reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wczoraj szukalam misiakow dla Lulitki i zobaczcie co znalazlam, ;-) takie slodkie, przez jakis czas zbieralam miski

Załączniki

• Teddy-Fetal-Development.jpg
    Teddy-Fetal-Development.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 48
a ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał

Załączniki

• Zdjęcia-marcel.jpg
    Zdjęcia-marcel.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 52
  • marcel.jpg
    marcel.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 49
no i teraz to dopiero sie wkurzyła...........lafirynda mojego exela wstawiła zdjecie na nk......ale to nic...........niedługo rodzi,ponoc ma byc dziewczyna......i wiecie co..........normalnie szlak mnie trafi........da jej na imie zuzia..........a to imie mam juz upatrzone od lat dla mojej corci.......

Jakby kto był zainteresowany to żyję..

Dziś pierwszy dzień na Duphastonie i lekach na zapalenie..ponad 10 dni bez kochania się...Endo z wtorku 13,6mm - podobno raczej nie fasolka..Piękne pęcherze w jajniku...w poniedziałek usg piersi.

Pozdrawiam - Dobranoc

Jakby kto był zainteresowany to żyję..

Dziś pierwszy dzień na Duphastonie i lekach na zapalenie..ponad 10 dni bez kochania się...Endo z wtorku 13,6mm - podobno raczej nie fasolka..Piękne pęcherze w jajniku...w poniedziałek usg piersi.

Pozdrawiam - Dobranoc
hihihi.........a co to jest 10 dni.......umnie wlasnie dzisiaj mija 4 tygodnie

a ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał
ooooooooooo ale ty zdolniach, ja to takie malensta wyszywalam a to to WIELKIE SUPER dzielo
no i teraz to dopiero sie wkurzyła...........lafirynda mojego exela wstawiła zdjecie na nk......ale to nic...........niedługo rodzi,ponoc ma byc dziewczyna......i wiecie co..........normalnie szlak mnie trafi........da jej na imie zuzia..........a to imie mam juz upatrzone od lat dla mojej corci.......

glupia cipa :wściekła/y: dzitka znajdziesz ladniejsz imie, a moze je sie chlopak urodzi ;-)

reklama
ooooooooooo ale ty zdolniach, ja to takie malensta wyszywalam a to to WIELKIE SUPER dzielo
.

glupia cipa :wściekła/y: dzitka znajdziesz ladniejsz imie, a moze je sie chlopak urodzi ;-)
to jest jedna z wielu moich prac...czesc pooddawałam,czesc lezy w szufladzie a czesc wisi na scianie.........to w ramach relaksu i zeby nie myslec za duzo.........

oby jednak miała chłopaka.........bo zatłuke............jakos zuzia mie sie od wieków podoba.....chyba od czasów tej piosenki zuzia lalka nie duza..........i niezmienie planów chocby nawet.........szmata jedna...........kiedys miałam na nk zdjecie i tam pisało zezuzia i julka..........a ze julka to moja była tesciowa no to sie odegrała sucz jedna

Ostatnia edycja:
Do góry