reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka , Bernadka: takie byly kwiatki...reszty publicznie nie pokaze bo sie wstydze:zawstydzona/y:

Załączniki

• BUKIET.jpg
    BUKIET.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Kropka czego sie wstydzisz bukiet piękny a jak nie widać go na tle całej sylwetki to trudno ocenic cy pasował i czy za duży czy nie. Masz mojego maila to wyslij fotke jak nie chcesz publicznie pokazywać

Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.

Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.
to nie moze sie zdecydować gdzie chce pojechać czy jak??

Kropka czego sie wstydzisz bukiet piękny a jak nie widać go na tle całej sylwetki to trudno ocenic cy pasował i czy za duży czy nie. Masz mojego maila to wyslij fotke jak nie chcesz publicznie pokazywać
Bernadko-byl za duzy...uwierz mi na slowo, zreszta nie ma sprawy...i tak juz tego nie zmienie:baffled:

POZIOMKA!!!!?????? to ty czy nie Ty??? taki agresor????!!!!
gadaj szybko i DUŻYMI LITERAMI o co chodzi????

ihihih...fajny ten kocur...
Justyś sama wybierz miejsce na urlop i olej

co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
z5145600X.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Zdecydowaliśmy się na egipt, ale teraz mój ma problem z wyborem oferty. wczoraj o wpół do 11 byliśmy w domu i do 24 wybieraliśmy. a dzisiaj napadło go i zaczął jeździć znowu po biurach. I znowu coś mu zynaleźli. Założyliśmy limit kasu, ale wiecie. jak się powie że do takiej kwoty, to oni: dołożą panstwo tyle i tyle i będzie super chruper normalnie wypas itd... i my później wisimy na telefonach bo on mi tłumaczy. A później : co te rachunki takie duże??? wrrrrr
ja już rozumiem, czemu się ożenił mając trzydzieści parę lat. Pewnie nie mógł się zdecydować wcześniej

Do góry