• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Mi się wydaje że ja jakoś mega podatna na to świństwo jestem. Seks analny nie wchodzi w grę, zły kierunek też. Co do zanieczyszczenia wody fekaliami to nie wiem, wielu ludzi tam nie ma, to raczej spokojna miejscówka ale cholera wie. W każdym razie dwa razy to miałam i antybiotyk na szczęście szybko pomógł. No ale teraz lipa z antybiotykiem. Zostaje profilaktyka. ;-)
no pisze tak ogolnie skad mozna sie tym dziadostwem zarazić ;) a wiesz w kazdym bajorku, jeziorku znjaduja sie niestety kupki jakis zwierzatek, i kazde kapielisko, woda do picia jest badane pod kątem MIANA COLI czyli ilosci tych bakterii w wodzie, i zawsze iles tych bakterii tam jest , tylko jest jakis próg od którego mozna sie w tym kąpać, a jak piszesz ze tak masz czesto to koniecznie kup sobie te leki zeby nie bylo lipy :) i zeby sie coli Ciebie strzegły,żeby miały respect hihih

reklama
no pisze tak ogolnie skad mozna sie tym dziadostwem zarazić ;) a wiesz w kazdym bajorku, jeziorku znjaduja sie niestety kupki jakis zwierzatek, i kazde kapielisko, woda do picia jest badane pod kątem MIANA COLI czyli ilosci tych bakterii w wodzie, i zawsze iles tych bakterii tam jest , tylko jest jakis próg od którego mozna sie w tym kąpać, a jak piszesz ze tak masz czesto to koniecznie kup sobie te leki zeby nie bylo lipy :) i zeby sie coli Ciebie strzegły,żeby miały respect hihih
Kupie, kupie na bank. Będę miała czyste sumienie. Już myślałam czy nie zrezygnować z wyjazdu ale to by było popadanie w paranoje.

Ja też zawsze ważyłam niecałe 50 a teraz przy wzroście 176 i wadze 56 czuję się jak słonica:-(nie mogę się przyzwyczaić do tego wszystkiego. Cycuszki też urosły z b na c. Ale pociesze się że ja mam tylko jedno maleństwo w brzuchu i nie rozrosnę się jak trójpaki:-)
a z ta wagą to różnie bywa, nie rzado zdaza sie ze dwupak tyje wiecej niz trójpak hehe, osttanio rozmawialam z mama blizniakow ktora przytyla w ciazy 7,5 kg a olbrzymem jakims przed ciążą nie byla. Wydaje mi sie ze jak ktos ma duzo przytyc to przytyje niezaleznie od tego czy nosi dwójke czy trójke, przeciez ten drugi dzidzius wazy ze 2,5-3 kg

Ja przed ciążą ważyłam 50kg i dalej tyle mam;) Na początku ciąży schudłam do 48.6, ale teraz nadgoniłam. I czuję się troszkę grubo, ale w nogach, brzusiem to się chwalę ile wlezie:)

Wiecie co ale ja to jestem non stop głodna... mogła bym jeść i jeść, ostatnio z kolezankami jechalysmy sie przejchac i po drodze wstapilysmy na lody, jak zobaczylam tyle smaków pysznych to az mi slina pociekła haha no i wybrałam sobie 4 gałeczki pysznej mieszanki lodowej, a tu pani mi mówi ze na wafelku sie tylko 3 gałki mieszczą hahaha, nie wiedziałam z której zrezygnować ;) Teraz tez jestem głodna... niedługo obiadek, kotleciki hahaha jak tak dalej pójdzie to ja siebie nie widze juz niebawem
Za 3 dni USG zeby nie bylo tak ze zamiast dzidziusiów pan doktor zobaczy schaboszczaki w brzuchu ;)

Wiecie co ale ja to jestem non stop głodna... mogła bym jeść i jeść, ostatnio z kolezankami jechalysmy sie przejchac i po drodze wstapilysmy na lody, jak zobaczylam tyle smaków pysznych to az mi slina pociekła haha no i wybrałam sobie 4 gałeczki pysznej mieszanki lodowej, a tu pani mi mówi ze na wafelku sie tylko 3 gałki mieszczą hahaha, nie wiedziałam z której zrezygnować ;) Teraz tez jestem głodna... niedługo obiadek, kotleciki hahaha jak tak dalej pójdzie to ja siebie nie widze juz niebawem

za mna chodza gofry z bita smietana i owocami !!!!! masakra !!

a na obiad rosolek (juz sie stesknilam) i na drugie rybcia :) panga bo tylko taka jadam :)

za mna chodza gofry z bita smietana i owocami !!!!! masakra !!

a na obiad rosolek (juz sie stesknilam) i na drugie rybcia :) panga bo tylko taka jadam :)
za mną tez chodzily ostatnio gofry to jak poszlam to sie nie moglam zdecydowac jakiego wziąć haha, mowie no to poprosze z bita smietaną i z malinami, pani już bach maliny na łyżke, a jaa nie nie nie stop stop przepraszam ale jednak poprosze z brzoskwiniami ;) rosołek tez bym sobie zjadła, i w sumie tez jadam zwykle pangę :)
właściwie o czym nie pomysle to mam na to ochote

za mną tez chodzily ostatnio gofry to jak poszlam to sie nie moglam zdecydowac jakiego wziąć haha, mowie no to poprosze z bita smietaną i z malinami, pani już bach maliny na łyżke, a jaa nie nie nie stop stop przepraszam ale jednak poprosze z brzoskwiniami ;) rosołek tez bym sobie zjadła, i w sumie tez jadam zwykle pangę :)
właściwie o czym nie pomysle to mam na to ochote

ja moze mezusia wyciagne wieczorem na gofra i loda :D

reklama
Witam!
skwar okropny u nas! zdycham prawie.
wakacjujemy wszyscy u moich rodzicow. dzisiaj robimy impreze z siostrzyczka blizniaczka, swietujemy wspolne od kilku juz lat urodziny!

jest jeden minus niestety nigdy chyba nie zdolam nadrobic zaleglosci od czwartku!

milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry