuje i ja rowniez dolaczam sie do zyczonekhej laski.
wpadlam zameldowac ze zyje,ale nadal nie mam u siebie netu.teraz jestem u mamy wiec sie melduje.
moze jeszcze sie net naprawi bo to nie tylko u mnie problem.
a teraz wszytskiego najlepesszego z okazji imienien dla Anki26,07, Dowikli, Malinki, Myszuni oraz Aniki - córki Mamy Helenki
to ja tyle.trzymajcie sie ceiplutko

Część, wpadłam sie tylko przywitać i spadam bo tata jest w ciężkim stanie-wczoraj dzwoniliśmy w nocy po księdza bo było już naprawdę źle. Stan sie pogorszył w ciągu minuty. Byłam dziś rano u niego i jest trochę lepiej. Ale zawsze wieczorem jest gorzej-mam nadzieje że już sie nie pogorszy.
A siostra urtodziła dziewczynkę w sobotę o 3,30-więc zostałam prawdziwą Ciocią. Odezwę się wieczorem pa
gratulacje dla siostry i mnostwa zdrowia dla taty oby wszystko dobrze sie skonczylo;-)
Ja jestem padnieta po wczorajszym panienskim, bylo extra a dzis umieram

Wiecej nie napisze bo slaba jestem

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich świętujących.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ ANKI KTÓRA MA DZISIAJ URODZINY 100 LAT
![]()
Kochani odebrałam dziś dyplom ukończenia kursu dogoterapii.
:-):-):-):-):-):-):-)
Miałam dziś na egzaminie dziecko niewidome z protezowaną stópką

Dziecko 2 letnie z mocnym autyzmem unikające psa jak ognia.
Wszyscy chcieli do psa tylko on nie

4 letnią Anielkę też autystyka,której tak się spodobała zabawa z Nilkiem,że rodzice ją zapisali do mnie na zajęcia indywidualne.

Yuppi --mam pierwsze dziecko do terapii i to u siebie w domu.
Będą z nią przyjeżdżać od września.
Nawet nie wiecie jak się cieszę :-):-):-):-):-)
Ja dopiero teraz dotarłam do domku.bylismy cały dzionek u tesciów.było bardzo fajniusio.wypoczęłam,Oliwka grzeczna od wczoraj,ktoś mi dziecko zaczarował 

grzeczne jak anioł 

STO LAT STO LAT,dołączam się do życzeń :-)
oj współczuję,mam nadzieję ze stan taty się poprawi.
i gratuluje zostania ciocią

STO LAT STO LAT,dołączam się do życzeń :-)
Część, wpadłam sie tylko przywitać i spadam bo tata jest w ciężkim stanie-wczoraj dzwoniliśmy w nocy po księdza bo było już naprawdę źle. Stan sie pogorszył w ciągu minuty. Byłam dziś rano u niego i jest trochę lepiej. Ale zawsze wieczorem jest gorzej-mam nadzieje że już sie nie pogorszy.
A siostra urtodziła dziewczynkę w sobotę o 3,30-więc zostałam prawdziwą Ciocią. Odezwę się wieczorem pa
oj współczuję,mam nadzieję ze stan taty się poprawi.
i gratuluje zostania ciocią

witam dziewczynki
znów padam na twarz:-
-
-(
dziękuję za życzenia kochane jesteście

i również składam najlepsze życzenia wszystkim solenizantkom i jubilatkom(oj mnogo nas aneczek forumowych
)
jeszcze tylko jeden taki morerczy weekend przede mną uffffffffffff

znów padam na twarz:-
dziękuję za życzenia kochane jesteście

i również składam najlepsze życzenia wszystkim solenizantkom i jubilatkom(oj mnogo nas aneczek forumowych

jeszcze tylko jeden taki morerczy weekend przede mną uffffffffffff

reklama
Podziel się: