Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przykro mi z powodu taty.Wpadam na chwilkę tylko, bo Siostra co chwile dzwoni-wyszła z małą dzisiaj ze szpitala. Byłam ja wykąpac. Mała cały czas przy cycku. Bidna Mamusia nie może odpocząc. Położne kazały jej dokarmiać na noc bebikiem, żeby spała dłużej.
Z tata znowu gorzej. Kurcze nie ma spokoju. Ma dopiero 54 lata a już po 3 zawałach i cukrzyca, a teraz te duszności, brak krążenia, nogi jak banieA lekarze mówią, że to od płynów-od wczoraj nic nie pił tylko usta zwilża a poprawy nie ma. A moja mama już 3 noc na taborecie siedzi przy nim-porażka
![]()

u mnie sprawdza się w 50 %
Witaj.Cześć dziewczyny, wróciłam!!!
Było cudownie, mała w siódmym niebie, ja zrelaksowana i wypoczęta. Szkoda tylko , że tak krótko, ale tęskniłam do mężusia, a mężuś do nas.
Mam ogromną ilość zdjęć, ale zanim je wstawię muszę wykombinować jak je z poczty zrzucić na dysk, później obrobić, poukładać.
Mała dosypia więc choc troszke moze uda sie nadrobic
Ja też chcę córcie ale jeszcze może nie terazNie dziękuję za gratki,a ja mam taką płytkę z przepowiadaczem(na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia) jaką płeć dziecko będzie miało.W przypadku Olka i Julka to się sprawdziło
.A teraz jak byk dziewczynka wychodzi
.

Marta moje gratulacje

trzymam kciuki żeby chłopcy mieli siostrzyczkę;-);-);-)

mój zegar biologiczny się odezwał i strasznie głośno tyka