reklama
OlaPM - to dobre wieści, że jest ok - tytlko dlaczego nie ma @ - a hormonów nie kazał robić, nie dał skierowania????
Olesia - my już chyba wszystkie tą lafirynde na nk obejrzałyśmy - laska pewnie się dziwi skąd tyle odwiedzających jej konto;-)
a ja właśnie stosuje dietę Kanki - i jem lody:-)
hm....ja tez jej niewidzialam.........
ale mnie sołtys wkurzył.......robi w domu prąd i wyłanczaja mi co jakis czas internet
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Wlasnie obcykalam ta laske nic specjalnego i chyba musi miec troche
prawie same zdjecia zwierzakow na NK bez komentarzy
dziwnie. Ale z nas BABY HAHAHAHHA
prawie same zdjecia zwierzakow na NK bez komentarzy
dziwnie. Ale z nas BABY HAHAHAHHAelisse
Fanka BB :)
Tylko kłuje mnie z lewej strony, pęcherzyk mam z prawej strony, mam 25 dzień cyklu i skok temperatury prawie tydzień temuElisse-tylko sie nie denerwuj bo nerwy sa zlym doradca...spokojnie kochanie...po kolei:
pecherzyk masz ladny...20mm czyli rosnie super! ktory masz dzien cyklu??? pewnie za dzien, dwa peknie i bedziesz miala owulacje![]()
Wyniki masz dobre, prolaktyna i TSH w normie...robilas cos jeszcze???
I jesli masz niewielka roznice wielkosci jajnikow to wszystko ok...pewnie taka Twoja uroda:-)wiele ludzi ma np nierowne nerki itd...
A kluc cie moze bo zbliza sie owulacja...
Odeslala Cie w sumie z niczym...no ale z czyms-skierowal Cie do specjalisty bo on nie widzi nic w swojej dzialce do naprawiania, ja tak bym to zrozumiala...wiec sie nie denerwuj!!!!!!
Mim zdaniem albo powinnas isc do ginekologa ktory specjalizuje sie w badaniach piersi, albo do takiego chirurga zeby zrobil Ci usg piersi i je poogladal?
Robilas badanie moczu??? takie klucie to moze byc tez kamyk/piasek na nerkach...niekoniecznie sprawy ginekologiczne. Mialas usg jamy brzusznej-u chirurga np?
co do piersi to mam iść na onkologię gruczołu piersiowego
to niby, co mam sobie myśleć
jeszcze pół biedy, gdyby wytłumaczyła mi wszystko. Czy ja poszłam tam tylko po to, by lekarz notował na karteczkach? Jutro pójdę do kliniki onkologii i zobaczę, czy coś mi się uda załatwić. Dziękuję za miłe słowa
normalnie wszystko dzisiaj mi na głowę spadło 
Olica masz rację ;-) ja po prostu już nie nadążam, musiałabym siedzieć ciagle na forum i czytać
prawie chat się z tego zrobił heheolesia_33
ja jej nie widziałam.......![]()
wyslalam na prywe
Dzeni - wysyłam namiary na PW

:-)

się odgryzła Marzenixx - prawda?No ale pamiętajmy że inni mają gorzej bo np. mieszkają koło amfiteatru.
AMFITEATR FUJ

:-)ty to stawiaj tylko swojemu..a my swoimi same sie zajmiemy![]()
:-)Hanka - Ty nie licz lat bo ja mam tyle samo a dobrze mieć "idealny obraz siebie" - przynajmniej w niektórych kwestiach;-)Ty za bardzo mnie wyidealizowałaś jak przeszło ci przez myśl że ja wszystkim mężom mogę postawić. Są jakieś granice koleżanko, już nie mam tyle siły co jeszcze kilka lat temu - STAROŚĆ
Lilu - ja dziś potłukłam talerz - dobrze, że sztućce się nie tłuką bo rzucam nimi notryczniea ogolnie to od dwoch dni wszystko tlucze co wpadnie mi szklanego w rece i chyba cierpie na nerwice, male drobnostki a potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi :/

sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Zostawić Was na parę godzin to masakra !!!!!
Kto mi zda szybką relację ??????
Rano ostatnio Was czytałam..... :-(
dokladnie :-):-):-) normalnie tylw stron zapisac.. masakra... czasami zapisza ledwie 5 stron a teraz jak najete pisza... normalnie nie moge nadazyc z czytaniem

dzisiaj sie czuje zle... glowa mnie boli, w glowie sie kreci, mdli i mam bol tak nad brzuchem, pod cycami... tak mnie sciska... wydaje mi sie ze to przez ta cholerna pogode... w ciagu jednego dnia chyba bylo juz wszytsko... rano zimno, po poludniu duszno goraco pozniej deszcz, zimno i teraz wieczorem znowu goraco i duszno.... to jak tutaj czlowiek moze sie czuc dobrze???!!! 

<Welcome to the UK> 

cholera co tu robic??!! nawet tz pomeczyc do czwartku nie moge

tak w ogole ktoras testuje jutro??reklama
olesia_33
tak sobie mow ;-)a pewnie to fasolka... glowa mnie boli, w glowie sie kreci, mdli i mam bol tak nad brzuchem, pod cycami... tak mnie sciska... wydaje mi sie ze to przez ta cholerna pogode...
...a moze masz to co Wiola "W.kropeczka"
Ostatnia edycja:
Podziel się: