reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Zajączku Najlepiej zrobić usg by sprawdzić czy jest pecherzyk ciążowy... a tak wogóle który dzień cyklu ????
Martynko-Zajaczek mial spozniony okres kilka dni (a zawsze ma regularne), zrobila w tamtym tyg. 2 sikane testy i miala slabe kreseczki - II, i zrobila tez betke dla pewnosci bo ja namowilysmy i dzis miala odebrac wynik betki-robila ja w czwartek lub piatek-nie pamietam - i dzis rano dostala krwawienie, ale inne niz normalnie ma @. ma bole w piersiach i inne ciazowe objawy....i ten wynik betki 25...to musi byc fasolka i moi zdaniem trzeba jej pomoc!!!!!

reklama
Kropeczko dzieki za opis sytuacji... oby to nie była ciąża biochemiczna!!!!

No wiem wlasnie, dlatego prisze ja by do gina jak najszybciej jechala...
Justynko masz dalej te krwawienia??????????
jedz do gina albo jak masz okazje najpierw szybko na betke jesli jest szansa na wynik jeszcze dzis....wtedy zobaczysz czy przyrosla....
a jak nie masz takiego laboratoriu to wal do lekarza....prosze Cie !!!!!!! dziewczyny-namowcie Zajaczka!!!!!

Do góry