Eve84
2 lata przerwy.....

Oluniu PM super ze biuscik ok !!! mowilam!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Ja jechałam normalnie przecież. Mam podzielną uwagę:-) Nie ma głodzenia tylko zdrowe jedzonko i już:-)pojawiA Ty nie masz co na skrzyżowaniu robić???
Ja sie nie ograniczam póki co. Jem normalnie a nawet troszkę więcej, ale co dzień rano wchodzę na wagę. Jak zauważę,że za szybko tyję to wtedy będę się mocniej kontrolować. Głodzenie w moim przypadku odpada bo ja kocham jeść.
no to już niedługo, super.W tą sobote mam samolot o 17.50 jeszcze 5dni jestem w domku:-)
tak rozmawiałam, dadzą mi, nie robią problemu:-)No to luz blus.Jesli tego potrzebujecie to pewnie,ze tak odpoczywajcie sobie
W tej sytuacji zapytam,rozmawiałas z szefuniem o urlopie? ;-)
Ja nie pomogę, nie brałamDziewczyny ja mam pytanie. Która z Was brała Duphaston???
Myśle że powinnaś. nie kosztuje majątek, ale będziesz coś wiedziała już:-)aha..no dzięki..
wiecie tak sie zastanawiam czy jutro rano nie powtorzyc testu tak na wszelki wypadek ?
Chcesz podusię??a ja zaraz komara przytne na biurku ..... jakas masakra normalnie! a dzisiaj na 16ta ide na wyrywanie osemki kolejnej trzymajcie kciuki!
Może i racja pójdziesz już z wynikiem;-)narazie nie chyba sie wstrzymamchce jeszcze wykonac progesteron w normalnym terminie i wtedy zobacze!
Śliczne:-)Zobaczcie co kupiłam.....Jakiś szał zakupów mnie złapał.
Jak będzie syn to chętnie oddam ;-)
Bardzo się cieszęhej..jestem
Cycki mam nie dość że fajne to jeszcze zdrowe)
Nic Ci nie zostaje jak tylko z nim rozmawiać.Ja nie wiem co mam robić, jeżeli ja chcę mieć dziecko, mój też chce, tylko on nic nie robi.
Ja brałam ale śluz miałam normalny.Dziewczyny ja mam pytanie. Która z Was brała Duphaston???
Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to pewnie, że powtórz;-)aha..no dzięki..
wiecie tak sie zastanawiam czy jutro rano nie powtorzyc testu tak na wszelki wypadek ?
Ty chyba lubisz chodzić do sadysty dentystya dzisiaj na 16ta ide na wyrywanie osemki kolejnej trzymajcie kciuki!
Zobaczcie co kupiłam.....Jakiś szał zakupów mnie złapał.
Jak będzie syn to chętnie oddam ;-)
Justynko - myślę, że dobrze Wam zrobi takie odstresowanie - skoro M się boi to jedyne wyjście troszkę odczekaćKotecek, my i tak na razie chyba odpuszczamy. Bo planuje jednak wyjazd z M. do pracy jesienią... zobaczymy.
teraz chyba musimy odłożyć starania. Co ma byc to będzie. Musze sie odstresować.
Ola - nie zmalały a w dodatku zdroweJustyś nie zmalały...Całe szczescie!
Loree - Ty znowu czarujesz - czarownico - widać, że chcesz mieć córkę - i nie mów, że nieprawda;-)Badaicka ja jeszcze kilka innych rzeczy znalazłam a szafie, które kupiłam przed ciążą a o których zapomniałam
Muszę w końcu poprzeglądać te ciuszki bo chyba mam zapas dla bliźniaków.![]()
ja brałam i śluzu nie potrafię ocenić bo brałąm też wiesiołekDziewczyny ja mam pytanie. Która z Was brała Duphaston???
Wszystkiego najlepszego dla M:-)Byłam w mięsnym i była ta babka której nie lubię
A dziś po szkole rodzenia idziemy do pizzy hut bo mój M ma dziś urodzinki![]()
cześć Aniu:-):-) Jak Ci minął weekend??Justynko - myślę, że dobrze Wam zrobi takie odstresowanie - skoro M się boi to jedyne wyjście troszkę odczekać
a jeszcze mam pytanie - czy ta nowa lekarka mówiła coś o luteinie na podtrzymanie ewentualnej ciąży czy przepisałą z innego powodu - chyba już to pisałaś, ale zapomniałam![]()