reklama

Grudzień 2009

Pauluś jakby na to nie patrzeć jest między nami miesiąc różnicy. A mój bezmózgowiec nazwał mnie ostatnio świnką Pigi:szok: i to mam mnie dowartościować??????????????????????????????????????????

reklama
Co do ciuchów to chyodzi o to,że ja w prawie każdych spodniach wyglądam źle dlatego,że jestem szczepła w tyłu i każde spodnie mnie tak zniekształcają,że szok.

Jeśli wybierzemy się w jakąś podróż to ja i tak wolę kierować niż siedzieć z boku bo jak prowadzę to skupiam się na jeździe i czas mi szybciej leci a do tego lepiej znoszę drogę:tak:

Natalka- ja długo szukałam odpowiednich spodni bo też tak mialam że w tyłku były za duże. Zresztą nawet jak nie byłam w ciąży to był to odwieczy problem. Bo tyłka nigdy nie miałam (szczupak ze mnie) a nogi takie długie że nogawki zawsze za krótkie. ;-)

A co do podróży to ja też wolę prowadzić ale u Nas jest konflikt bo oboje lubimy prowadzić i wkońcu Ja ustępuje.

reklama
Dzisiaj zakładam spódnicę:tak:
tylko mam blade nogi jak córka młynarza:-D

I to mi się podoba - super podejście. A na nogi blade to chyba jakiś konkurs rozpiszemy bo co i rusz któraś pisze że ma białe. :-D:-D:-D

Pauluś - Twój brzuszek wcale nie taki mały - mój jest mniejszy :tak:

A co do neandertalczyków i kermitów to obawiam się że nie podziała. Bo my się przejmujemy takimi docinkami ale oni mają to w duuu.... . Mój się jest tylko w stanie obrazić jak mu przygadam że się spasł (a ma małego hopla - klatka i brzuszek muszą być wyrzeźbione). Tak to nic na niego nie działa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry