reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dobry wieczór:-)

Kropeczko - jestem, ale chyba już nie jestem potrzebna - Badaicka pięknie wszystko wyjaśniła:tak: leki na pewno mogły zaszkodzić - do tego stres i nerwica gotowa - jak nie wyjeżdżacie to zadbaj o siebie - jakieś drobne przyjemności domowe;-)
zdrówka dl amamy - bolerioza to poważna choroba przecież:szok:

Loree - my mamy malutką działkę ale w kwadracie - ma koło 20-22 m szerokości:tak: a domek stoi w granicy i tak zostanie - teraz nie można tak budowac a to jest sposób na małą działkę - dom wtedy mniej zajmuje - na razie ma około 5,5 m szerokości a będzie miał 10:tak:

Julitko - baaaaardzo dawno Cię nie było - miło zobaczyć po przerwie:tak:

Olesia - dobrze, że się lepiej czujesz:-)

Badaicka - czy Ty sobie urodziłąś córcię w prezencie:szok::-D:-D

Witam wszystkie miłe Panie:tak:

cześć dziewczynki! od godziny czytam strony po kolei ale i tak nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić! a co gorsza w sobote jadę nad morze i znów zaległości będzie! mam pytanko ( jak zwykle ) czy wiecie może po jakim czasie liczy się wynik testu owulacyjnego? zamawiał z allegro i niestety nie było objaśnień a po około 8 min pojawiła sie jaśniutka 2 kreska! jak myslicie?

ale odwiedza go dzień w dzień na NK i patrzy na niego bo jej chyba kurna tęskno

Zajączek się odzywał ale zaraz uciekł:szok:
a propos M Twojego - dobrze, że to załatwił i telefonów teraz nie odbiera bo potwierdza, że nie chce z lafirynda mieć nic wspólnego - nie dziwię się jednak, ze jej tęskno - przystojniak z Niego w końcu - wiem co mówię bo widziałam;-)

Justynka - trzymaj się:-)

cześć dziewczynki! od godziny czytam strony po kolei ale i tak nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić! a co gorsza w sobote jadę nad morze i znów zaległości będzie! mam pytanko ( jak zwykle ) czy wiecie może po jakim czasie liczy się wynik testu owulacyjnego? zamawiał z allegro i niestety nie było objaśnień a po około 8 min pojawiła sie jaśniutka 2 kreska! jak myslicie?

Sylwia - mniej więcej 10 minut, ale jak jest jaśniutka to znaczy, że jeszcze jest mały poziom LH i jeszcze nie czas na owulację:tak: muszą być w takim samym kolorze lub bardzo mało jasniejsza:-)

Pamiętacie mnie jeszcze?;-):-p:-D
Jutro mam wolne to będę na bieżąco.. ale teraz to totalnie nie wiem co tu się działo..:zawstydzona/y:
Tyle tylko wyczytałam, że Patrysia chce z M jak najszybciej ochrzcic dzidziusia:tak: My z M też tak chcemy:tak:

dzięki Ci dobra kobieto! a jak myslisz te testy sprawdzają się?

tak - moja koleżanka zaszła w pierwszym cyklu ich stosowania - ja używałam i niestety nic, ale potwierdza się to z innymi odczuciami - tzn. bólem owulacyjnym, śluzem, skokiem temperatury - więc chyba działają:tak:

jeszcze jedno - po pozytywnym teście owu wystąpi dopiero 18-24 godzin (niektóre testy mają nawet w instrukcji do 36) więc jest czas na działanie

reklama
tak - moja koleżanka zaszła w pierwszym cyklu ich stosowania - ja używałam i niestety nic, ale potwierdza się to z innymi odczuciami - tzn. bólem owulacyjnym, śluzem, skokiem temperatury - więc chyba działają:tak:

jeszcze jedno - po pozytywnym teście owu wystąpi dopiero 18-24 godzin więc jest czas na działanie

mam te cykle jeszcze nieregularne po tab! to mój 2 cykl! pierwszy trwał 36 dni więc nie bardzo wiem kiedy je robić! teraz jestem w 13 dniu cyklu!

Do góry