reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
tzn mialam tak.. ilosc, ruchliwosc i budowe ponadto jakies ile ml, czas uplynnienia leukocyty i jakies jeszcze zmienne ktorych doczytac sie nie moge

Katarzynko niestety fasolka Zajączka nie przetrwała, zrobili jej wczoraj test ciążowy - nie wiemy jaki dokladnie czy z moczu czy z krwi (ale chyba z krwi bo jej pobierali) i lekarz powiedzial ze negatywny

Dziewczyny - pzrepraszam, że tak z doskoku ale muszę się ogarnąć po tym weekendzie:tak:

Katarzynko - jak się czujesz? jak sprawa z M? remont skończony?

Kropeczko - podglądałam pzrez okienko telewizorka;-)

a co z OląPM????

tzn mialam tak.. ilosc, ruchliwosc i budowe ponadto jakies ile ml, czas uplynnienia leukocyty i jakies jeszcze zmienne ktorych doczytac sie nie moge

No to ja ci zazdroszcze takiej ceny!!!!
komoleksowe badanie i tak tanio:-)nic tylko sie badac...tzn mezów badac:-)

jestem troch nie w temacie... co się dzieje z ZAJĄCZKIEM???

Zajaczek zrobila w tamtym tyg 2 testy, slabe kreski byly, ale byly plus miala objawy....i nie bylo @ !!!! zrobila betke przed weekendem, wynik miala =25 (wiec na 100% byla to ciaza) i w poniedzialek zaczela krwawic...pojechala do gina i gin skierowal Zajaczka do szpitala, a tam nic nie zrobili...nic!!!! gnojki dali jej herbate i po jakims czasie dopiero lozko na korytarzu...i wieczorem dopiero pobrali krew i tyel....a dzis rano powiedzieli, ze test ciazowy negatywny...maja ja badac dalej dzisiaj ale fasolki juz nie ma.....:-:)no::-(

Dzień dobry moje panie :-)
wreszcie udalo mi sie moj sowak ustawic...
teraz ciotki jestescie w temacie co kiedy i jak!:happy:
Gratuluję :-D:-D:-D
I co mam teraz te wszystkie ziolka dobrze ze soba wymieszac w jakims naczyniu i tylko jedna lyzeczke brac do zaparzania ??? bo jesli tak to ta mieszanka mi starczy na rok :szok: bo jak to wszystko wymieszam to tego bedzie wcholere :confused2:
Dużo wychodzi;-) Powodzenia ;-)

na 10.20 mam wizyte u lekarza..
P.S. Mam zmieniony nick :)
Trzymam kciuki za wizytę :tak:
Widzę widzę :-):-)

dziewczynki czy to możliwe ze po antybiotyku mi wyszło uczulenie na piersiach i całym brzuchu a zwłaszcza po bokach brzucha??
Możliwe.

a ja wczoraj zaszalalam po wizycie u ortodonty (troszke bolalo)
Ja może dziś się na jakieś zakupki wybiorę. Ostatnio muszę walczyć z pokusa kupowania dla Kini :baffled:
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-D:-D:-D

:-:)-:)-:)-:)no::no::no::no:mam wiesci od Zajaczka...płakac mi sie chce dziewczyny...
Justynko przytulam mocno.

Dziewczyny a nie nadal jest niedobrze i mam lekkie zawroty glowy....
Powiedzieli ile może Cię trzymać.

Bo jakby byl choc cien cienia cinia to bylabym tu cala zdruzgotana...bo biore leki, silne w dodatku, bo nie planowalismy teraz i mi nie wolno z uwagi na kolanko...itp.itd......jeszcze nie wolno:-)
;-);-) Ale wkrótce będzie wolno

Witajcie dziewczynki,
dawno mnie u Was nie było.
Witaj. Śliczny synuś:-D

a żeś kropeczko mnie zmobilizowała teraz:tak: zadzwonilam do mojego gina , dowiedzialam sie wsio i jak , badanko nasienia kosztuje 100 zł u nas, wyniki sa na drugi dzień i chyba w czwartek to załatwimy :tak: ew. w poniedzialek bo w piatek go nie ma więc na wyniki i tak do poniedzialku bede czekac.... no zobaczymy , ale napewno to załatwię teraz:tak:
Super Marzenko, że się zdecydowaliście :tak::tak:

A my w środę w SzR będziemy się uczyć ubierać dzidzie a faceci będą kapać oczywiście lalki.
Wczoraj na koniec faceci musieli nam stopy masować- suuuper:-D:-D

Kropeczko - podglądałam pzrez okienko telewizorka;-)

a co z OląPM????

czyli w sposob przyzwoity:tak:

Ola ma wlasnie teraz wizyte...juz moze jest nawet po...miala miec o 10.20 dzisiaj, bo nadal nie ma @ i piernik wie co jest grane....
czekamy na wiesci:-)
:rofl2:i zmienila kolor wlosow...ale sie ukrywa:-):-p

Bernadka tez sie sciela i pofarbowlaa-wyglada slicznie-naprawde...wiem co mowie:-)

ja zmykam pod prysznic i zjesc tosta bo mnie kreci, muli i wogole bleeeee...ale usze cos zjesc zeby wziac leki przeciw zawrotom......

reklama
Do góry