reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka kochanie ja juz kawkę wypiłam ale jest mi miło ze o mnie pomyślałaś
Patrysiu nie przepraszaj ja mam taka samą sytuacje odkad wyszłam za maż to moje koleżanki nic tylko mi zazdroszcza i tylko jedna mi sie ostała która jest spoko choć juz nie raz ze sobą nie rozmawiałyśmy ale mamy tu siebie na BB i mozemy się wspierać a jak potrzeba to i opierdzielać

PM kochanie wróciłaś juz od fryziera????? ja też dziś bylam i sie podcięłam troszkę bo ja lubie mieć krótkie włoski na karku w lecie i co miesiąc chodzę na ścięcie a i kupilam sobie farbę żeby ufarbować tą moja czuprynę bo juz mi prawie czrne odrosly i zamierzam ufarbować sie na czekoladowo

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem Loree, ale ja sie bardzo denerwuje, faktycznie dlugo strasznie.....mam nadzieje, ze Justynka wziela ten moj nr komorki i da jednak znac...
nie podala mi swojego...wiec ja nie mam jak napisac do niej:-(

Dlaczego to tak długo trwa???

nie wiem Loree, ale ja sie bardzo denerwuje, faktycznie dlugo strasznie.....mam nadzieje, ze Justynka wziela ten moj nr komorki i da jednak znac...
nie podala mi swojego...wiec ja nie mam jak napisac do niej:-(
Ja zaraz muszę zmykać, muszę M dać obiad i później szkoła rodzenia więc będę dopiero o 21 :-(

Mam nadzieję,że tak długo jej nie ma, bo robią różne badania a nie czeka w jakiejś mega wielkiej kolejce do lekarza!

Zeszlam do kuchni zeby sobie kleik ryzowy na rosole zrobic, bo nie maz wczoraj rosolem ratowal...i wiecie co-jak przelalam z wiekszego do malego garnka rosol i zaczal sie gotowac, zasupapalm ryzem i wyszlam na gore, zeszlam po 10 minutach i wpadla mi do niego wieeeelka mucha-zostawilam uchylone okno i franca wprost do garnka wpadla....wylalam wszystko i spuscilam w kiblu....:crazy::angry::crazy: jak nie urok to...oczywiscie....odlalam wiec znowu troszke i tym razem przykrylam pokrywka garnek szczelnie ....i robie kleik po raz drugi...oby juz bez przygod....
jak zobaczylam ta muche to myslalam ze zwymiotuje na miejscu.....

Ja zaraz muszę zmykać, muszę M dać obiad i później szkoła rodzenia więc będę dopiero o 21 :-(

Kingus powodzenia i wpadnij opowiedziec jak bylo dzisiaj i czego sie nauczylas! Buziaki!!!

Mam nadzieję,że tak długo jej nie ma, bo robią różne badania a nie czeka w jakiejś mega wielkiej kolejce do lekarza!

No ja napisalam jej ze jakby musiala czekac do tej ginki to zeby jechala od razu do szpitalan aostry dyzur...mam nadzieje, ze ja juz badaja a nie czeka....boze jak sie ten czas wlecze.......niech juz Zajaczek cos napisze!

czrne odrosly i zamierzam ufarbować sie na czekoladowo

to ja czekam na fotki nowej Bernadki na nk! czesc kochanie!!!!

Zajaczku trzymam ciagle kciuki od rana najpierw sie zdolowalam tym krwawieniem a teraz mam tak duza nadzieje ze bedzie dobrze myslami jestem z Toba Slonko.

Witaj Mari!!!!Co nowego u Ciebie??? Wrocilas juz z tej Pl czy jeszcze nie wyjechalas...pogubilam sie juz....

MAKARONKA- TY TEZ SIKAJ TEZ JUZ TEGO TESTA!!!!!!!TRZYMAM KCIUKI!!!!

reklama
Też mam taką nadzieję bo to czekanie w kolejkach jest okropne

zostawilam uchylone okno i franca wprost do garnka wpadla....wylalam wszystko i spuscilam w kiblu....:crazy::angry::crazy:
Te muchy to są okropne. Mojej Kropeczce rosołek chciała zjeść:szok::szok:

Miłych zajęć!
Jak przyjedziesz to juz na pewno będą dobre wieści od Zajączka!
Mam nadzieje, że zaraz się odezwie i to będą dobre wiadomości.
Zajrzę o 21 a póki co czekam na głodnego M;-)

A no tak jeszcze będą wieści od MAKARONKI

Ostatnia edycja:
Do góry