reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Zajaczek poogladalam sobie na nk , alez Ty jestes fajna usmiechnieta kobita. Ja bardzo lubie wesole osoby ktore smieja sie czasem jak "glupi do sera"

Ty masz tak dużo pieknych zdjęć że sostawiłam sobie ogladanie ich wszystkich na inny dzień bo w pracy.... urwanie dupy.
Ty jesteś od tego żeby siedzieć nic nie robić i pięknie wyglądać:-)jedne malują pieknie sciany:-), inne pisza ksiazki...a jeszcze inne tylko podziwaja-jak ja;-)
Czy Ty nas podglądasz???:-)Nie bylo mnie raptem kilka godzin, a Wy juz 10 stron naprodukowalyscie??!!
CZY WAM SIE NUDZI????;-)
w.kropeczka
Ja bardzo lubie wesole osoby ktore smieja sie czasem jak "glupi do sera" ...
?
no tos nam Zajaczka podsumowała

masz racje-babeczka w deche i śmieszek na 102!
makaronka-Ty tu nie ściemniaj...wyślij nam choc zygzaczki, flaczki, krzyzyki na drogę...cos tam miec przeciez musisz!
A z badan: morfologia ogolna, mocz, moze toxo..., cytomegalie, na poczatek to powinno wystarczyc.
CZY WAM SIE NUDZI????;-)
tak jakby....

a wlasciwie to nie bo osoby inteligentne nigdy sie nie nudza...czasem tylko kontempluja rzeczywistosc.....bezefektownie

Myszko(no wiem,wiem szczureczku) ale mi chodziło o to,że ta cena to nie wysoka jak na ksiazke naprawdę
![]()
no to dziecko będzie mialo słabą dietkę...
Nie ...moim zdaniem-porownujac do cen ksiązek - 34 zeta jest w sam raz...tyle, ze kazdy spokojnie kupi i bedzie zadowolony:-)
Zajączek81
No wiedziałam że powinnam się obrazić:-):-)no tos nam Zajaczka podsumowała:-)
masz racje-babeczka w deche i śmieszek na 102!
badaicka
Paulusia i Filipek
No tak troche nam sie nudzi ;-)Badaicko, naprawde Ci jedna kreseczka wychodzila jak bylas w ciazy z Paulinka?
I tak na serio,serio miałam 1 kreche na teście tydzień po spodziewanej @
G powiedział mi wtedy,że tak sie zdaża

Test robiłam 6.12 w mikołajki

GRAZIE MakaronkaMaaaagda buon compleanno - szczesliwego Nowego Roku;-) a nie sorki, pomylka, 100 lat mialo byc z okazji urodzinek.
P.S. Jakies niesmiale podejzrenia albo objawy nie@ masz??

Ja @ mam miec miedzy niedziela a srodą dopiero

na razie bola mnie lekko cycole i wysypało mnie na czole i dekoldzie tak poza tym to nic wiec moga to równiez byc objawy na @
Betka85
dziewczynki nawet nie wiesz jak mi miło ze tak sie o mnie martwicie 
jak narazie to z tych 3 opuchlizn to mi jedna taka duza została to moze i to mi troche sklęśnie po tej maści i oczywiscie pije wapno i claritine na uczulenie od antybiotyku to i na to zadziała przy okazji

jak narazie to z tych 3 opuchlizn to mi jedna taka duza została to moze i to mi troche sklęśnie po tej maści i oczywiscie pije wapno i claritine na uczulenie od antybiotyku to i na to zadziała przy okazji
badaicka
Paulusia i Filipek
Skoro tak mówisz to tak jest.Niech idzie w swiat jak ciepłe bułeczkino to dziecko będzie mialo słabą dietkę...
Nie ...moim zdaniem-porownujac do cen ksiązek - 34 zeta jest w sam raz...tyle, ze kazdy spokojnie kupi i bedzie zadowolony:-)

Ide kończyc ten tort w końcu

w.kropeczka
I masz babo placek i tak źle i tak nie dobrze;-)
Pytałam dzisiaj jak się czujesz??
1-babo ma fasolke a nie placek

czuje sie...jak ja się wlasciwie czuje?? hmmmm......niespelniona jakby troszke

a na serio-spalam kilka godzin, wiec jest lepiej, masci odwalilam wiec mniej mnie muli, ale stresa mam dalej...to bb od rana to terapia "anty"...i kolanko mam prawie jak posladek..a uwierz mi-posladki to ja mam wieeeeelkie

boli cholera i mam dola, bo wierzylam ze bedzie lepiej...na 2 dni bylo i od przedwczoraj dupa blada...
zrezygnowalismy w wyjazdu na weekend do kornawalii przez to kolano i bedzie pasztet a nie weekend...kolejny, bo tydzien temu tulilam muszelke i mialam odlot bez uzywek

tak sie czuje:-)
i jeszcze teraz chce mi sie siku...zeby bylo juz calkiem szczerze i na 100%

***Zajaczku...Ty wiesz co!;-)
zaniepokojona a ty może podejdź gdzieś do lekarza z tym...
uparta jest i nie pojdzie, juz ja od wczoraj wyganiam...bolerioza strasze, ale gdzie tam...nie pojdzie i juz....

Ty jesteś od tego żeby siedzieć nic nie robić
no do tego to fakt-mam talent

e tam....lepiej tak :-) niz "półgębkiem"No wiedziałam że powinnam się obrazić:-):-)

reklama
Podziel się: