Witam w to niemalże jesienne popołudnie...
Kochanie- betka powyzej 5 zaliczana jest juz do ciazy...
Kropeczko, sprawdziłam ten wynik, jednak było < 2.
Lekarka wtedy stwierdziła, że to musiało być zwykłe plamienie jakich wiele się zdarza przy braniu tabletek. Tylko u mnie to był jeden jedyny raz, i to dopiero po kilku latach! no ale wszystkie badania wyszły ok, ciąża też wykluczona, więc...
Co do tego, że nie od razu wychodzi, to już się naczytałam ;-) i nasłuchałam też, wiele osób w otoczeniu ma problemy z zajściem albo poronienia... już wiele historii słyszałam... ostatnio dziewczyna z pracy mojej koleżanki, zaszła ponownie w ciążę po jakichś poronieniach, lekarz nie wykrył że ma przodujące łożysko, i w szóstym miesiącu zaczął się poród (dziewczyna normalne aktywne życie prowadziła), urodziła żywe dziecko, a po pół godzinie zmarło

Jak słucham takich rzeczy to aż się boję starać...

ale trzeba być dobrej myśli...
Co do mojego cyklu to dziś mi lekko skoczyła tempka, no i kilka razy mnie napier... lewy jajnik, więc obstawiam, że jutro będzie większy skok i za 13 dni przyjdzie @

zobaczymy. Jak nie, to ja już nic nie wiem
I chciałam się dołączyć do pozdrowień i kciuków za Zajączka...
Eve84, jeśli chcesz delikatny kolorek do mebli to polecam Duluxa - Pastelową Orchideę (
Dulux Polska - Emailia do drewna i metalu) - baaardzo rozbielony krem, do decoupage'owych mebli jak znalazł