Zajączek81
Fanka BB :)
LOREE, ZJADŁAŚ OBIADEK?? ja Cię będę pilnować
A tak poza tym...gdzie Kropka?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LOREE, ZJADŁAŚ OBIADEK?? ja Cię będę pilnować
czyli zabezpieczenie na fasolkę jakby co jestcześć Aniu:-):-) Jak Ci minął weekend??
Luteina ma być na podtrzymanie ewent. ciąży. Nic nie mówiła że na cos innego przepisuje:-)
Loree - nawet gdybyś mierzyła to i tak myślę, że to nie jest r4gułą - wiem o tym, że przed owu to większa szansa na dziewczynkę a im blizej to chłopiec ale przeciez to i tak jest orientacyjne określanie owulacji;-)
Andziu ja nie czaruję....Ale zawsze byłam pewna,że będę mieć w zyciu 2 córki. Nie wiem dlaczego tak czuję. Powiem szczerze,że byłoby mi łatwiej a na pewno taniej , bo mam wszystko dla dziewczynki a dla chłopca nic. Poza tym chyba siostry mają ze sobą lepszy kontakt? Ale ostatnio oglądałam w H&M super bojówki dla chłopca i taki mały urwis tez jest super.
Jak urodzę drugą dziewczynkę to wszyscy będę mnie męczyc pytaniami " to kiedy synek???"
Niestety nie mierzę temperatury,nie stosuję testów i nie mam pojęcia kiedy miałam owulację. Wiem tylko że fasolka została poczęta w 13 dc. Cykle mam 28 d. Więc trudno na tej podstawie podejrzewac płeć.
A teraz mam pytanie za sto punktów. Co mam powiedziec córce która pyta dlaczego woda i niebo zawsze muszą byc niebieskie?![]()
Może być:-) Ja dziś pomidoróweczkę. Wczoraj zrobiłam nie miał kto jeść.Ja też ją ścigam!
Zjadłam obiadek i to bardzo zdrowy. Ziemniaczki i rybka a do tego sałatka z kapusty pekińskiej. Może być???:-)
Zajączku ja nie umiem się głodzic i nie chcę. Po prostu jak zobaczę,że waga idzie w góre to zrezygnuję ze słodyczy. Teraz lody jem litrami. Uwielbiam pistacjowe z Grycana.
A teraz mam pytanie za sto punktów. Co mam powiedziec córce która pyta dlaczego woda i niebo zawsze muszą byc niebieskie?![]()
UUUu...środek lata, a on choróbsko złapał??? tak to jest jak sie śpi na golasa:-)czyli zabezpieczenie na fasolkę jakby co jest
dziękuję Zajączku - weekend troszke leniwie - M mi się rozchorował w piątek byliśmy wieczorem u lekarza - ma anginę więc siedzieliśmy w domku - dopiero wczoraj wyskoczyliśmy do znajomych na grilla spontanicznego
jutro jedziemy do Zakopanego i wracamy w sobotę - pochodzimy troszkę po górach - nie było nas tam 2 lata a wcześniej to jeździlismy co rok![]()
ja z lodami mam tak samo....zawsze się zmieszczą:-):-) Koooocham lody. grycana o smaku late bodajże...mmmmm. Pistacjowych nie jadłam,ale kocham pistacje więc pewnie by mi smakowały:-)
CO do trudnych pytań...Nie mam pojęcia jak wytłumaczyć dziecku takie rzeczy![]()
Dziewczyny ja mam pytanie. Która z Was brała Duphaston???
Magda - czy po Duphastonie też miałaś taka dużą ilość śluzu??