mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ale cisza tutaj
dopiero teraz pogoda sie zrobila nadajaca sie do wyjscia do ogrodu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale cisza tutaj
Jedyny feler to przejedzenie, jakie się ma po obiedzie złożonym z 5 kg gęsi + nadzienie i ciasta... Na szczęście mam z głowy obiad na kilka dni naprzód, bo jakieś 4-5 kilo zwierza jeszcze zostało ;-)No Kobito, nad czym Ty się zastanawiasz, pewnie masz mały brzuch i apetyczna laska poprostu z Ciebie :-)Ach jednak przeczytałam:-):-)
Co do atrakcyjności w ciąży to dziś coś usłyszałam ale nie wiem czy to jako komplement potraktować:-)
Na basenie kolega zapytał się mojego M czy już mamy to drugie dziecko:-) A on mu czy jest głupi i nie widzi jaki mam brzuch!!! A on że wcale nie widać!!! To nie wiem czy mam mały brzuch w ciąży czy niby wielki mi po porodzie został:-):-):-)

I jak, zabrał czy nie? :-)a mnie maz nie chce zabrac na gofry bo mowi ze goraco ... ale na lody z duza iloscia owocow i bitej smietany tez sie zgodze![]()

)kopciuszku - jakie złe dni? Co się dzieje? Nie smutaj się ...
Długa i smutna historia ale nic zlego sie ze mna nie dzieje,po prostu mam zle dni i tyle:-(

Pamiętaj że jest też wątek zamknięty jakbyś nie chciała tutaj pisać. Ogólnie, to pamiętaj że wszystkie jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz się wypłakać i wyżalić. ;-)

Ok, nie będę z Ciebie wyciągać, jak będziesz chciała to napiszesz.Pamiętaj że jest też wątek zamknięty jakbyś nie chciała tutaj pisać. Ogólnie, to pamiętaj że wszystkie jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz się wypłakać i wyżalić. ;-)
A wogóle to po każdej burzy wychodzi Słońce - mam nadzieję że złe dni szybko miną![]()
Jutro będzie lepiej. Trzymaj się cieplutko.