Pauluś89
Grudzień 2009
Nie jeszcze nie ale obecnie pod Kruszwicą jestem i czasem Przyjezierze nawiedzę;-) a to Ty też z tych okolic?:-):-):-) A Ty koleżanko to na tężnie do Solanek śmigaj ;-) Chyba że Ci się znudziły.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jeszcze nie ale obecnie pod Kruszwicą jestem i czasem Przyjezierze nawiedzę;-) a to Ty też z tych okolic?:-):-):-) A Ty koleżanko to na tężnie do Solanek śmigaj ;-) Chyba że Ci się znudziły.

Nie jeszcze nie ale obecnie pod Kruszwicą jestem i czasem Przyjezierze nawiedzę;-) a to Ty też z tych okolic?![]()
Troszkę się pozmieniało a szczególnie w Przyju na gorsze bo wody coraz mniej i pewnie całkiem to jezioro zniknie niedługo:-(Acha, ja nie z tych okolic. Ale Ojciec kujawiak i w Inie mam babcie. Jak byłam młodsza to w wakacje właśnie kąpać się to do Przyja, zwiedzać do Kruszwicy. A teraz rzadko bywam.
Troszkę się pozmieniało a szczególnie w Przyju na gorsze bo wody coraz mniej i pewnie całkiem to jezioro zniknie niedługo:-(
Taka bakteria Escherichia coli moze byc w wodzie w tych jeziorkach, ale kapielisko jesli jest dopuszczone do uzytku to powinno zawierac niskie miano coli, bo to bada sanepid czy ktos tam. W ogole te bakterie pochodzą ze tak powiem z kupki i z dupki. My tzn ludzie mamy je w jelicie grubym i w odbycie, dlatego zrodlem zakazenia moze byc seks analny, gdzy ze tak powiem bezposrednio przeniesiemy te bakteria z dupki do pipki, moza tez byc podcieranie sie w nieodpowiednim kietunku od tyłu do przodu, albo jesli woda jest zanieczyszczona fekaliami. Wiec zrodel zakazenia jest kilka, a w wodzie te bakterie sa z pewnoscia, wiec warto zabezpieczyc sie tymi rzeczami co wymienilas, bralam kiedys te tabletki z zurawiny i wlasnie z tego co pamietam one utrudniaja bakteria E.coli adhezje do blony sluzowej dróg moczowych, weic jak najbardziej sa wskazane no i lactovaginal tez do przywrócenia kwansego pHRzuce nowy temat skoro ktoś jest to może pomożecie. Chce w przyszłym tygodniu jechać na parę dni na Mazurki. Ale mam taką akcję że 2 lata z rzędu po powrocie z Mazur miałam w moczu bakterię e-coli. Nie wiem czy to na bank stamtąd ale chciałabym się jakoś zabezpieczyć. I właśnie: gdzieś tam czytałam żeby się zakwasić; herbatki z cytryną. Co jeszcze? Żurawina? Urosept chyba można brać, tak? I któraś gdzieś kiedyś pisała o lactovaginalu czy jakoś tak? To też tak zapobiegawczo można?
No w ciązy to lepiej za długich podróży nie robić nie ?Oj, to niedobrze. Kurcze, tam to już wieeeki nie byłam. W Inie to jakoś w zeszłym roku a w tym chyba nie dotre.
wiesz tez sie czuje coraz grubsza.... jak zawsze wazylam niecale 50 kg to teraz jak mam prawie 55 czuje sie jak słoń, czuje ze zgrubły mi udaaa i pulirki, i cycuszki wreszcie urosły z B na C, ale puki co jeszcze nie czuje sie nieatrakcyjna
Załamuje mnie to wszystko powoli. Czuję się gruba, nieatrakcyjna, ciuchy ciążowe mnie męczą tak jak pogoda na dworze (wszystkie są rozszerzane na biodrach i wyglądam jak alladyn z wieklą pupką-jak ja bym chciała szpilki założyć!!!
Też macie takie niskie poczucie wartości?:-(
No w ciązy to lepiej za długich podróży nie robić nie ?
Mi się wydaje że ja jakoś mega podatna na to świństwo jestem. Seks analny nie wchodzi w grę, zły kierunek też. Co do zanieczyszczenia wody fekaliami to nie wiem, wielu ludzi tam nie ma, to raczej spokojna miejscówka ale cholera wie. W każdym razie dwa razy to miałam i antybiotyk na szczęście szybko pomógł. No ale teraz lipa z antybiotykiem. Zostaje profilaktyka. ;-)Taka bakteria Escherichia coli moze byc w wodzie w tych jeziorkach, ale kapielisko jesli jest dopuszczone do uzytku to powinno zawierac niskie miano coli, bo to bada sanepid czy ktos tam. W ogole te bakterie pochodzą ze tak powiem z kupki i z dupki. My tzn ludzie mamy je w jelicie grubym i w odbycie, dlatego zrodlem zakazenia moze byc seks analny, gdzy ze tak powiem bezposrednio przeniesiemy te bakteria z dupki do pipki, moza tez byc podcieranie sie w nieodpowiednim kietunku od tyłu do przodu, albo jesli woda jest zanieczyszczona fekaliami. Wiec zrodel zakazenia jest kilka, a w wodzie te bakterie sa z pewnoscia, wiec warto zabezpieczyc sie tymi rzeczami co wymienilas, bralam kiedys te tabletki z zurawiny i wlasnie z tego co pamietam one utrudniaja bakteria E.coli adhezje do blony sluzowej dróg moczowych, weic jak najbardziej sa wskazane no i lactovaginal tez do przywrócenia kwansego pH
Ja też zawsze ważyłam niecałe 50 a teraz przy wzroście 176 i wadze 56 czuję się jak słonica:-(nie mogę się przyzwyczaić do tego wszystkiego. Cycuszki też urosły z b na c. Ale pociesze się że ja mam tylko jedno maleństwo w brzuchu i nie rozrosnę się jak trójpaki:-)