reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana :-D

Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna boleć :no: niech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija :wściekła/y:
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepić :-D przynajmniej na godzinę spokój mam :tak:
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-:)wściekła/y:

Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(

jeśli rozstępy są świerze, najlepiej jeszcze czerwone lub ciemno fioletowe możesz próbować stosować jakies preparaty, ale ja wątpie w skutki :baffled::baffled::baffled::baffled:
najlepszy sposób to laser :tak::tak::tak:
ale zafunduje sobie dopiero jak bede wiedziala ze wiecej dzieci nie chce

wlasnie mi na gg napsialaa ze idzie z amrtynka do lekarza bo dostaala dziwnej wysypki no i ze ma sporo roboty na dworzu wiec dlatego jej nie ma

ide dam dziewczynom sniadanie i ogarne dom,poodkurzam trcohe,jutro bede walczyc porzdanie:-)

sama tez moze cos zjem w koncu i randapem musze popryskac wlasnie mi sie przypomnialo.ale to akurat jak mala pojdzie spac

potem lece na plotki
jak dobrze ze jestes !!!!

Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone :tak::tak::tak::tak:,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

macie jakieś sposoby na jęczmienia aby szybko zszedł???????

obrączką niech trze :tak::tak::tak::tak:
jak widać obrączka spełnia nie tylko rolę pieczęci ale też lekarstwa :-D:-D:-D:-D:-D

witam was piątkowo, u nas pogoda ładniutka słoneczko swieci zaraz zabieram sie za porzadki, albo nie jutro sie zabiore, i tak sobotnie sprzatanie mnie nie minie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam :-)nie wiem czemu ale ostatnio dobrze mi sie spi :-D:szok: powiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy :szok: a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają
Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogole :szok::szok: kiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys :szok::szok::szok::szok::szok: kurs jazdy dodatkowe egzaminy :baffled: ale staram sie myslec pozytywnie
MIŁEGO DNIA :tak::-)

Asiu dobrze bedzie.skoro teraz leki skutkuja to i egzamin dobrze pojdzie.
a nie pamietacie kiedy moj zdal testy na prawko?bo niedlugo minie pol roku a ja nie wiem kiedy:baffled: a musi sie umoiwc na egzamin.

j

obrączką niech trze :tak::tak::tak::tak:
jak widać obrączka spełnia nie tylko rolę pieczęci ale też lekarstwa :-D:-D:-D:-D:-D

witam was piątkowo, u nas pogoda ładniutka słoneczko swieci zaraz zabieram sie za porzadki, albo nie jutro sie zabiore, i tak sobotnie sprzatanie mnie nie minie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szkoda ze nie jest lekarstwe na inne rzeczy....:baffled:
no wlasnie.jkutro posprzatam.jutro.....:-D

Malina nie zauwazylas widze moja zartu z natka pietruszki:confused::-D:-D:-D

Pomywane, posprzatane, podłogi wypucowane, zwierzyniec nakarmiony, najgłośniejsze śpi.Jak sie wyspi to w droge.

A poki co mam chwilke dla siebie-nie sadzilam ze dam rade, a ja jak torpeda poszlam i tyle zapasu czasu mi zostalo, super

Pomywane, posprzatane, podłogi wypucowane, zwierzyniec nakarmiony, najgłośniejsze śpi.Jak sie wyspi to w droge.

A poki co mam chwilke dla siebie-nie sadzilam ze dam rade, a ja jak torpeda poszlam i tyle zapasu czasu mi zostalo, super

to siadaj z kawka ze mna:-)
jak wypje lece pryskac.potem sie szykowac i jak mala wstanie to na rower:-)

Witam :-)nie wiem czemu ale ostatnio dobrze mi sie spi :-D:szok: powiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy :szok: a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają
Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogole :szok::szok: kiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys :szok::szok::szok::szok::szok: kurs jazdy dodatkowe egzaminy :baffled: ale staram sie myslec pozytywnie
MIŁEGO DNIA :tak::-)
hehe za ta kase to bys miala kupione prawko i jescze by Ci zostało:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry