reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Bernadko-nie zaprzatasz nam glowy...boziu droga co Ty mowisz!!! :no:
ja napisalam tylko ze masz sobie obiecac a nie mnie, w sensie takim, ze sie sama zastanowisz czego pragniesz, na czym bardziej Ci zalezy teraz...na leczniu buzi czy na starankach....a nie ze masz sobie obiecac a nie mnie, bo mnie to nie obchodzi!!!! przeciez mnie obchodzi!!!

A co do sasiadow-co ty masz za sasiadow????? Trzeba bylo im cos odpyskowac!!! ja bym tak zrobila!!!!!

No teraz to sie wkurzylam na dziadow jednych!!!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y:
ja mam juz wystarczajace kompleksy tak ze jak coś takiego słyszę to mi sie płakać chce i uciekać schować się gdzieś gdzie mnie nikt nie będzie oglądał

reklama
Kropeczko, dopiero zaczynamy. Mamy 27 (ja - jeszcze nie skończone) i 28 lat.

Kiedyś już pisałam o tym, rok temu miałam dziwną sytuację.....
.
Co do długości, z fazą lutealną jest chyba wszystko ok, w tych cyklach co mierzyłam temp. wychodziło mi 13 i 14 dni, więc w normie.....
No a dziś 29 dzień i tempka nie wskazuje, że coś było. Chyba, że ten cykl bezowulacyjny... co mnie chyba wcale nie pociesza.

Kochanie- betka powyzej 5 zaliczana jest juz do ciazy...wiec jak mialas betke pozytywna to dziwna sprawa, ze mimo tabletek zaszlas w ciaze...? no ale one sa skueczne w 99% wiec moze bylas tym 1%....? Kto wie...
Tego tematu nie ma sensu teraz rozgrzebywac bo nic nowego i madrego sie nie wymysli....trzeba skupic sie na "teraz" i na "jutro"....w przenosni;-)

A cykle bezowulacyjne sie podobno zdarzaja kazdej z nas minimum raz w roku....moze to i wlasnie teraz z tym mmay do czynienia...kto wie???? nie mials monitoringu wiec ciezko potwierdzic na 100%....

Jesli masz faze lutalna jak nalezy-a masz skoro masz skoki tempki (na marginesie-w kolejnym cyklu jak @ przyjdzie-to polecilabym ci zrobic tez test owul. dla potwierdzenia obserwacji temperatury)...to wszystko ladnie...i nie ma sensu sie stresowac na wyrost. poprostu-moze jestes taki przypadek z dlugimi cyklami i juz...taka moze byc Twoja uroda:-)

ja na twoim miejscu przez najblizsze cykle staralabym sie na spokojnie ...kilka cykli (pierwszy z tymi testami dla potwierdzenia teorii owulacji w tym czasie co myslisz ze jest) i....mam nadzieje, ze sie uda!!!!

Dopiero jesliby po kilku m-cach nie wychodzilo ...a wielu parom tak sie zdarza...realnie pisze, jak jest -zeby Ci nie obiecywac gruszek na wierzbie -to polecalabym Wam zrobic badania-meza-na nasienia a Tobie na hormony: LH, FSH, prolaktyne, progesteron.

mam jednak nadzieje, ze potrzeby tej nie bedzie!!!!

Powodzenia!!!!

Marzenixx?????
no jestes czy nie jestes...bo zas nie wiem:no:

ja mam juz wystarczajace kompleksy tak ze jak coś takiego słyszę to mi sie płakać chce i uciekać schować się gdzieś gdzie mnie nikt nie będzie oglądał

Bernadko-a raczej powinnam wołac pomocy ANDZI S!!!!!!!! pomoc psychologa potrzebna od zaraz bo sie ladnej, a nawet slicznej, milusiej i interesujacej dziewczynie-naszej kolezance Bernadce - w glowie poprzestawialo przez jakiegos ćwoka, głupka i konowała!!!!!!i jego komentarze:crazy:

