Uwaga, Kropka ma dzis ostry nastroj
:-)
.....Tez wszystko sprzedam ( nawet te mniej potrzebne organy)
1-Ty mną dzieci nie strasz!!!!!
2-masz na zbyciu bioderek troche i większy tyłek może??? mam dla Ciebie klienta od juz -Romka chętne kupi...zaraz!!!!
Dziewczyny ja tez dzis siedze troche w krzakach .... mam troche zrypany humor nie udalo sie w tym cyklu.
Jesli chodzi o lyzeczkowanie. Nie do konca zgadzam sie z tym co dziewczyny pisza. .
Mari27-dostalas juz@???? czy na razie myslisz, ze bedzie???? przytulam jak juz przylazla...walczymy dalej!!!!!
Kochanie tu rzecz w tym, ze sami lekarze nie powiedzieli Zajaczkowi, ze musi miec zabieg...ale ze ma sama zdecydowac czy chce...paranoja!!!! Bo oni nie widza za bardzo by bylo co czyscic...no to po co wogole proponowac zabieg????
To jest na zasadzie-kupi pan ode mnie marchewke??? Fajnie....to prosze o kase....tylko ze ja nie mam marchewki do sprzedania....
I niech mi ktos odpowie-kiedy jeszcze -oprocz poronienia itd-trobi sie lyzeczkowanie i oczyszczanie macicy??? u mlodych kobiet???? jak sa jakies zrosty, tak??? kiedyjeszcze??? jak jest przerost endometrium, tak??? i....?
Pytam z czystej dociekliwosci....
sama niew iem mam takie mysli zeby sie jednak nie zabezpieczać ale jakoś nie umiem sie zdecydować ale jeszcze nad tym pomyślę obiecuję
Ty sobie musisz obiecac a nie nie...Bernadko-zdecyduj!!! Tradzik leczysz czy maluszka robisz......jedno z dwoch
To byla studencka przychodnia, no i jak juz wspomnialam wczesniej, Angielki w moim wieku (lub mlodsze, bo tu mlodsi studenci) ani mysla o byciu matkami, wiec koles w ogole nie mogl zajazyc o co mi chodzi.
tez mi sie wydaje ze dlatego tak bylo...tu jest tyle aborcji i srodki wczesnoporonne schodza jak swieze buleczki...wiec jak studentka zachodzi w ciaze to normalne, ze chce ja usunac itd....dlatego tak podszedl do sprawy!
Nic sie nie pomieszalo. Chce do Brazylii lub Meksyku teraz

A jak dzidzia bedzie to sie chwilowo wstrzymam z wyjazdem coby sily dziecie nabralo i wtedy w Ameryke srodkowo ruszamy
Ty najpierw do Włoch sie wybierz...4a prowda hańcyno mówi, ze lepsze włoskie stukanie niz polskie pukanie...czy jakos tak...w kazdym razie w Italii