reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Co tu dzisiaj tak pusto? Zostawić Was na trzy dni, to milion stron do przeczytania, a jak człek siedzi przed kompem cały dzień, to tutaj ciiiszaaa ;-):-):-):-)

Polazłam dzisiaj do apteki zaopatrzyć się w test. Niech leży i czeka na odpowiedni czas :-) Choć już sama nie wiem, co mam myśleć. U mnie każdy cykl inny. Heh, przynajmniej jest kolorowo i nigdy nie wiem, co mnie czeka ;-) A tak poważnie, to przekichane z takimi cyklami...

Madziu, dobrze, że dbasz o siebie i o fasolkę. Odpoczywaj dużo i ciesz się z fasolinki.

A ja tak jeszcze nieśmiało....:zawstydzona/y: Czy ja też mogłabym dostać Wasze namiary na NK?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witaj:-)Ciesze sie bardzo z fasolinki:tak:A moje namiary to Madzia Rompa(Myszk);-)

reklama
Madzia ;-) ty taka grzeczna jestes jak ja (zwlaszcza jak wypije) laski z pracy zawsze mowia ze bez mnie to nie zabawa, a ja nie wiem co one maja na mysli :eek:;-)

dziewczyny zmykam bo mi się oczy zamykają:tak:

Lolitko - masz rację - stara miłość ale jara:-)

Asiq - wysłąłam zaproszenie na nk - mam nadzieję, ze Tobie:szok:

reklama
Do góry