reklama
Dobry wieczór:-)
Kropeczko - jestem, ale chyba już nie jestem potrzebna - Badaicka pięknie wszystko wyjaśniła
leki na pewno mogły zaszkodzić - do tego stres i nerwica gotowa - jak nie wyjeżdżacie to zadbaj o siebie - jakieś drobne przyjemności domowe;-)
zdrówka dl amamy - bolerioza to poważna choroba przecież
Loree - my mamy malutką działkę ale w kwadracie - ma koło 20-22 m szerokości
a domek stoi w granicy i tak zostanie - teraz nie można tak budowac a to jest sposób na małą działkę - dom wtedy mniej zajmuje - na razie ma około 5,5 m szerokości a będzie miał 10
Julitko - baaaaardzo dawno Cię nie było - miło zobaczyć po przerwie
Olesia - dobrze, że się lepiej czujesz:-)
Badaicka - czy Ty sobie urodziłąś córcię w prezencie

Witam wszystkie miłe Panie
Kropeczko - jestem, ale chyba już nie jestem potrzebna - Badaicka pięknie wszystko wyjaśniła

zdrówka dl amamy - bolerioza to poważna choroba przecież

Loree - my mamy malutką działkę ale w kwadracie - ma koło 20-22 m szerokości

Julitko - baaaaardzo dawno Cię nie było - miło zobaczyć po przerwie

Olesia - dobrze, że się lepiej czujesz:-)
Badaicka - czy Ty sobie urodziłąś córcię w prezencie

Witam wszystkie miłe Panie

sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
cześć dziewczynki! od godziny czytam strony po kolei ale i tak nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić! a co gorsza w sobote jadę nad morze i znów zaległości będzie! mam pytanko ( jak zwykle ) czy wiecie może po jakim czasie liczy się wynik testu owulacyjnego? zamawiał z allegro i niestety nie było objaśnień a po około 8 min pojawiła sie jaśniutka 2 kreska! jak myslicie?
ale odwiedza go dzień w dzień na NK i patrzy na niego bo jej chyba kurna tęskno
Zajączek się odzywał ale zaraz uciekł

a propos M Twojego - dobrze, że to załatwił i telefonów teraz nie odbiera bo potwierdza, że nie chce z lafirynda mieć nic wspólnego - nie dziwię się jednak, ze jej tęskno - przystojniak z Niego w końcu - wiem co mówię bo widziałam;-)
Justynka - trzymaj się:-)
cześć dziewczynki! od godziny czytam strony po kolei ale i tak nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić! a co gorsza w sobote jadę nad morze i znów zaległości będzie! mam pytanko ( jak zwykle ) czy wiecie może po jakim czasie liczy się wynik testu owulacyjnego? zamawiał z allegro i niestety nie było objaśnień a po około 8 min pojawiła sie jaśniutka 2 kreska! jak myslicie?
Sylwia - mniej więcej 10 minut, ale jak jest jaśniutka to znaczy, że jeszcze jest mały poziom LH i jeszcze nie czas na owulację

Agniesiak85
Fanka BB :)
Pamiętacie mnie jeszcze?;-)

Jutro mam wolne to będę na bieżąco.. ale teraz to totalnie nie wiem co tu się działo..
Tyle tylko wyczytałam, że Patrysia chce z M jak najszybciej ochrzcic dzidziusia
My z M też tak chcemy

Jutro mam wolne to będę na bieżąco.. ale teraz to totalnie nie wiem co tu się działo..

Tyle tylko wyczytałam, że Patrysia chce z M jak najszybciej ochrzcic dzidziusia

sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
Sylwia - mniej więcej 10 minut, ale jak jest jaśniutka to znaczy, że jeszcze jest mały poziom LH i jeszcze nie czas na owulacjęmuszą być w takim samym kolorze lub bardzo mało jasniejsza:-)
dzięki Ci dobra kobieto! a jak myslisz te testy sprawdzają się?
dzięki Ci dobra kobieto! a jak myslisz te testy sprawdzają się?
tak - moja koleżanka zaszła w pierwszym cyklu ich stosowania - ja używałam i niestety nic, ale potwierdza się to z innymi odczuciami - tzn. bólem owulacyjnym, śluzem, skokiem temperatury - więc chyba działają

jeszcze jedno - po pozytywnym teście owu wystąpi dopiero 18-24 godzin (niektóre testy mają nawet w instrukcji do 36) więc jest czas na działanie
reklama
sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
tak - moja koleżanka zaszła w pierwszym cyklu ich stosowania - ja używałam i niestety nic, ale potwierdza się to z innymi odczuciami - tzn. bólem owulacyjnym, śluzem, skokiem temperatury - więc chyba działają
jeszcze jedno - po pozytywnym teście owu wystąpi dopiero 18-24 godzin więc jest czas na działanie
mam te cykle jeszcze nieregularne po tab! to mój 2 cykl! pierwszy trwał 36 dni więc nie bardzo wiem kiedy je robić! teraz jestem w 13 dniu cyklu!
Podziel się: