reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No tez tu musze wtracic swoje 5 groszy. Patrysia z tego co piszesz i myslisz wychodzi na to ze mojemu dzieciaczkowi nie wiadomo co moze sie zdarzyc tylko dlatego ze nie bedziemy go chrzcic bo nam przez gardlo nie przejdzie klamstwo typu "przyrzekam ze bede wychowywac w wierze chrzescijanskiej" albo ze nie mam zamiaru isc do spowiedzi i tlumaczyc sie z emam dziecko a nie mam slubu??!! Kochana ja nie mam zamiaru Cie "nawracac" ale takie poglady sa troche z cyklu moherowych beretow co to sa rowneiz przeciwne in vitro

czy możecie już przestac robi mi się przykro bo naskakujecie na mnie a tylko dlatego że chce ochrzcić swe dziecko nieco szybciej:-(

reklama
czy możecie już przestac robi mi się przykro bo naskakujecie na mnie a tylko dlatego że chce ochrzcić swe dziecko nieco szybciej:-(
Właśnie dziewczyny , dajcie juz spokuj, bo każdy ma prawo wychowywać dziecko według włąsnej wiary czy przekonań, a prubujecie wmówić Patrysi że nie wiem co mówi i co robi. Ja również mam inne poglądy ale nie będe kogos potepiać bo żyje inaczej niz ja....... dajcie spokój dziewczynie.......:confused2:

Właśnie dziewczyny , dajcie juz spokuj, bo każdy ma prawo wychowywać dziecko według włąsnej wiary czy przekonań, a prubujecie wmówić Patrysi że nie wiem co mówi i co robi. Ja również mam inne poglądy ale nie będe kogos potepiać bo żyje inaczej niz ja....... dajcie spokój dziewczynie.......:confused2:

dziekuje za zrozumienie:tak:

Patrysia zadna z nas nie pisala o Tobie nic w stylu taka czy owaka. Tak jak Ty sie swobodnie wypowiedzialas na temat chrztu tak i my sie wypowiedzialysmy. ja osobiscie nie pisalam konkretnie o samym chrzcie tylk o tych przesadach ktore nie rozumiem skad sie biora i dotykaja mnie osobiscie i etz mi jest przykro czytac cos takiego. Koniec kropka temat zamkniety.

Poza tym jest wolnosc slowa i nasze forum jest fajne i sympatyczne ale nikt tu nie musi nikomu kadzic , ani klamac, ani spijac miodu z ust. Dziewczynki tu jest potrzebny dystans i tyle. Kazda ma prawo sie wypowiedziec i nie przeradzajmy tego w "nagonke" , w tym konkretnym przypadku na Patrysie.

Patrysia nikt nie chcial Cie urazic, mysle. Ja na pewno nie. Ja tylko protestuje jak slysze takie zabobony ktore rania mnie na rowni z tym jak ty sie poczulas po naszych wypowiedziach. Basta

Ide do ogrodka podlac roslinki i milsoiernie dac sie possac glupim komarzycom.Pa

P.S. A gdzie jest jasnieHanka. Pisz nam tu o twych objawach ciazowych?? Tydzien juz minal chyba co?Nielduga beda sie zagniezdzac Twoje Hanki male;-)

Hey dziewczynki moje mam pytanko ... bardzo was przepraszam ze sie odzywam ale nawet nie mam jak ....:( odezwe sie jutro i wszystko wam napisze laseczki albo jeszcze pozniej :) myszki napiszcie mi prosze co może znaczyc podwyższona liczba leukocytów w moczu...robiłam dzisiaj badania do pracy i mi tak wyszło leukocytów 75 :( pomocy....

reklama
Julitka!!!!! Przeciez ciebie tyle mieisecy nie bylo!!!! Tyle sie dziewczyny tu wypytywały o ciebie!! Co sie stalo? Czemu nas nie odwiedzasz??

Niesttey na pytanie ci nie odpowiem bo nie wiem...:-(

Do góry