reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta :-p

Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówić :no: W grę nie wchodzą żadne rozgrzewające i bez tego w ta pogodę jestem zlana.

A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noc :tak: a wychodząc z placu zabaw sama zbiera swoje zabawki i wraca do domu na własnych nóżkach :tak::-D To pierwsze wymusiłam ja w sobotę wieczorem, drugie mąż w niedziele rano :-D

Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpi :dry: a mnie na dodatek gardło i zatoki męczą - horror.

Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim :tak:

dziewczyny co z Wami, ósma godzina i jeszcze żadnej nie ma:szok::szok::szok::szok:
dzisiaj jestem sama w pokoju to może trochę z Wami posiedzę, wypijemy kawkę i takie tam:tak::tak::tak:
ale jak narazie to nie mam z kim:-:)-:)-(
puk puk, wstawajcie śpiochy:-D

dziewczyny

jeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeem :-D:-D:-D

mam nadzieje ze juz na dluzej i nic sie nie zepsuje :-p:-p:-p
wkleilam fotki wiec jest co ogladac :tak::tak::tak:
fajnie, że już jesteś:tak::tak::tak:a fotki super, obejrzałam:tak:

Nie będzie mnie tydzień, może dwa. Nie zapomnijcie o mnie.
Pozdrawiam!
nie zapominy, spokojnie, ja wprawdzie ostatnio żadziej zaglądam ale nie zapomnę;-);-);-)miłego wypoczynku (bo chyba gdzieś wyjeżdżasz?)

No ostatnio brak czasu na wszystko i nawet sie na kompie siedziec nie chce
a kawki sie chetnie napije zaraz sobie zrobie
oj Wiki coś się ostatnio baaaaaaaaaaaaaardzo opuściłaś, przktycznie wcale na bb nie zaglądasz:szok::szok::szok::szok::szok:popraw się:tak::tak::tak:

Wlasie probuje znalesc w inetrnecie gdzie w Poznaniu jest solarium natryskowe i ile kosztuje:-)Bo stwierdzilam ze mam bardzo zniszczona i przesuszona skore i czas ograniczyc słonce i zwykle solarium
kochana może zrób sobie dłuższą przerwę z tym solarium, szkoda skóry:tak:jesteś ładnie opalona, nie ma co przesadzać bo mocna opalenizna postarza:tak::tak::tak:teraz masz kolorek w sam raz;-)

Dziewczyny przekochane jesteście:tak:, dziekuje jeszcze raz:-). Nie ucztuje , bo to nie odpowiednie miejsce na chuczne impry... :-(Amelia spi , mąż przy mnie...:sorry2: Drynimy ( sączymy ) piffko... :-)Ciekawe jak Amelia zareaguje na nowość:baffled:.
Mała nadal na cycu:tak:. To najwybredniejsze dziecię jakie miałam.:cool2: Na zdrówko niech jej idzie:tak::-).

No i stawiam wszystkim :-)
msjf5i.jpg
ja coś przegapiłam:zawstydzona/y:przepraszam i już się poprawiam
SPÓŹNIONE ALE BARDZO SZCZERE ŻYCZENIA, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, UŚMIECHU, POGODY DUCHA, POCIECHY Z GROMADKI I POŻYTKU Z MĘŻA:-D:-D:-D:-D I WSZYSTKIEGO TEGO W OGROMNEJ ILOŚCI;-);-);-);-);-)
czy jestem rozgrzeszona????

Cześć kobitki :tak:

Jeden dzień i trzy lata temu, mój M klękną na kolanko i się oświadczył, więc same rozumiecie, że nie mam czasu :-p:cool2::cool2::cool2:

Buziaki :tak:
rozumiem rozumiem, świętujcie:tak::tak::tak:;-);-);-)

i dla naszej Ani
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE :tak::tak::tak::tak:

hej dziolszki
my wstali jakies 30 mkin temu
Sewi juz po sniadanku zjadl platki na mleku i teraz buszuje...
ja sie wyspalam choc poszlam spac przed 24 :sorry2:
zaraz ja ide sobie zrobic sniadanko bom glodna :cool2:

Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta :-p
pamietamy pamietamy...
no i powodzenia w przygotowaniach... :tak:
dziewczyny co z Wami, ósma godzina i jeszcze żadnej nie ma:szok::szok::szok::szok:
dzisiaj jestem sama w pokoju to może trochę z Wami posiedzę, wypijemy kawkę i takie tam:tak::tak::tak:
ale jak narazie to nie mam z kim:-:)-:)-(
puk puk, wstawajcie śpiochy:-D
ja tez zaraz zajrze ide zrobic sobie i mojemu m sniadanie ;-)

Witam was dziewczyny
Teraz bede miala na wszystko wiecej czasu bo juz po slubie Ani:-):-)
Ania wygladala przeslicznie:tak::tak::tak: niestety nie mam fotek bo zapomnialam apartu ale fotograf robi tyle zdjec ze Ania bedzie miala co wzucac:tak::tak:
Na weselu bylo super :tak::tak:
Mialismy isc tez na drugi dzien tyko ze sie rozchorowalismy m bol brzucha i wymioty a ja juz wczesniej przeziebiona bylam a na weselu klima mnie tak zalatwila ze z niosa lecialo mi jak z kranu bol gardla i kaszel taki ze myslalam ze sobie pluca wypluje wiec niestety na poprtawinach nie bylismy ja wczoraj przespalam caly dzien wstalam dopiero po 18 :tak::tak:

ja juz siedze z kawką więc zapraszam, kto ma ochotę na kawusię?
A&E super, że wesele fajne:tak::tak:a ma pewnie jakieś jedzenie zaszkodziło, coś musiało byc nie świeże:-Dmój tak zawsze mówi jak następnego dnia ma kaca:-D:-D:-Da ostatnio miał wczoraj po grillu, a ja serwowałam żarcie więc tym razem nie wyskoczył mi z takim tekstem, tylko by spróbował:-D:-D:-D

reklama
ja juz siedze z kawką więc zapraszam, kto ma ochotę na kawusię?
A&E super, że wesele fajne:tak::tak:a ma pewnie jakieś jedzenie zaszkodziło, coś musiało byc nie świeże:-Dmój tak zawsze mówi jak następnego dnia ma kaca:-D:-D:-Da ostatnio miał wczoraj po grillu, a ja serwowałam żarcie więc tym razem nie wyskoczył mi z takim tekstem, tylko by spróbował:-D:-D:-D
No moj kaca nie mial bo wypil chyba z jednego drinka i 5 kieliszkow wodki wiec nie mial po czym miec kaca:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry