reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
OlaPM - to dobre wieści, że jest ok - tytlko dlaczego nie ma @ - a hormonów nie kazał robić, nie dał skierowania????

Olesia - my już chyba wszystkie tą lafirynde na nk obejrzałyśmy - laska pewnie się dziwi skąd tyle odwiedzających jej konto;-)

a ja właśnie stosuje dietę Kanki - i jem lody:-)

hm....ja tez jej niewidzialam.........
ale mnie sołtys wkurzył.......robi w domu prąd i wyłanczaja mi co jakis czas internet

Wlasnie obcykalam ta laske nic specjalnego i chyba musi miec troche :rofl2: prawie same zdjecia zwierzakow na NK bez komentarzy :baffled: dziwnie. Ale z nas BABY HAHAHAHHA

Elisse-tylko sie nie denerwuj bo nerwy sa zlym doradca...spokojnie kochanie...po kolei:
pecherzyk masz ladny...20mm czyli rosnie super! ktory masz dzien cyklu??? pewnie za dzien, dwa peknie i bedziesz miala owulacje:tak:
Wyniki masz dobre, prolaktyna i TSH w normie...robilas cos jeszcze???
I jesli masz niewielka roznice wielkosci jajnikow to wszystko ok...pewnie taka Twoja uroda:-)wiele ludzi ma np nierowne nerki itd...
A kluc cie moze bo zbliza sie owulacja...
Odeslala Cie w sumie z niczym...no ale z czyms-skierowal Cie do specjalisty bo on nie widzi nic w swojej dzialce do naprawiania, ja tak bym to zrozumiala...wiec sie nie denerwuj!!!!!!
Mim zdaniem albo powinnas isc do ginekologa ktory specjalizuje sie w badaniach piersi, albo do takiego chirurga zeby zrobil Ci usg piersi i je poogladal?

Robilas badanie moczu??? takie klucie to moze byc tez kamyk/piasek na nerkach...niekoniecznie sprawy ginekologiczne. Mialas usg jamy brzusznej-u chirurga np?
Tylko kłuje mnie z lewej strony, pęcherzyk mam z prawej strony, mam 25 dzień cyklu i skok temperatury prawie tydzień temu:sorry: co do piersi to mam iść na onkologię gruczołu piersiowego :eek: to niby, co mam sobie myśleć :baffled: jeszcze pół biedy, gdyby wytłumaczyła mi wszystko. Czy ja poszłam tam tylko po to, by lekarz notował na karteczkach? Jutro pójdę do kliniki onkologii i zobaczę, czy coś mi się uda załatwić. Dziękuję za miłe słowa :zawstydzona/y: normalnie wszystko dzisiaj mi na głowę spadło :confused2:
Olica masz rację ;-) ja po prostu już nie nadążam, musiałabym siedzieć ciagle na forum i czytać :laugh2: prawie chat się z tego zrobił hehe

Dzeni - wysyłam namiary na PW:tak:
No ale pamiętajmy że inni mają gorzej bo np. mieszkają koło amfiteatru.
AMFITEATR FUJ
się odgryzła Marzenixx - prawda?:-D
ty to stawiaj tylko swojemu..a my swoimi same sie zajmiemy :p
:-):-D:-)
Ty za bardzo mnie wyidealizowałaś jak przeszło ci przez myśl że ja wszystkim mężom mogę postawić. Są jakieś granice koleżanko, już nie mam tyle siły co jeszcze kilka lat temu - STAROŚĆ
Hanka - Ty nie licz lat bo ja mam tyle samo a dobrze mieć "idealny obraz siebie" - przynajmniej w niektórych kwestiach;-)
a ogolnie to od dwoch dni wszystko tlucze co wpadnie mi szklanego w rece i chyba cierpie na nerwice, male drobnostki a potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi :/
Lilu - ja dziś potłukłam talerz - dobrze, że sztućce się nie tłuką bo rzucam nimi notrycznie:szok:

Zostawić Was na parę godzin to masakra !!!!!

Kto mi zda szybką relację ??????

Rano ostatnio Was czytałam..... :-(

dokladnie :-):-):-) normalnie tylw stron zapisac.. masakra... czasami zapisza ledwie 5 stron a teraz jak najete pisza... normalnie nie moge nadazyc z czytaniem :-D:tak::tak: dzisiaj sie czuje zle... glowa mnie boli, w glowie sie kreci, mdli i mam bol tak nad brzuchem, pod cycami... tak mnie sciska... wydaje mi sie ze to przez ta cholerna pogode... w ciagu jednego dnia chyba bylo juz wszytsko... rano zimno, po poludniu duszno goraco pozniej deszcz, zimno i teraz wieczorem znowu goraco i duszno.... to jak tutaj czlowiek moze sie czuc dobrze???!!! :crazy::wściekła/y::wściekła/y: <Welcome to the UK> :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cholera co tu robic??!! nawet tz pomeczyc do czwartku nie moge :baffled::no: tak w ogole ktoras testuje jutro??

reklama
Do góry