reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Maaaagda buon compleanno - szczesliwego Nowego Roku;-) a nie sorki, pomylka, 100 lat mialo byc z okazji urodzinek.

P.S. Jakies niesmiale podejzrenia albo objawy nie@ masz??

reklama
oxycort to antybiotyk, tak sobie to chyba nie bardzo nim można, zaniepokojona a ty może podejdź gdzieś do lekarza z tym...

Zajaczek poogladalam sobie na nk , alez Ty jestes fajna usmiechnieta kobita. Ja bardzo lubie wesole osoby ktore smieja sie czasem jak "glupi do sera"
:zawstydzona/y: no i pięknie, nie wiem czy się obrazić czy nie...;-) Dzięki za komplementy. Nie zawsze się ciesze tak bardzo:-)
Ty masz tak dużo pieknych zdjęć że sostawiłam sobie ogladanie ich wszystkich na inny dzień bo w pracy.... urwanie dupy.
jedne malują pieknie sciany:-), inne pisza ksiazki...a jeszcze inne tylko podziwaja-jak ja;-)
Ty jesteś od tego żeby siedzieć nic nie robić i pięknie wyglądać:-)
Nie bylo mnie raptem kilka godzin, a Wy juz 10 stron naprodukowalyscie??!!
CZY WAM SIE NUDZI???? :szok::szok::szok: ;-)
Czy Ty nas podglądasz???:-)

Ja bardzo lubie wesole osoby ktore smieja sie czasem jak "glupi do sera" ...
?

no tos nam Zajaczka podsumowała:-D:-):-D
masz racje-babeczka w deche i śmieszek na 102!

makaronka-Ty tu nie ściemniaj...wyślij nam choc zygzaczki, flaczki, krzyzyki na drogę...cos tam miec przeciez musisz!

A z badan: morfologia ogolna, mocz, moze toxo..., cytomegalie, na poczatek to powinno wystarczyc.

CZY WAM SIE NUDZI???? :szok::szok::szok: ;-)

tak jakby....:zawstydzona/y:
a wlasciwie to nie bo osoby inteligentne nigdy sie nie nudza...czasem tylko kontempluja rzeczywistosc.....bezefektownie :-p

Myszko(no wiem,wiem szczureczku :-D) ale mi chodziło o to,że ta cena to nie wysoka jak na ksiazke naprawdę :tak:

no to dziecko będzie mialo słabą dietkę...
Nie ...moim zdaniem-porownujac do cen ksiązek - 34 zeta jest w sam raz...tyle, ze kazdy spokojnie kupi i bedzie zadowolony:-)

Badaicko, naprawde Ci jedna kreseczka wychodzila jak bylas w ciazy z Paulinka?
No tak troche nam sie nudzi ;-)
I tak na serio,serio miałam 1 kreche na teście tydzień po spodziewanej @
G powiedział mi wtedy,że tak sie zdaża :szok:
Test robiłam 6.12 w mikołajki :baffled: a dzień przed Wigilią G potwierdił ciązę na usg dowcipnym,bo ten co byłam u niego tydzień wcześniej to nie miał takiej głowicy

Maaaagda buon compleanno - szczesliwego Nowego Roku;-) a nie sorki, pomylka, 100 lat mialo byc z okazji urodzinek.

P.S. Jakies niesmiale podejzrenia albo objawy nie@ masz??
GRAZIE Makaronka :-D
Ja @ mam miec miedzy niedziela a srodą dopiero :baffled:
na razie bola mnie lekko cycole i wysypało mnie na czole i dekoldzie tak poza tym to nic wiec moga to równiez byc objawy na @

I masz babo placek i tak źle i tak nie dobrze;-)
Pytałam dzisiaj jak się czujesz??

1-babo ma fasolke a nie placek:-D:-p:-D
czuje sie...jak ja się wlasciwie czuje?? hmmmm......niespelniona jakby troszke:-p
a na serio-spalam kilka godzin, wiec jest lepiej, masci odwalilam wiec mniej mnie muli, ale stresa mam dalej...to bb od rana to terapia "anty"...i kolanko mam prawie jak posladek..a uwierz mi-posladki to ja mam wieeeeelkie:zawstydzona/y:
boli cholera i mam dola, bo wierzylam ze bedzie lepiej...na 2 dni bylo i od przedwczoraj dupa blada...
zrezygnowalismy w wyjazdu na weekend do kornawalii przez to kolano i bedzie pasztet a nie weekend...kolejny, bo tydzien temu tulilam muszelke i mialam odlot bez uzywek:baffled:
tak sie czuje:-)
i jeszcze teraz chce mi sie siku...zeby bylo juz calkiem szczerze i na 100%:zawstydzona/y:

***Zajaczku...Ty wiesz co!;-)

zaniepokojona a ty może podejdź gdzieś do lekarza z tym...

uparta jest i nie pojdzie, juz ja od wczoraj wyganiam...bolerioza strasze, ale gdzie tam...nie pojdzie i juz....:wściekła/y:

Ty jesteś od tego żeby siedzieć nic nie robić

no do tego to fakt-mam talent:zawstydzona/y:

No wiedziałam że powinnam się obrazić:-):-)
e tam....lepiej tak :-) niz "półgębkiem":sorry2:

reklama
Do góry