lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
mniamiiii:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lolitko a jak tam z tym urlopeem w tej klinice? Naprawdę nie da sie nic przyśpieszyć?Wogóle czemu wyznaczali Wam termin skoro wiedzieli,że będzie zamknietemniamiiii:-):-)
Lolitko a jak tam z tym urlopeem w tej klinice? Naprawdę nie da sie nic przyśpieszyć?Wogóle czemu wyznaczali Wam termin skoro wiedzieli,że będzie zamkniete![]()
O kochana to najpierw sie je sniadanko a dopiero później razem z nami wypija się kawusięA co to za kawkowanie z rańca??:-) Ja juz po kawce zaraz musze cos zjesć bo się żołądek odzywa.....
Bernardko bądź twarda!! ;-)
Oj to moze jednak sie uda szybciej.To ja mocno trzymam kciuki zebyście wśród tych konowałów trafili na 1 normalnego człowiekaNo koncza urlop 11go sierpnia. Mamy zamiar tam jechac 11go sie i sie poklocic
Nie wiem czy to cos da, szanse nikle - ale zobaczymy. Jak beda chcieli - to sie da, bo miedzy 11 a moja malpa jest 2 tygodnie. I to na ludkzi rozum wystarcza na "administracje" i zrobienie mojemu biopsji.... ale wiecie jak to jest ze sluzba zdrowia - konowalami jednymi. Jak ktos wykaze dobra wole - to moze jest mala nadzieja, ale sie nie ludze
taka kawa na pusty żołądek to bardzo nie zdrowo MarzenkoA co to za kawkowanie z rańca??:-) Ja juz po kawce zaraz musze cos zjesć bo się żołądek odzywa.....
Bernardko bądź twarda!! ;-)
O kochana to najpierw sie je sniadanko a dopiero później razem z nami wypija się kawusię![]()
Oj bo ja dzis wczesniej wstalam i wogole mi sie jesc nie chcialo a na kawke mialam ochote i dopiero teraz mi sie zoladek odzywataka kawa na pusty żołądek to bardzo nie zdrowo Marzenko
jestem twarda jak narazie bo M śpi a jak wstanie to pewnie sie wkurzę jeszcze bardziej i wtedy to już nie popuszczę
a z tych nerwów to mnie tak głowa boli zei żołądek muli strasznie
Jeśli juz zdecydowałaś się z nim nie rozmawiac to odzywaj sie tylko słózbowo a tak to staraj sie traktować go jak powietrzetaka kawa na pusty żołądek to bardzo nie zdrowo Marzenko
jestem twarda jak narazie bo M śpi a jak wstanie to pewnie sie wkurzę jeszcze bardziej i wtedy to już nie popuszczę
a z tych nerwów to mnie tak głowa boli zei żołądek muli strasznie