reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje. 

Betka85
to nie moze sie zdecydować gdzie chce pojechać czy jak??Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.
w.kropeczka
Bernadko-byl za duzy...uwierz mi na slowo, zreszta nie ma sprawy...i tak juz tego nie zmienieKropka czego sie wstydzisz bukiet piękny a jak nie widać go na tle całej sylwetki to trudno ocenic cy pasował i czy za duży czy nie. Masz mojego maila to wyslij fotke jak nie chcesz publicznie pokazywać

Dziewczyny, nacytowałam sobie żeby poodpisywac Wam. ALe jestej już tak wkurwiona na to wszystko, na M. że na nic nie mam siły. Czasami w ogóle nie moge się z nim dogadać. Tym pieprzonym wybieraniem urlopu jestem tak zmeczona ze zygac mi się chce. Ja już bym dawno zaklepała, załatwiła a on jeździ i wymysla. I dupe mi truje.![]()
POZIOMKA!!!!?????? to ty czy nie Ty??? taki agresor????!!!!
gadaj szybko i DUŻYMI LITERAMI o co chodzi????
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No pewnie,ze bedzie pasowało.
Ja swój miałam ze swoich ulubionych kwiatów i w tonacji kolorystycznej dobranej do mojej sukienki i dodatków u Pawła(bordo)
zreszta zobacz
Przepiękny bukiecik;-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ihihih...fajny ten kocur...
Justyś sama wybierz miejsce na urlop i olej
fajowy kotek![]()
co prawda nie mojhe zdjecie ale z moim kolorem wlosow nowym:
Zobacz załącznik 154061
ładniutki kolor,ja kiedys tez miałam taki kolor

reklama
Zajączek81
Zdecydowaliśmy się na egipt, ale teraz mój ma problem z wyborem oferty. wczoraj o wpół do 11 byliśmy w domu i do 24 wybieraliśmy. a dzisiaj napadło go i zaczął jeździć znowu po biurach. I znowu coś mu zynaleźli. Założyliśmy limit kasu, ale wiecie. jak się powie że do takiej kwoty, to oni: dołożą panstwo tyle i tyle i będzie super chruper normalnie wypas itd... i my później wisimy na telefonach bo on mi tłumaczy. A później : co te rachunki takie duże??? wrrrrr
ja już rozumiem, czemu się ożenił mając trzydzieści parę lat. Pewnie nie mógł się zdecydować wcześniej
ja już rozumiem, czemu się ożenił mając trzydzieści parę lat. Pewnie nie mógł się zdecydować wcześniej

Podziel się: