mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ale cisza tutaj
dopiero teraz pogoda sie zrobila nadajaca sie do wyjscia do ogrodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale cisza tutaj
Jedyny feler to przejedzenie, jakie się ma po obiedzie złożonym z 5 kg gęsi + nadzienie i ciasta... Na szczęście mam z głowy obiad na kilka dni naprzód, bo jakieś 4-5 kilo zwierza jeszcze zostało ;-)No Kobito, nad czym Ty się zastanawiasz, pewnie masz mały brzuch i apetyczna laska poprostu z Ciebie :-)Ach jednak przeczytałam:-):-)
Co do atrakcyjności w ciąży to dziś coś usłyszałam ale nie wiem czy to jako komplement potraktować:-)
Na basenie kolega zapytał się mojego M czy już mamy to drugie dziecko:-) A on mu czy jest głupi i nie widzi jaki mam brzuch!!! A on że wcale nie widać!!! To nie wiem czy mam mały brzuch w ciąży czy niby wielki mi po porodzie został:-):-):-)

I jak, zabrał czy nie? :-)a mnie maz nie chce zabrac na gofry bo mowi ze goraco ... ale na lody z duza iloscia owocow i bitej smietany tez sie zgodze![]()

)kopciuszku - jakie złe dni? Co się dzieje? Nie smutaj się ...
Długa i smutna historia ale nic zlego sie ze mna nie dzieje,po prostu mam zle dni i tyle:-(

Pamiętaj że jest też wątek zamknięty jakbyś nie chciała tutaj pisać. Ogólnie, to pamiętaj że wszystkie jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz się wypłakać i wyżalić. ;-)

Ok, nie będę z Ciebie wyciągać, jak będziesz chciała to napiszesz.Pamiętaj że jest też wątek zamknięty jakbyś nie chciała tutaj pisać. Ogólnie, to pamiętaj że wszystkie jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz się wypłakać i wyżalić. ;-)
A wogóle to po każdej burzy wychodzi Słońce - mam nadzieję że złe dni szybko miną![]()
Jutro będzie lepiej. Trzymaj się cieplutko.