reklama
przez cały dzien ok.....nic nie bolało i było super.........ale teraz jak leze to troche bola jajniki i brzuch...........najbardziej chyba jestem zła na to ze zaś niepoznam uroków bycia w ciazy............a doktorek powiedział ze jak sie nic nie dzieje to on nie bedzie niepotrzebnie na tym etapie grzebał.....za tydzien bedzie juz cos wiecej widac i zawsze bardziej bezpiecznie.........no chyba zeby cos sie działo to mam do niego natychmiast dzwonic...obym nie musiała
asiq83
Fanka BB :)
Na pewno nie będziesz musiała Kochana i wszystko będzie dobrze :-)przez cały dzien ok.....nic nie bolało i było super.........ale teraz jak leze to troche bola jajniki i brzuch...........najbardziej chyba jestem zła na to ze zaś niepoznam uroków bycia w ciazy............a doktorek powiedział ze jak sie nic nie dzieje to on nie bedzie niepotrzebnie na tym etapie grzebał.....za tydzien bedzie juz cos wiecej widac i zawsze bardziej bezpiecznie.........no chyba zeby cos sie działo to mam do niego natychmiast dzwonic...obym nie musiała
mam taka nadzieje......Na pewno nie będziesz musiała Kochana i wszystko będzie dobrze :-)
acha zaprosiłam cie na nk
asiq83
Fanka BB :)
Tak, tak, dziękujęmam taka nadzieje......
acha zaprosiłam cie na nk
kanka
no i się doczekałam:)
romka dzięki - brzmi to sensownie, ja używam zawsze filtrów a nawet blokerów dla mnie i dla córki, mamy jasną karnację...z tego co mnie douczali na zajeciach to mozna,ale nie lezec plackiem jak to zwykle bywa i bez zadnych kremow,najlepiej jest czynnie,mozna tez na lezaczku....nalezy pamietac o kremach z filtrami,baaardzo duzo pic,bo w calym tym sloncu w ciazy chodzi najbardziej o to,aby NIE PRZEGRZAC ORGANIZMU!!!bo wlasnie to jest szkodliwe!samo opalanie nie jezeli czujesz sie dobrze na sloncu.nawet jest wskazane!
pamietac nalezy tylko o umiarze!
wysmarowane jesteśmy cały czas no i szukam cienia przynajmniej dla siebie, no nie można siedzieć całego lata w domu...
widziałam dzisiaj kilka kobiet w ciąży na basenie, na oko 7-8my miesiąc, wszystkie w bikini a ja oczywiście w sukience, na basenie:-):-):-) 25 stopni co najmniej, ludzie się na mnie dziwnie patrzą, Andzia ja jednak jestem wariatką, a niech Ci zresztą będzie - mam zaburzenia psychiczne...
badaicka, ja bym rozjaśniła te włosy jakoś, fajnie wyglądasz z jaśniejszymi, przynajmniej na lato bym je rozjaśniła, buzia wtedy lepiej wygląda (to chyba ogólna zasada)
Buziaki dla wszystkich, dobranoc
reklama
romka dzięki - brzmi to sensownie, ja używam zawsze filtrów a nawet blokerów dla mnie i dla córki, mamy jasną karnację...
wysmarowane jesteśmy cały czas no i szukam cienia przynajmniej dla siebie, no nie można siedzieć całego lata w domu...
nie ma sprawy,naprawde mozesz kozystac ze sloneczka!jak tylko bedziesz robila to z glowa to bedziesz sie swietnie czula i do tego pieknie sie opalisz:-)
wiesz co,w zeszle wakacje bylam w Portugalii,tam dopiero byl skwar,upal jak skurwesyn a kobitki w ciazy normalnie toples(lub nie)kozystaly ze sloneczka...
przez cały dzien ok.....nic nie bolało i było super.........ale teraz jak leze to troche bola jajniki i brzuch...........najbardziej chyba jestem zła na to ze zaś niepoznam uroków bycia w ciazy............a doktorek powiedział ze jak sie nic nie dzieje to on nie bedzie niepotrzebnie na tym etapie grzebał.....za tydzien bedzie juz cos wiecej widac i zawsze bardziej bezpiecznie.........no chyba zeby cos sie działo to mam do niego natychmiast dzwonic...obym nie musiała
no i oby jak najdluzej bylo ok..a dlaczego piszesz ze nie poznasz urokow bycia w ciazy?
Podziel się: