Eve84
2 lata przerwy.....
Zajączku witaj kochana!!!! :-):-):-) sciskam mocno!!!! i trzymam kciuki za ta nowa ginke!!!! ;-)
Loree twoja cora ma niesamowite oczeta na tych fotkach!

Loree twoja cora ma niesamowite oczeta na tych fotkach!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lore ale ślicznotka ta Twoja corcia!!
ja wielka?? ale ja nic nie zrobilam? albo juz nie pamietam..Nektarynko jestes wielka! Komp wyczyszczony i hula! Dzięki. Czy masz jakieś sprawdzone programy do oczyszczania?
powiem tak trzymalam dwutygodniową dziewczynke moją chrzesniaczke.. byla tak mala ze w beciku jezdzila jak szalona.. masakra.. no ale wtedy rodzice sie spieszyli bo brat ojca malej wyjezdzal do niemiec i trzeba bylo szybko.. i potem takze bylam na chrzcie 2-miesiecznej dziewczynki takze mojej chrzesniaczki i znaczna roznica byłaDzięki. Taka pyzata jeszcze bo ciągle na cycku wisiała. Jak dla mnie to dobry moment na chrzest. I ubranka już są fajniejsze niż dla takich noworodków. Ja nie chciałam dziecka wsadzić w wielką poduchę. Ale każdy ma swój gust.
[/url]
Cześć Loree:-) Jak się czujecie??Witam.
Zajączku słonko kochane, cieszę się,że już jesteś z nami i że dobrze się czujesz. Całą sytuację dobrze podsumowała Kroptusia. Jak dla mnie nic dodac nic ująć.
Trzymam kciuki żeby teraz wszystko poszło dobrze. Ile musisz odczekac ze starankami? Czy nie musisz w ogóle? Nie znam się...
.
Piękna jest:-)Znalazłam ....
CZeść Asiq :-). Jestem czuję się w miarę. Troche mnie brzuch pobolewa nie wiem czemu. Czy lekarz bedzie porządny to sie okarze.Wróciłam :-)
Zajączku!!! Kochana moja! Jak dobrze, że już jesteś bezpieczna w domku no i z nami na forum.
Dobrze, że spotkałaś choć jednego porządnego lekarza... Po tym co przeczytałam, jak Cię nie było, to krew mnie zalała normalnie...
No a ja już po wizycie. Wczorajsze plamienie dzisiaj już nie do końca jest plamieniem.... . Czy to rzeczywiście @ i się rozkręci na dniach.
*
Dzięki Ewuni Skarbie:-)Zajączku witaj kochana!!!! :-):-):-) sciskam mocno!!!! i trzymam kciuki za ta nowa ginke!!!! ;-)
![]()
Kroptusiu dzisiaj podpisuje się obiema rękami i nogami pod tym co piszesz:-). Ja też w pierwszej ciąży spałam i odpoczywałam kiedy chciałam. Teraz juz nie jest tak łatwo. Zwłaszcza że ja mam w domu 2,5 letnie dziecko, więc cały czas się nią zajmuje. Co do przygotowań do porodu- ja lubię mieć wszystko zapiete na ostatni guzik. I teraz już zaczęłam wynosić pudła z piwnicy z ciuszkami i przeglądać czego mi brakuje. Oczywiście tak wstępnie. Ale i pierwsze i drugie dziecko będzie " zimowe" , więc ciuszki wykorzystam na pewno. Ja uwielbiam zakupy dla maluszków.
Powiedz mi kochana dlaczego lekarz kazał Ci odstawić Biofer w ciąży? Jak go wcześniej łykałaś? Bo na ulotce pisze że można wieczorem a lekarz kazał na czczo
.
Wiecie dziewczyny jest mi baaaadzo smutno jak pomyśle że mogłam zacząć się powoli cieszyć już z dzidzi....:--( Wiele łez wypłakałam już, i pewnie nie raz bede płakać...o właśnie jak teraz...
Ale jestem realistką.Dzieje się tak i już. Przynajmniej coś wiemy. Bedziemy próbować dalej Skoro organizm sam się oczyszcza jak coś jest nie tak to może tak miało być. ...
na szczęście mam jeszcze włosy na głowie
Bo się szczerze mówiąc bałam. Musiałam mieć ściągnięty kolor czarny. I zrobiły się bordowo pomarańczowo żółte
Teraz mam brąz z refleksami bordowo fioletowymi. Podoba mi się![]()
Patrysia dlaczego nie możesz ( nie chcesz?) czekać z chrztem dziecka dłużej niz miesiąc? Urodzisz w styczniu, zimno będzie i nie fajnie. Miesiąc po porodzie chce Ci się latać i załatwiac wszystko, marznąć w kosciele z maluszkiem i zajmować się tym wszystkim? Aż się prosi poczekać do lata. Ja mam córkę z listopada i chrzest był w maju. Było cieplutko, mała miała tylko sukieneczkę na sobie i mamy fajne zdjęcia w plenerze![]()
Znalazłam ....