reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

LOREE tak czy siak jednak wole aby moje dziecko nie czekało długo ze chrztem jest dla mnie to ważne:tak:
Patrysia przeciez mówimy Ci z Loree,ze termin chrztu to Wasza decyzja.
Znerwowało nas tylko to,ze piszesz że dzieki temu że ochrzcisz szybko dziecko to nic mu nie bedzie jak starszemu.
Ja mam nadzieję,że bedziesz się czuła super po porodzie i ochrzcisz malucha wtedy kiedy zechcesz :tak:

reklama
Dzień dobry :*.
Obudziłam się o 4tej nad ranem z tak pełnym pęcherzem, że hejże. Chciałam robić test, to się uparłam, że wytrzymam do rana, ale pęcherz był silniejszy. Zrobiłam ten test... grrrrr... o 5tej (udało mi się wytrzymać godzinę) i wyszedł wielki tłusty negatyw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem na papierze trochę krwi (ale samiusieńka krew). Myślałam, że @, ale wstałam rano i nic, sucho.:confused2::confused2::eek:
Pewnie @.... :crazy:
normalnie nie wierze!!!!!?!???? :eek::eek::eek: a jakiej czulosci masz test? puki nie ma @ ja trzymam kciuki! :sorry:

Patrysia przeciez mówimy Ci z Loree,ze termin chrztu to Wasza decyzja.
Znerwowało nas tylko to,ze piszesz że dzieki temu że ochrzcisz szybko dziecko to nic mu nie bedzie jak starszemu.
Ja mam nadzieję,że bedziesz się czuła super po porodzie i ochrzcisz malucha wtedy kiedy zechcesz :tak:

bo chodzi jednak że jak dziecko się urodzi to jednak nieochrzczone a tu chcesz na spacerek wyjść a tu do rodziny bądz ona do ciebie i tak patrzą przechwalają dzieciaczki co ja nie chce aby nie miało jednak tego krzyżyka zrobione na główce :tak:nie mówie że te szumy to do konca przez chrzest tylko o to że ludzie wychwalali przechwalali duzo kobiet we wózek zaglądało a tu masz przechwalili i wygadali co jak dzidzia jednak ma ten chrzest to tak człowiek się inaczej czuje:tak:

Obudziłam się o 4tej nad ranem z tak pełnym pęcherzem, że hejże. Chciałam robić test, to się uparłam, że wytrzymam do rana, ale pęcherz był silniejszy. Zrobiłam ten test... grrrrr... o 5tej (udało mi się wytrzymać godzinę) i wyszedł wielki tłusty negatyw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem na papierze trochę krwi (ale samiusieńka krew). Myślałam, że @, ale wstałam rano i nic, sucho.:confused2::confused2::eek:
Nie no nie wierzę :baffled:
a ile Ci sie @ opóźnia.
ja robiłam z Paulina po tygodniu opóźnienia @ i tez mi nie wyszedł a tu prosze zobacz mała ma juz prawie 3 lata

Dzień dobry:-)
Mi się podobasz w tych rudawych ;-);-)

Ja dziś chyba do pracy na chwilkę podjadę wypełnię sobie urlop żeby dostać kasę na wakacje pod gruszą- zawsze jakiś dodatkowy pieniążek:tak:
Mojemu Pawłowi tez bardziej sie podobałam w tych rudych on sam mi takie kolory wybiera :tak: a i mi chyba tez sie bardziej podobało wiec juz myślę nad miedzianym :laugh2:

Patrysia wsio bedzie dobrze nie martw sie na zapas dzidzia urodzi sie zdrowiutka i sliczniutka zobaczysz :tak:

Ostatnia edycja:
bo chodzi jednak że jak dziecko się urodzi to jednak nieochrzczone a tu chcesz na spacerek wyjść a tu do rodziny bądz ona do ciebie i tak patrzą przechwalają dzieciaczki co ja nie chce aby nie miało jednak tego krzyżyka zrobione na główce :tak:nie mówie że te szumy to do konca przez chrzest tylko o to że ludzie wychwalali przechwalali duzo kobiet we wózek zaglądało a tu masz przechwalili i wygadali co jak dzidzia jednak ma ten chrzest to tak człowiek się inaczej czuje:tak:
Uuu musze zakończyć ten temat bo cięzarnej mi nerwowac nie wolno :no:
Ty masz swoje przekonania w które ja wogóle nie wierze więc sie nie dogadamy.
Jeśli Ty/Wy bedziecie sie czuli lepiej,bezpieczniej jak ochrzcicie jak najszybciej to tak zróbcie :tak:
Buziaczki dla Ciebie i maluszka w brzuszku od e-ciotki

Hmmmmm Qcz...poczekaj trochę. Ile ci się spóźnia @??
Dzień dobry:-)
Witaj kochany Zajączku :-):-):-)
Cześć Kinguś. Jak się czujecie Słońce??

Patrysia, nie denerwuj się :-)
Tak na prawdę ja nie wierzę w jakies tam przesądy, ale nie uważam zeby chrzest był nie potrzebny. Myślę że to wszystko kwestia wiary

Kobity zrobiłam zdjęcia telefonem ale nie widac za bardzo koloru więc nie wrzucam:)

reklama
Do góry