reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My jesmy juz po wypadzie na plac zabaw:tak:Mlode spia a Dominik tez poszedł sie polozyc do siebie:-)Pogoda sliczna i oby jak najdłuzej tak było:tak::tak::tak:

Zaraz zmykam posiedziec sobie na balkonie

reklama
Dołączamy się we 4;-):tak:.
Medeuska,a Ty chcesz taką sałatkę na teraz czy na zimę:eek:?

Taka na zimę w sensie do słoika?? Polecasz coś konkretnego ??

A Moja Helenka poszła spać sama z siebie o 11 :szok: Zażyczyła sobie picie do flaszki i poszła sie położyła i przykryła kołdrą :szok: Niedawno wstała właśnie je obiadek :tak: Szkoda tylko że Niki w tym czasie nie wpadła na ten sam pomysł :sorry:

Odechcialo mi sie siedzenia na balkonie:baffled:Wyszorowałam sobie cały prysznic i umylam okno balkonowe bo mam tu stale pelno paluchow jak mlodzi sami wychodza na balkon:no:
Obiadek mam zrobiony-pomidorowe:tak::tak::tak:

Malinka, wszystkiego naj dla Julki :tak:

witam :-) pogoda dzis ładna słoneczna wczoraj wracalismy sie do domu ze spaceru bo zlapal nas deszcz dopiero wieczorkiem wyszłam z Gabi bo sie wypogodziło ale chłodno bylo :tak: wczoraj pogoda w kratke raz slonce raz deszcz juz bylam zdecydowana zaeby gdzies pojechac samochodem ale mąz mnie przystopowal mówił ze poczekaj lepiej kasę zamiast na mandat i parking strzeżony to dzieciom cos kupic
Wojtek poszedl do Biedronki bo jakies klocki do skladania chce sobie kupic :baffled: lubi skladac t oniech sklada Ja juz po kawce i kilku stronach ksiązki ;-) mąż caly dzien do 18 w pracy Zuzia z Gabi ogląda bajkę Musze ich potem dogonić do sprzątania :tak:
Pochwalę się :zawstydzona/y:Gabi już bez pieluchy na calego w nocy tez W ciągu dnia ladnie woła albo sama siada na spacerach wytrzymuje i tez woła Ale noszę ze sobą zapasowe ubranko- lepiej nosic jak sie prosic :-D :tak:

AS gratulacje :tak:
Malinka wspólczuje nieprzespanej nocki ja mam łozeczko z coneco :tak:ale moja znajoma ma wozek tej firmy i jest bardzo zadowolona

MIŁEGO DNIA :-)

563.gif
JULIOOOO ....

Imieniny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
539.gif

szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA

- internetowa e-ciotka Justyna.
503.gif

MALINUS

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA TWOJEJ BOSKIEJ JULII:tak::tak::tak:
BUZIAKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)

Sto LAT STO LAT JULCIA :-):-):-):-)

mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczu :tak::tak::tak::tak: cały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)

malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99 :tak::tak::tak:,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.

proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)
dziękuję wszystkim za życzenia dla julci:happy::happy:jaka ona szczęśliwa jak jej to pokazałam i przeczytałam:tak::tak::tak:
agnes dzięki za info z biedronki:tak::tak:wczoraj piotrek kupił właśnie antoniemu pieluszki dada za 27 zł ale jak będą na promocji kupie ze 2 paczki:tak:ty mi właśnie poleciłaś te pieluszki i jak dla mnie to są pieluszki numer jeden super wytrzymałe chłonne a jeszcze teraz mają te rozciągliwe boczki jak pampersa i są rewelka my już innych nie kupujemy:tak:chusteczki też maja świetne:tak:a pisałam wam że mama piotra kupiła antoniemu te pomarańczowe pampersy słuchajcie porażka mocno perfumowane jakimś niby rumiankiem nie chłonne jak dla mnie lipa co 2-3 godzinki musiałam antoniemu zmieniać pieluszkę a i tak często był przesikany:baffled::baffled::baffled:
dzisiaj pietruszka musi antoniemu opuścić łóżeczko na najniższy poziom bo skubaniec już siada raczkuje i podciąga sie wiec strach że jak sie podniesie i przechyli to rąbnie w dół:szok:
zaliczylismy spacer i małe zakupy upał okrutny ale zdecydowanie wole to słońce niż deszcz :tak::tak::tak:
piotrek wczoraj naostrzył noże a malina dziiaj rano ciachała bułkę i jak sobie pierdzielnełam w łapkę to teraz mnie piecze tak że ....a w takim miejscu że dobrze plastra nie można nakleić:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
piotrek wczoraj naostrzył noże a malina dziiaj rano ciachała bułkę i jak sobie pierdzielnełam w łapkę to teraz mnie piecze tak że ....a w takim miejscu że dobrze plastra nie można nakleić:wściekła/y::wściekła/y:
u mnie tak samo- zawsze wrzeszcze i sie upominam zeby adam mi naostrzyl noze a jak naostrzy to sie pociacham:-D:-D:-D

reklama
pustki:eek:

mi sie obiadek robi- w sumie ziemniaki prawie gotowe ale udka jeszcze nie do konca wiec mysle ze kolo 10 min jescze i bedzie gotowy obiadek...:tak:

a w brzuchu mi ju zburczy jak cholera.. najlepsze że zjadłam 3 kanapki na sniadanie rano, i 2 ok 12 jak wstałam :szok: i juz taaaaaaaaaaaaaaaaaka głodna:sorry:

Do góry