mamita - wspolczuje i bardzo mi przykro bo faktycznie mloda osobka z niego 

i orkiestra tez udana....
wogole wesele bylo super ale zaluj ze nie widzialas jak Sewi i Lali tanczyli - Twoja mama niech opisze

ja juz obejrzalam ale jak bede wiedziala na 100 % ze bedzie dziolszka to zwroce sie do Ciebie bo ubranka mi sie podobajaDziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam![]()

no przeciez ja rano pisalam ze dojde do Ciebie z kawusia jak zrobie snidanko :-)puk puk, czy ktoś mnie rano wogóle zauważył
bo mamwrażenie że jestem przezroczysta:-(
a tak przy okazji to przepraszam, ze tak nagle zniknęłam ale miałam być dzisiaj sama w pokoju a przyplątał się szef i zainstalował na przeciwko mniewięc byłam obserwowana
![]()
no fakt bylas wszedzie....elllooo
Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam![]()
)
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismyLatalam w powietrzu
![]()
Dobra lece bo juz przed 19![]()
i orkiestra tez udana....
wogole wesele bylo super ale zaluj ze nie widzialas jak Sewi i Lali tanczyli - Twoja mama niech opisze