reklama
Musiałam przeoczyć - przepraszamstaranka sa pelna para wczoraj zaczelismy maraton...ale odlozylismy decyzje o zabiegu..chce porobic badanka,hormony bo nigdy tego nie robilam...i chce pomonitorowac swoj cykl,zobaczyc jak tam moje pecherze i czy w ogole pekaja same,no i chcemy powtorzyc badanka plemniczkow..takze taki jest plan!

ale plan niczego sobie - i byc może IUi nie będzie potrzebne

Dzeni - Ty masz odpoczywac a nie szlaki przecierać - w Twoim stanie Jaśnie Wielmożna Ci chyba wybaczy:-)a ja oczywiscie jako ostatnia sie witam.................wiec witam.....
melduje......szlaki przetarte i czyste....Hanki nigdzie nie widzialam
a ja oczywiscie jako ostatnia sie witam.................wiec witam.....
melduje......szlaki przetarte i czyste....Hanki nigdzie nie widzialam
hej dzeni! wlansie tez mialam sie pytac o Hanke!
no ale jak Ty jej nie widzialas to pierun wie gdzie ona jest!
badaicka
Paulusia i Filipek
No nic kochana przyjdzie mi chyba żyć z ta dolegliwosciatak - ja Cię rozumiem - i moja droga - dla nas już ratunku nie ma;-)
z tego wszystkiego zapomniałąm Wam napisać, że mój M ma urlop od poniedziałku i...właśnie wróciliśmy od lekarza - ma anginę

Na angine moja lekarka kazała mi jesć takie lekko roztopione lody jak tylko nie bedę miała temperatury i zawsze pomagało

wiesz...ktos czasem musi popracowac......a tam apropo......to sie zastanawiam czy ja naprawde jestem w ciazy......troche do południa gdzies tam w brzuchu zabolało a pozatym nic.....zupełnie nic.......no moze dziwnie mi sie uczy swieca jak widze owoce.....Musiałam przeoczyć - przepraszam
ale plan niczego sobie - i byc może IUi nie będzie potrzebne
Dzeni - Ty masz odpoczywac a nie szlaki przecierać - w Twoim stanie Jaśnie Wielmożna Ci chyba wybaczy:-)
passingby
Fanka BB :)
Po pierwsze - wyszłam z psem na 2 godziny a tu tylko 4 strony

:-)
- z czego dwie o tym dlaczego jest tak cicho 

Po drugie - moja gin bardzo się cieszy że spadłam z wagi bo to była głównie woda - dała mi taki specyfik bo już bardzo puchłam - do tego nie jem cukru a to też dużo hmmm odejmuje ;-)
malutka zdrowa i fika
Po trzecie - głodnemu chleb na myśli - Kanka ty w ciąży i ja w ciąży i też o tym smirnoffie głównie pomyślałam
:-)
MIłe nocy kochane - my idziemy się oddalić

Po drugie - moja gin bardzo się cieszy że spadłam z wagi bo to była głównie woda - dała mi taki specyfik bo już bardzo puchłam - do tego nie jem cukru a to też dużo hmmm odejmuje ;-)

Po trzecie - głodnemu chleb na myśli - Kanka ty w ciąży i ja w ciąży i też o tym smirnoffie głównie pomyślałam

MIłe nocy kochane - my idziemy się oddalić

Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Hej Kochane!!Witam sie po urlopiku :-):-):-)

Tak jak obiecalam,jestem spalona (moze nie na heban,bo przy moim M,ktory ma ciemna karnacje i opala sie w blyskawicznym tempie,wiem jak naprawde powinien wygladac heban),no i nie wrocilam zaplodniona
ale to dlatego,ze owu jeszcze nie bylo,bedzie na dniach,wiec pracujemy nad tym 
Zza krzakow podaczas wakacji (jestem szurnieta,bo nawet na wakacjach czytalam ile sie dalo przez iPlusa,ktory ledwie dychal)wyczytalam,ze Makaronka i Madzia przeszly do dwupaku.GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!
Doczytalam tylko do akcji Zajaczka,ktory trafil do szpitala.
Sloneczko przytulam Cie mocno,napewno bardzo to przezylas,mam nadzieje,ze juz niedlugo bedziesz mogla sie cieszyc pelnia szczescia!!Buziaczki szczegolne dla Ciebie!!
A co poza tym sie dzialo??Ktos moze strescic??

Tak jak obiecalam,jestem spalona (moze nie na heban,bo przy moim M,ktory ma ciemna karnacje i opala sie w blyskawicznym tempie,wiem jak naprawde powinien wygladac heban),no i nie wrocilam zaplodniona

Zza krzakow podaczas wakacji (jestem szurnieta,bo nawet na wakacjach czytalam ile sie dalo przez iPlusa,ktory ledwie dychal)wyczytalam,ze Makaronka i Madzia przeszly do dwupaku.GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!
Doczytalam tylko do akcji Zajaczka,ktory trafil do szpitala.
Sloneczko przytulam Cie mocno,napewno bardzo to przezylas,mam nadzieje,ze juz niedlugo bedziesz mogla sie cieszyc pelnia szczescia!!Buziaczki szczegolne dla Ciebie!!
A co poza tym sie dzialo??Ktos moze strescic??
Passingby - to dobrze - możemy spać spokojnie;-)
dobrej nocy
Dzeni - już niedługo pójdziesz do lekarza to sie sama przekonasz - że w środku siedzi "obcy":-);-)
Magda - dostał jakiś antybiotyk i ma mu przejść
natomiast lekarka powiedziała, żeby nie pić wody mineralnej tylko przegotowaną, bo podobno dużo ludzi ma coś z jelitami właśnie od niegotowanej wody mineralnej
ja też uciekam - słodkich snów
dobrej nocy
Dzeni - już niedługo pójdziesz do lekarza to sie sama przekonasz - że w środku siedzi "obcy":-);-)
Magda - dostał jakiś antybiotyk i ma mu przejść
natomiast lekarka powiedziała, żeby nie pić wody mineralnej tylko przegotowaną, bo podobno dużo ludzi ma coś z jelitami właśnie od niegotowanej wody mineralnej

ja też uciekam - słodkich snów

badaicka
Paulusia i Filipek
Ja tez ide sie przytulic do mezusia.BUZIAKI.pa
reklama
Witaj Szafirku:-)
W sumie to co najważniejsze to wiesz
Bernadka i OlaPM się farbowały, obcinały i nie dały zdjęć
Badaicka ma dziś urodziny
Niunia pogoniła lafiryndę
Passingby chudnie
Dzeni szlaki Hannie przeciera na trasie
Hanka po IUI - stawiamy na bliźniaki lub trojaczki
Kaprycha, Martynka, Lolitka prawie zawsze w krzakach
Romka w poniedziałek wraca do Polski
Kropeczka znowu ma sensacje kolanowe (bo po drodze miała jelitowe)
więcej nie pamiętam - przykro mi:-(
ale to znak, że wszystko w porządku u pozostałych
W sumie to co najważniejsze to wiesz

Bernadka i OlaPM się farbowały, obcinały i nie dały zdjęć
Badaicka ma dziś urodziny
Niunia pogoniła lafiryndę
Passingby chudnie
Dzeni szlaki Hannie przeciera na trasie
Hanka po IUI - stawiamy na bliźniaki lub trojaczki
Kaprycha, Martynka, Lolitka prawie zawsze w krzakach
Romka w poniedziałek wraca do Polski
Kropeczka znowu ma sensacje kolanowe (bo po drodze miała jelitowe)
więcej nie pamiętam - przykro mi:-(
ale to znak, że wszystko w porządku u pozostałych
Podziel się: