reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wiecie co ja mam chyba dziś owulkę bo mam śluzik od paru dni a ja raczej sucho zawsze mam a dzis to już sie leje ten śluz a i kluje mnie lewy jajnik a ja nawet nie wiem który mam dzień cyklu jak się staralismy to nie miałam takich odczuc kurka

reklama
Zero kolacji - qrwa nie sprzątam ani nie myje garów i nie będę mieć czasu przez następne pół roku i ****.
Hanka - i co z M - dotarło do niego czy nic:szok:
Dzieki ze pytasz. Bylo super. Ech - te chlopoki. Sam Talin byl sredni, ale moi pilkarze da rade:)
wiesz też tak myślę, że piłkarze są super;-)
chociaż Talin też mnie pociąga i chciałabym zobaczyć:-)

macie tak,ze na drugi dzien po sexiku,macie jakies dziwne skurcze czy cos w tym stylu..?
ja dzis mam skurcze w podbrzuszu az przy kosciach miedniczych masakra jakas!

reklama
Do góry