reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja też zaraz zmykam do łoża, zanim się jutro zwleke to Wy juz z 10 stron zapiszecie ;) hihihi
He szkoda że nie możemy się wszytskie spotkac na żywo :) tyle ciężarówek na raz było by smiesznie

hehe takie stezenie hormonow w jednym miejscu ?? odwazna propozycja :)

no a mnie mezus obudzil i teraz nie moge zasnac ... przemecze troche ksiazke i moze jakos sie uda ...

reklama
HEJ. Ja już w pracy jestem, nie wyspałam się nic, dzidzia mi psoci w brzuchu teraz mocno ;) U mnie komarów tak nie ma. A co do opalania się na plaży - ja byłam nad morzem w 18 tyodniu leżałam na słoneczku bez problemów, zakrywałam brzuszek od czasu do czasu odsłaniałam a efekt - fajna opalenizna nóg, rąk i dekoltu, brzusio lekko zarumieniony na brązowo i super samopoczucie, kąpałam się w morzu również :) żadnych komplikacji - to zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety ...;) pozdrawiam

Cześć Kobietki, wczoraj było gorąco a dziś nie lepiej się zapowiada ale niestety muszę wyjść z domu. Poczytałam to co wczoraj popołudniu naskrobałyście.
Ja nie brałam jak do tej pory nic na infekcje bo podobno śluz o barwie przejrzystej lub lekko żółtej bez zapachu, swędzenia i pieczenia to nie infekcja więc na razie mnie to omija.
Z komarami u nas różnie zwłaszcza jak się ma na deszcz to tną niemiłosiernie ale mój pomysłowy mąż zrobił mi moskitiery do okien i mogę je otwierać kiedy chcę.
Co do pedicure to wczoraj również się za stopy wzięłam ale też musiałam się trochę nagimnastykować aby coś zrobić a brzusia zbytnio nie ugnieść.
Mój mąż po raz pierwszy poczuł wczoraj kopnięcie maleństwa, fajną miał minę, nie wiem czego się spodziewał ale chyba nie takiego kopniaka że mu ręka odskoczy. I rękę szybko zabrał.Chyba to był dla niego lekki :szok:

Mam pytanie odnośnie śluzu w ciąży, już mnie męczy codziennie muszę nosić wkładkę, nawet w nocy, tez tak macie ? Śluz jest przezroczysty i bezwonny ale ... męczący :/ ...

Witam z rana ciężarówki:-)
U nas dziś trochę chłodniej ale czort wie jak będzie po południu:-(
Ja się o tą nytamycynę nie spieram że jest dozwolona w ciąży bo być może że przekręciłam nazwę !!! Wiem że to było coś na N i już to brałam w ciąży!
Boże jak ja niecierpię poranków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niby mdłości mi przeszły ale moja córcia ma zwyczaj robienia kupki rano:wściekła/y: I z jednej strony zlewu jej myję dupcię a z drugiej żygam!!! BARDZO mi teraz takie zapaszki przeszkadzają:no::no:

Mam pytanie odnośnie śluzu w ciąży, już mnie męczy codziennie muszę nosić wkładkę, nawet w nocy, tez tak macie ? Śluz jest przezroczysty i bezwonny ale ... męczący :/ ...

No niestety ja już mam taką naturę że nawet bez ciąży muszę nosić wkładki na okrągło:-(
A teraz u nas taka zwiększona wydzielina jest ponoć normalna:-)

reklama
Mam podobnie i początkowo się tym martwiłam ale gin i mama mi uświadomili, że to normalne. Niestety okropnie niekomfortowe nawet przy zmienianiu wkładek kilka razy dziennie:-(

Do góry