Ostatnia edycja:
Martynka, Lolitka - [/B][/COLOR]
Loree, Marzenixxx, Badaicka, Hanka, 2 Kropki, Kanka,Nektarynka, Kingus, Zaniepokojona, PM,Passingby, Zajac, Romka, Dzeni, Katarzynka, Mari27, Sisi, Lilu i cala reszta ferajny
[/URL]
Mnie nie ma - foch:baffled:

człowiek tylko na weekend wyjeżdża i już o nim zapominają:szok:

Lolitko - miałam się zapytać - jak było na wyjeździe z piłkarzami????;-)

Zajaczek mnie olał i nie napisał...ja sie martwie co ona robi, czy w domu czy w szpitalu, co z zabiegiem i na czym stanelo, a ta nie pisze nic.....:-(

OlaPM poszla w krzaki i siedzi....obiecala napisac i dooopa blada z tego:-(

Marzenka -tzn. niewdzieczny Koszalek-rowniez...

ide...jak obiecalam...

pa!

Kropeczko, Bernardko...napiszę - obiecuję..Wpadłam poczytać tylko co tu się dzieję i robię z mężem kopytka - sami, ręcznie! Dzisiaj odpust od diety i kopytka z sosem bolońskim..mniam mniam...

Jak zrobimy kopytka to wpadnę i wszystko opiszę...

Bernadko - to nie jest ważne co oni powiedzieli ale co Ty myślisz o sobie - mnie tez jest trudno odciąć się od tego "co inni powiedzą" bo w takim domu się wychowywałam i do tej pory moja mama tak mówi, ale walczę z tym:tak:
jeżeli Ty się źle czujesz ze swoim ciałem to wtedy jest problem - bo widzę, że nasze zapewnienia o Twojej urodzie i wartości Ci nie wystarczą:no:

Marzenixxx-strona 3508 miala to byc;-)tam znajdziesz o czym mowie - ode mnie do Ciebie:-)
niestety kropeczko ja mam widocznie wiecej na stronie postów ustawionych, nie mogę się dokopać do tego posta , do tego komp mi laguje strasznie, nawqrwialam sie tylko, i wybacz , ale nie dokopie sie który to post i nie odpisze na niego .....:zawstydzona/y:

Czesc dziewczynki ja tez dzis caly dzien was sledze i czytam i nie moge wszystiego ogarnac nie bylo mnie zaledwie 2 dni a tu takie nowiny no nie Madzia gratulacje z calego serduszka kochanie wracaj szybko do polski i odpoczywaj dbaj o siebie i malenstwo:-D:tak:

zajaczku tak bardzo mi przykrokurde a tak trzymalam kciuki:-(

A ja dzis bylam w szpitalu u mojej chrzesnicy karolci ma 5 miesiecy i wykryli jej jakies bakterie w krwi:-(mala ma sie juz dobrze al przez 3 dni miala goraczke dostala antybiotyk i ma sie lepiej oby bo tak mi smutno a malenka tak dzis sie do mnie tulila ze maly wlos sie nie poryczalam jak sobie pomyslalam ze jak ja bede miec takie malenstwo i tak sie bedzie do mnie tulic to bede go kochac nad zycie ta chwila nie do opisania:zawstydzona/y:

reklama
Lolitko- ale wyjechac chcesz na wakacje, pozwiedzac czy zyc tam i pracowac????
pytam serio...zeby nie bylo....;-)

No chce pracowac ma sie rozumiec. Jakies 2-3 latka

Kochanie- betka powyzej 5 zaliczana jest juz do ciazy...wiec jak mialas betke pozytywna to dziwna sprawa, ze mimo tabletek zaszlas w ciaze...? no ale one sa skueczne w 99% wiec moze bylas tym 1%....? Kto wie...

Betka powyzej 5 to jeszcze nie ciaza. Ja mialam 9 i nic. I to bylo 9 nawet wtedy gdy bylo zero mozliwosci zafasolkowania

Lolitko - miałam się zapytać - jak było na wyjeździe z piłkarzami????;-)

Dzieki ze pytasz. Bylo super. Ech - te chlopoki. Sam Talin byl sredni, ale moi pilkarze da rade:)

Do góry