Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do ciuchów to chyodzi o to,że ja w prawie każdych spodniach wyglądam źle dlatego,że jestem szczepła w tyłu i każde spodnie mnie tak zniekształcają,że szok.
Jeśli wybierzemy się w jakąś podróż to ja i tak wolę kierować niż siedzieć z boku bo jak prowadzę to skupiam się na jeździe i czas mi szybciej leci a do tego lepiej znoszę drogę![]()
Masz racje co do facetów i brzuszka. Mój Artur ciągle mówi, że bardziej pociągająca jestem odkąd brzusio się zaokrągliłNo to ja bym mu nakopała w tyłek. Faceci to czasem takie bezmózgowce są że szok.
Pauluś - duży czy mały, czy to ważne. Ważne że jest i że Kruszynka tam jest. Cieszyć się trzeba i już.:-)

A mi mówią, że mam mały jak na ten czas:-( a chciałabym większy. Wstawiłam zdjęcie brzuszka do albumu i na inny wątek i usłyszałam, że malutki![]()

To wejdź w mój album:-)chyba Cię przegapiłam. lecę szukać Twojego brzusia![]()
To jak się nie ogoli albo ma już za długie włosy powiedz mu, że wygląda ja neandertalczyk i zobaczymy jak on się poczujePauluś jakby na to nie patrzeć jest między nami miesiąc różnicy. A mój bezmózgowiec nazwał mnie ostatnio świnką Pigii to mam mnie dowartościować??????????????????????????????????????????

To jak się nie ogoli albo ma już za długie włosy powiedz mu, że wygląda ja neandertalczyk i zobaczymy jak on się poczuje![]()
O to też może być:-)Jak ja Pigi to on głupi Kermit:-)
Dzisiaj zakładam spódnicę
tylko mam blade nogi jak córka młynarza![]()