reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Lolitko a jak tam z tym urlopeem w tej klinice? Naprawdę nie da sie nic przyśpieszyć?Wogóle czemu wyznaczali Wam termin skoro wiedzieli,że będzie zamkniete :wściekła/y:

No koncza urlop 11go sierpnia. Mamy zamiar tam jechac 11go sie i sie poklocic :-D
Nie wiem czy to cos da, szanse nikle - ale zobaczymy. Jak beda chcieli - to sie da, bo miedzy 11 a moja malpa jest 2 tygodnie. I to na ludkzi rozum wystarcza na "administracje" i zrobienie mojemu biopsji.... ale wiecie jak to jest ze sluzba zdrowia - konowalami jednymi. Jak ktos wykaze dobra wole - to moze jest mala nadzieja, ale sie nie ludze

A co to za kawkowanie z rańca??:-) Ja juz po kawce zaraz musze cos zjesć bo się żołądek odzywa.....
Bernardko bądź twarda!! ;-)
O kochana to najpierw sie je sniadanko a dopiero później razem z nami wypija się kawusię :tak::laugh2:

No koncza urlop 11go sierpnia. Mamy zamiar tam jechac 11go sie i sie poklocic :-D
Nie wiem czy to cos da, szanse nikle - ale zobaczymy. Jak beda chcieli - to sie da, bo miedzy 11 a moja malpa jest 2 tygodnie. I to na ludkzi rozum wystarcza na "administracje" i zrobienie mojemu biopsji.... ale wiecie jak to jest ze sluzba zdrowia - konowalami jednymi. Jak ktos wykaze dobra wole - to moze jest mala nadzieja, ale sie nie ludze
Oj to moze jednak sie uda szybciej.To ja mocno trzymam kciuki zebyście wśród tych konowałów trafili na 1 normalnego człowieka

A co to za kawkowanie z rańca??:-) Ja juz po kawce zaraz musze cos zjesć bo się żołądek odzywa.....
Bernardko bądź twarda!! ;-)
taka kawa na pusty żołądek to bardzo nie zdrowo Marzenko:tak:
jestem twarda jak narazie bo M śpi a jak wstanie to pewnie sie wkurzę jeszcze bardziej i wtedy to już nie popuszczę
a z tych nerwów to mnie tak głowa boli ze :szok::szok: i żołądek muli strasznie

O kochana to najpierw sie je sniadanko a dopiero później razem z nami wypija się kawusię :tak::laugh2:

jestem twarda jak narazie bo M śpi a jak wstanie to pewnie sie wkurzę jeszcze bardziej i wtedy to już nie popuszczę
Oj bo ja dzis wczesniej wstalam i wogole mi sie jesc nie chcialo a na kawke mialam ochote i dopiero teraz mi sie zoladek odzywa:sorry2:

Bernardko nie denerwuj sie, nie widzi ze jestes na luzie i masz go w du.....:tak: niech nie widzi twojego zdenerwowania, niech nie ma satysfakcji ze ci przykrosc robi... zachowuj sie co najmniej szczesliwe z totalna ignorancja dla niego:tak:

reklama
Jeśli juz zdecydowałaś się z nim nie rozmawiac to odzywaj sie tylko słózbowo a tak to staraj sie traktować go jak powietrze :baffled: moze to zadziała-nie wiem bo sama nigdy nie miałam tzw cichych dni
Choć jak już pisałam jeśli to charakter mojego M to jak zobaczy że z nim nie gadasz to zabierze sie i gdzies sobie pójdzie znajdzie sobie jakię zajecie albo pójdzie spać :baffled:

Do góry