Natalineczka555
kocham kochać :)
Witam z rana
Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna bolećniech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepićprzynajmniej na godzinę spokój mam
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-wściekła/y:
Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(
jeśli rozstępy są świerze, najlepiej jeszcze czerwone lub ciemno fioletowe możesz próbować stosować jakies preparaty, ale ja wątpie w skutki

najlepszy sposób to laser

ale zafunduje sobie dopiero jak bede wiedziala ze wiecej dzieci nie chce
jak dobrze ze jestes !!!!wlasnie mi na gg napsialaa ze idzie z amrtynka do lekarza bo dostaala dziwnej wysypki no i ze ma sporo roboty na dworzu wiec dlatego jej nie ma
ide dam dziewczynom sniadanie i ogarne dom,poodkurzam trcohe,jutro bede walczyc porzdanie:-)
sama tez moze cos zjem w koncu i randapem musze popryskac wlasnie mi sie przypomnialo.ale to akurat jak mala pojdzie spac
potem lece na plotki
Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka
macie jakieś sposoby na jęczmienia aby szybko zszedł???????
obrączką niech trze

jak widać obrączka spełnia nie tylko rolę pieczęci ale też lekarstwa

witam was piątkowo, u nas pogoda ładniutka słoneczko swieci zaraz zabieram sie za porzadki, albo nie jutro sie zabiore, i tak sobotnie sprzatanie mnie nie minie