• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Witam!
skwar okropny u nas! zdycham prawie.
wakacjujemy wszyscy u moich rodzicow. dzisiaj robimy impreze z siostrzyczka blizniaczka, swietujemy wspolne od kilku juz lat urodziny!

jest jeden minus niestety nigdy chyba nie zdolam nadrobic zaleglosci od czwartku!

milego dnia!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) Spełnienia marzeń
A jakie jestescie bliźniaczki? Jendo czy dwu jajowe? Mamusia ubierała Was tak samo? :> Bo ja swoich blizniaczkóe chyba raczej nie bede ubierala tak samo, ewentualnie podobnie ale w innych kolorach

reklama
Tunia - Wszystkiego Najlepszego dla Was w takim razie.

Co do jedzonka, to ja pożarłam miseczkę lodów wiśniowych (nigdy nie lubiłam wiśni) a na obiadek GOŁĄBKI - ale mi ślinkaaa leci.

Witam!
skwar okropny u nas! zdycham prawie.
wakacjujemy wszyscy u moich rodzicow. dzisiaj robimy impreze z siostrzyczka blizniaczka, swietujemy wspolne od kilku juz lat urodziny!

jest jeden minus niestety nigdy chyba nie zdolam nadrobic zaleglosci od czwartku!

milego dnia!

odemnie tez najlepsze zyczenia :D
dokladnie dzis masz urodzinki ??

dziekuje bardzo za zyczenia
jestesmy jednojajowe, identyczne jak krople wody, urodzone po terminie waga urodzeniowa solidna po 2.5kg. mialysmy ubrania roznie i tak i tak.

Ostatnia edycja:
Tunia wszystkiego naj naj:-):-):-)
Nie nadrabiam na razie zaległości z dzisiejszego dnia bo dopiero co wróciliśmy:-) Boże pierwszy raz w tym roku byłam nad wodą;-) A jeśli dokładnie liczyć to w zeszłym roku nie byłam ani razu bo jakoś się bałam z małą jak miała tylko 8 miesięcy:zawstydzona/y:
Oczywiście brzuszek miałam pięknie zakryty ale reszta pięknie opalona:-):-):-) Może wieczorkiem zajrzę bo aż szkoda w domu siedzieć i idziemy na piwko!!! Dla mnie oczywiście bezalkocholowe:-)

Ach jednak przeczytałam:-):-)
Co do atrakcyjności w ciąży to dziś coś usłyszałam ale nie wiem czy to jako komplement potraktować:-)
Na basenie kolega zapytał się mojego M czy już mamy to drugie dziecko:-) A on mu czy jest głupi i nie widzi jaki mam brzuch!!! A on że wcale nie widać!!! To nie wiem czy mam mały brzuch w ciąży czy niby wielki mi po porodzie został:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry