Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
6 listopad a Ty??co roku....
a ktory ty rocznik?87? kiedy geburgstag?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 listopad a Ty??co roku....
6 listopad a Ty??
6 listopad a Ty??
ale wam zazdroszcze, jakie jestescie mlodziutkie mamusie23 wrzesien;-)
to ty jeszcze mlodsza mamcia odemnie;-)
ale wam zazdroszcze, jakie jestescie mlodziutkie mamusie![]()
Ja chyba jestem najmlodsza na grudniowkach23 wrzesien;-)
No ja tez sie czasami tak czujeja tez sie ciesze bo chcialam byc mloda mamcia z racji tego ze tate stracilam jak mialam niecale 20 lat:-(
ale czasami uwazam sie za guwniare i tak nie raz glupio mi przy was![]()
Ja chyba jestem najmlodsza na grudniowkach)
No ja tez sie czasami tak czujeA moja mama jest babcia w wieku 38 lat, ciekawe kiedy Oskar zrobi ja prababcia hihi
ja tez sie ciesze bo chcialam byc mloda mamcia z racji tego ze tate stracilam jak mialam niecale 20 lat:-(
ale czasami uwazam sie za guwniare i tak nie raz glupio mi przy was![]()
no wiesz teraz w 15 lat juz zostaja rodzicami no to masz szance zostac babcia w 36 latJa chyba jestem najmlodsza na grudniowkach)
No ja tez sie czasami tak czujeA moja mama jest babcia w wieku 38 lat, ciekawe kiedy Oskar zrobi ja prababcia hihi
co roku....
6 listopad a Ty??
O matko dziewczyny toż Wy jesteście tylko dwa lata starsze od mojego o sześc lat młodszego brata23 wrzesien;-)
Pocieszę Cie kochana że najmłodsza nie jesteś bo z tego co kojarzę to młodsze są napewno Blackwizard, Ania i MarzycielkaJa chyba jestem najmlodsza na grudniowkach)
O matko dziewczyny toż Wy jesteście tylko dwa lata starsze od mojego o sześc lat młodszego brata
zes skomplikowala
Pocieszę Cie kochana że najmłodsza nie jesteś bo z tego co kojarzę to młodsze są napewno Blackwizard, Ania i MarzycielkaA co do bycia babcią to mam znajomą która została babcią w wieku 32 lat a jej matka prababcią w wieku 47