Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć, kobity, wpadłam na chwilkę, żeby nie było, że o was nie pamiętam 
Ostatnio nie mam czasu na nic, dziewczyny sie rozbrykały
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mam nadzieje ze wytrzymam jescze 10 min

w sobote chyba pojediemy po komode to bede mogla sobie prasowac i ukladac
:-):-):-):-)Fajnie ze juz jestesWitam was kochane ale sie za wami stesknilamchyba mnie nie zapomnialyscie
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BBjutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego
![]()

Pozniej czekamy na focie:-)
Ja tez mialam straszna radoche jak pralam i prasowałam ciuszkimi juz w brzuchu burczy a jescze ziamniaki nie gotowemam nadzieje ze wytrzymam jescze 10 min
dzisiaj powyciagalam wszyskie reklamówy z ciuszkamijutro wyplata- kupie proszek i bede prała bede miala radoche jak cholerciaw sobote chyba pojediemy po komode to bede mogla sobie prasowac i ukladac
:-):-):-):-)

A jak mialam juz poukladane w szafie to stale je ogladałam i przegladałam

marta czyli że co że nie ciąża
a @masz??????????

.Ale dalej będziemy próbować;-),choć troszkę później, bo przecież do pracy idę.
.Dołączamy się ;-)![]()
LUNAAA ...
Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.
życzy - j- :-)![]()

.

Witam was kochane ale sie za wami stesknilamchyba mnie nie zapomnialyscie
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BBjutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego
![]()

nad morzem bylo super chetnie bym dluuuuzej zostala
Emily byla jak zwykle chora w PLwymiotowala goraczka nie chciala jesc itd
wiec poszlam do lekarza no i ostre zapalenie gardla chyba jej Polski klimat nie odpowiada
A potem dostala mi krost na buzi juz bylam pewna ze to ospa ale jak naerazie ma ich tylko 5 juz 6 dzien i ani jedna wiecej sie nie pojawila dzwonilam do mojego pediatry w DE to powiedzial ze moze to byc po te szczepionce co dostala przed wzjazdem i ze mam sie nie martwic jak wiecej krost nie bedzie
A tak to jestem caly czas zalatana juz myslalam ze kreacji nie dostane na Ani wesele ale kupilam wczoraj czerwona suknie z bolerkiem a czerne dodatki bede miala buty tez kupilam jeszcze mi tylko torebeczka zostala
Mojemu tez kupilam czerwona koszule i czerwono czarny krawat wiec bedziemy do siebie pasowacTylko moj inteligentny zapomnial butow do garnituru a mial w domu nowe no i pech cial ze musielismy znowu nowe kupic :-):-):-)
Cześć, kobity, wpadłam na chwilkę, żeby nie było, że o was nie pamiętam
Pozdrawiam
My juz po pierwszym wypadzie na nasza "plaze"Dziewczynki spia a Dominik sobie gra na sony:-)Ja zaraz zmykam pod prysznic bo po poludniu przyjezdza kolezanka
Pogoda super bo było samo slonce a do tego bardzo przyjemny wiaterek![]()

@ nie dostałam a dzwoniłam do lekarza i powiedział,że po stosowaniu zastrzyku takie sytuacje się zdarzają.Ale dalej będziemy próbować;-),choć troszkę później, bo przecież do pracy idę.
Marta a co to za zstrzyk?
)oby do poniedzialku,ale n te 8 to mi nie pomoze
oj kochana wspolczuje bolu zabów- wiem co to jest bo ja to tez od zawsze mam problemy z zebamiWeronika mi usnela dpiero 15.30 wiec dam jej pospac godzine i bede ja budzic.bedzie placz ale trudno.
dobra zmyakm(znow mnie zeby bola,a walsciwie caly czas)oby do poniedzialku,ale n te 8 to mi nie pomoze
wpadne wieczorkiem bo byc moze to moj ostatni pobyt na BB przez jakis czas.
smutno mi juz.
pa