reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mamita - wspolczuje i bardzo mi przykro bo faktycznie mloda osobka z niego :tak:

Dziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam :-p
ja juz obejrzalam ale jak bede wiedziala na 100 % ze bedzie dziolszka to zwroce sie do Ciebie bo ubranka mi sie podobaja :tak:
:baffled:puk puk, czy ktoś mnie rano wogóle zauważył:baffled::baffled::baffled: bo mamwrażenie że jestem przezroczysta:-(

a tak przy okazji to przepraszam, ze tak nagle zniknęłam ale miałam być dzisiaj sama w pokoju a przyplątał się szef i zainstalował na przeciwko mnie:szok::szok::szok:więc byłam obserwowana:-D
no przeciez ja rano pisalam ze dojde do Ciebie z kawusia jak zrobie snidanko :-)
elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:
no fakt bylas wszedzie....
i orkiestra tez udana....
wogole wesele bylo super ale zaluj ze nie widzialas jak Sewi i Lali tanczyli - Twoja mama niech opisze :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Straszne tu dzisiaj pustki:szok:Mam dzisiaj okazje sobie poklikac to jak na złosc zadnej nie ma:no:
A jak gdzies wybede to pewnie bede miala full nadrabiania:-D:-D:-D

:baffled: Ogromnie przepraszam ale ja coś nie w temacie, mam braki ,jaka pielgrzymka???:blink:

To super, że wszystko się udało, no a szczególnie ta noc poślubna hehe:-D:-D:-D
Kobieto kiedy Ty to wszystko odeśpisz ? hehehehe :-D:-D:-D
Idę na pielgrzymkę pieszą do Częstochowy.
6-14 sierpnia początek Warszawa 6 rano zbiórka.:-D:-D:-D
Zabieram ze sobą córkę.
Jak się nie pozabijamy w 1 namiocie to ma pewno dojdziemy do celu :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Nie Ty jedna:sorry2:.

Kobiałko,podziwiam Cię za całokształt ;-):tak:n i za każdą rzecz z osobna:tak:,powiedz kiedy ładujesz swoje akumulatorki;-):tak::-D.
.
Ładuję akumulatorki wyszywając obraz i zarywając nocki.:-D:-D:-D

elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:
Cieszę się,że wszystko się udało.:tak::-):-)

ja też bym chciała burzę przynajmniej powietrze by się oczyściło, ale jak ma się błyskać w nocy to już wolę się męczyć i pocić:-D:-D:-Dbo boję się burz w nocy:zawstydzona/y:

agunia ja też sie boję burz w nocy,dla mnie to coś strasznego,mam wrażenie że ten piorun szczeli w nasz dom,wczoraj to az się trzęsłam ze strachu.a w dzień burza nie robi na mnie wrażenia.najgorsze są noce może dlatego że wszędzie cicho i ciemno :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anka super że wesele sie udało,że jestes taka happy :tak::tak::tak::tak:

no i noc poslubna-super :-p:-p:-p:-p:-p to njwazniejsze aby panna młoda była zadowolona :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry