reklama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ESPIRO ENZO. NOWOŚĆ! Wawa (703002557) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chciałabym kupić coś takiego tylko nie wiem czy nie będzie problemu z przesyłką do UK .
zielony ;-)
Ja chciałabym kupić coś takiego tylko nie wiem czy nie będzie problemu z przesyłką do UK .

P
patrysia*
Gość
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ESPIRO ENZO. NOWOŚĆ! Wawa (703002557) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chciałabym kupić coś takiego tylko nie wiem czy nie będzie problemu z przesyłką do UK .zielony ;-)
ładniuchny:-)wyślij e-maila z zapytaniem czy wysyłają do UK;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kruszynka co do wysyłki do UK to często gęsto można się dogadać ze sprzedającymi. Można samemu zapłacić za przesyłkę i wtedy nie powinno być żadnego problemu. Moi rodzice często mi paczki Pocztexem wysyłają, paczki docierają w ciągu 2-3 dni, a koszt wysyłki do 20 kg to coś około 220zł, także nie są to jakieś kosmiczne kwoty ;-)
Kacha, paczka do UK 220 zł??Kruszynka co do wysyłki do UK to często gęsto można się dogadać ze sprzedającymi. Można samemu zapłacić za przesyłkę i wtedy nie powinno być żadnego problemu. Moi rodzice często mi paczki Pocztexem wysyłają, paczki docierają w ciągu 2-3 dni, a koszt wysyłki do 20 kg to coś około 220zł, także nie są to jakieś kosmiczne kwoty ;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Tak firmą kurierską Pocztex (to ta firma z Poczty Polskiej)
Paczka do 20 kg
Jeszcze nigdy nie miałam jakiś przykrych niespodzianek;-)

Trochę drogo, chociaż zależy, co się wysyła.Tak firmą kurierską Pocztex (to ta firma z Poczty Polskiej)Paczka do 20 kg
Jeszcze nigdy nie miałam jakiś przykrych niespodzianek;-)
Anulka8700
Fanka BB :)
Co sadzicie o tym wózku **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (696726137) - Aukcje internetowe Allegro
wszyscy odradzaja piankowe kółka a ja niestey nie mam zdania
Ja mam piankowe koła w spacerówce i jest ok, z piankowych przynajmniej powietrze nie zejdzie na spacerze, co mi się raz zdarzyło przy pompowanych i to daleko od domu...Co sadzicie o tym wózku **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (696726137) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
P
patrysia*
Gość
Co sadzicie o tym wózku **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (696726137) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się:-)a koła takze nie będą stanowiły problemu w wielu spacerówkach nie ma pompowanych ba nawet hmm prawie wszytkie nie maja;-)a super się jeździ

Podziel się: