reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dołączamy się we 4;-)MALINUS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA TWOJEJ BOSKIEJ JULII
BUZIAKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)

Medeuska,a Ty chcesz taką sałatkę na teraz czy na zimę

medeuska
październikowa mama'09
teraz zeby cos zjesc nowego:-)Dołączamy się we 4;-).
Medeuska,a Ty chcesz taką sałatkę na teraz czy na zimę?
a jak macie jakies przepisy na surówki do słoików to też chetnie pryjme:-)

Mama Helenki
i Aniki :D
Dołączamy się we 4;-).
Medeuska,a Ty chcesz taką sałatkę na teraz czy na zimę?
Taka na zimę w sensie do słoika?? Polecasz coś konkretnego ??
A Moja Helenka poszła spać sama z siebie o 11

witam :-) pogoda dzis ładna słoneczna wczoraj wracalismy sie do domu ze spaceru bo zlapal nas deszcz dopiero wieczorkiem wyszłam z Gabi bo sie wypogodziło ale chłodno bylowczoraj pogoda w kratke raz slonce raz deszcz juz bylam zdecydowana zaeby gdzies pojechac samochodem ale mąz mnie przystopowal mówił ze poczekaj lepiej kasę zamiast na mandat i parking strzeżony to dzieciom cos kupic
Wojtek poszedl do Biedronki bo jakies klocki do skladania chce sobie kupiclubi skladac t oniech sklada Ja juz po kawce i kilku stronach ksiązki ;-) mąż caly dzien do 18 w pracy Zuzia z Gabi ogląda bajkę Musze ich potem dogonić do sprzątania
Pochwalę sięGabi już bez pieluchy na calego w nocy tez W ciągu dnia ladnie woła albo sama siada na spacerach wytrzymuje i tez woła Ale noszę ze sobą zapasowe ubranko- lepiej nosic jak sie prosic
![]()
![]()
AS gratulacje
Malinka wspólczuje nieprzespanej nocki ja mam łozeczko z conecoale moja znajoma ma wozek tej firmy i jest bardzo zadowolona
MIŁEGO DNIA :-)
JULIOOOO ....![]()
Imieniny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
![]()
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA
- internetowa e-ciotka Justyna.
![]()
MALINUS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA TWOJEJ BOSKIEJ JULII
BUZIAKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)
dziękuję wszystkim za życzenia dla julciSto LAT STO LAT JULCIA :-):-):-):-)
mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczucały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)
malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.
proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)

agnes dzięki za info z biedronki

dzisiaj pietruszka musi antoniemu opuścić łóżeczko na najniższy poziom bo skubaniec już siada raczkuje i podciąga sie wiec strach że jak sie podniesie i przechyli to rąbnie w dół

zaliczylismy spacer i małe zakupy upał okrutny ale zdecydowanie wole to słońce niż deszcz

piotrek wczoraj naostrzył noże a malina dziiaj rano ciachała bułkę i jak sobie pierdzielnełam w łapkę to teraz mnie piecze tak że ....a w takim miejscu że dobrze plastra nie można nakleić

Ostatnia edycja:
medeuska
październikowa mama'09
u mnie tak samo- zawsze wrzeszcze i sie upominam zeby adam mi naostrzyl noze a jak naostrzy to sie pociachampiotrek wczoraj naostrzył noże a malina dziiaj rano ciachała bułkę i jak sobie pierdzielnełam w łapkę to teraz mnie piecze tak że ....a w takim miejscu że dobrze plastra nie można nakleić![]()

a ja właśnie sie nie upominałam a on mi nic nie powiedział więc ciach i poszłou mnie tak samo- zawsze wrzeszcze i sie upominam zeby adam mi naostrzyl noze a jak naostrzy to sie pociacham![]()

meduska nie dawno miałaś 100 dni do porodu a dzisiaj już 83 kurcze coraz bliżej

medeuska
październikowa mama'09
no zbliża sie zbliża sądny dzien męczarnia ja właśnie sie nie upominałam a on mi nic nie powiedział więc ciach i poszło
meduska nie dawno miałaś 100 dni do porodu a dzisiaj już 83 kurcze coraz bliżej![]()

reklama
medeuska
październikowa mama'09
pustki
mi sie obiadek robi- w sumie ziemniaki prawie gotowe ale udka jeszcze nie do konca wiec mysle ze kolo 10 min jescze i bedzie gotowy obiadek...
a w brzuchu mi ju zburczy jak cholera.. najlepsze że zjadłam 3 kanapki na sniadanie rano, i 2 ok 12 jak wstałam
i juz taaaaaaaaaaaaaaaaaka głodna

mi sie obiadek robi- w sumie ziemniaki prawie gotowe ale udka jeszcze nie do konca wiec mysle ze kolo 10 min jescze i bedzie gotowy obiadek...

a w brzuchu mi ju zburczy jak cholera.. najlepsze że zjadłam 3 kanapki na sniadanie rano, i 2 ok 12 jak wstałam

Podziel się: