reklama
liste podpisałam....moge spadac do łózeczka............wstaje o 5...........sprawdze jaki ruch jest na drodze do gorzowa
hahahhahahahha!
no to bedzie sie dzialo;-) anie stawalas tam gdzies by Hance przetrzec szlaki...?
Romcia a poczytaj to: tylko pod katem danych a nie tego opiu o lekarzu...czytaj mieszy wierszami;-)...Londyn-masakra jakas...codziennie tyle zachorowan...u mojego meza w pracy juz kilka osob chorych...kilka wrocilo do pracy po chorobie-mieli siedziec w domu po 7-8 dni i tyle
....a na wschodzie miasta notuja dziennie ponad 400 zachorowan--tak -dzienie!!!!! i to tylko w 1 czesci miasta.....wiec w skali kraju...masakra
Polska - Rozmaitości - Internetowe wydanie dziennika ogólnopolskiego
ja mieszkam w cheltenham i u nas tez chorzy pewnie nie jeden prychnol na mnie na ulicy

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
heheh kochana ja wiem wiem to wszystko.....Marzenixxx....czytam to i mysle o Tobie...waryyyyjocie moj drogi:
Polska - Rozmaitości - Internetowe wydanie dziennika ogólnopolskiego

ale dzis na pazurkach jak siedzialam to kosmetyczka mowila mi o klientce co przychodzi do nich codziennie i smazy sie po 25 minut

a ja moze ze 2 razy w miesiacu po 10 minut
Juz musialam podklad na jasniejszy zmienic bo nie pasowal hihi

ale dziekuje kropeczko za troske heheh :*
heheh kochana ja wiem wiem to wszystko.....teraz to chodze moze z 2 razy w miesiacu i to przed owulka...... juz mi sie nie chce sie smazyc, jakos juz mi przechodzi...
ale dzis na pazurkach jak siedzialam to kosmetyczka mowila mi o klientce co przychodzi do nich codziennie i smazy sie po 25 minut
a ja moze ze 2 razy w miesiacu po 10 minut
Juz musialam podklad na jasniejszy zmienic bo nie pasowal hihi
a ja wlasnie dzisiaj bylam na 10 min,ja tam lubie posmazyc dupsko na solce..mimo tego ze wiem ze to niezdrowe,zdaje sobie z tego sprawe,ale codziennie po 25 min to juz lekka przesada,pewnie wyglada jak pojebka roku!
w.kropeczka
Fanka BB :)
*** buziaczki na dobranoc...I- nie siedz dlugo nad płytkami z lutownicą;-)
do jutra:-)
ALE ZLEGO LICH NIE WEZMIE TAKZE SIE NIE PRZEJMUJE
no i to mi sie podoba...chyba musze tez zrobic się "ta zła"...w ramach dzialan antywirusowych

Spijcie dobrze dziewczyny...te w krzakach tez;-)
Dobranoc...
**
Spijcie dobrze dziewczyny...te w krzakach tez;-)
Dobranoc...
te w krzakach chyba szczegolnie bo musza uwazac zeby ktos je od tylu nie zapiął!! heheh ale mi sie dzis bania zlasowala od tej solki chyba dobra koncze...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no kiedys tez lubialama ja wlasnie dzisiaj bylam na 10 min,ja tam lubie posmazyc dupsko na solce..mimo tego ze wiem ze to niezdrowe,zdaje sobie z tego sprawe,ale codziennie po 25 min to juz lekka przesada,pewnie wyglada jak pojebka roku!
lece sie kapac papap :**
Lilu19
Fanka BB :)
Haszitka
może kiedyś...
liste podpisałam....moge spadac do łózeczka............wstaje o 5...........sprawdze jaki ruch jest na drodze do gorzowa
Ładnie to tak przecierać szlaki

reklama
Haszitka
może kiedyś...
Podziel się: